Sommerferie
Vinterferie

Værd at vide

Velkommen til den 26. sommersæson med FJÄLLFERIE
Du finder for sommeren 2019 et bredt udvalg af rejsemål - uanset om du er til afslapning, aktiv ferie, badeferie, naturferie eller færdig pakkede ferier. Du kan frit vælge, eller vi kan ud fra dine ønsker hjælpe dig med at vælge det rejsemål, som passer dig og din familie bedst. Vi håber, du finder inspiration her på siden, og vi ser frem til at modtage din bestilling, eller høre fra dig på telefon: 70 23 34 60 uanset om du vil bestille eller ønsker yderligere information og vejledning.


Mange sol-hilsner
FJÄLLFERIE - et bjerg af muligheder.
 
 
 
Rejseforsikring

Europæiske

Fra 1. august 2014 er der ikke længere dækning med det gule kort som tidligere. Det er derfor vigtigt, at du får dækket medicin, hospitalsudgifter og hjemtransport  på anden vis. Ved rejser i Østrig, Italien, Kroatien, Schweiz, Tyskland, Sverige og Norge kan du anskaffe dig det blå kort via din kommune - bestil på borger.dk eller i din lokale borgerservice - det er gratis og gælder i 5 år. Medbringer du dette, vil du være dækket på lige fod med borgerne i det land, du befinder dig i. OBS! Vær dog opmærksom på, at der kan være lang transport til en gratis offentlig behandling, og det blå kort vil blive afvist på privatklinikker, hvorfor vi anbefaler du også altid har en rejseforsikring, når du rejser.

Uden rejseforsikring skal du som udgangspunkt også selv betale for hjemtransport. Dog er der lavet en særaftale med Norge og Sverige, så hjemtransporten er dækket af det blå kort. 

Måske du har egen rejseforsikring i din alm. husstandsforsikring, ellers bliv dækket endnu bedre via Europæiske's muligheder for årsrejseforsikring. Her er du dækket lige så godt som tidligere med det gule kort og også med mulighed for hjemtransport. 
Læs mere om mulighederne og bestil her: Årsrejseforsikring

 
Afbestillingsforsikring
 
FJÄLLFERIE tilbyder dig afbestillingsforsikring i samarbejde med Europæiske. Her kan du i forbindelse med køb af din ferie, tilkøbe en speciel forsikring, der tager højde for de eventuelle forhold, der kunne opstå i forbindelse med leje af feriebolig, og som også sikrer dig maksimal tryghed under ferieopholdet. Forsikringen fra Europæiske består i hovedtræk af:
  • Afbestilling - dækker både før og under opholdet, hvis du grundet din egen eller nær families død, alvorlig sygdom/tilskadekomst pludselig må afbestille ferieboligen.
  • Indbo-ansvarsforsikring.
  • Afskedigelse - dækker frem til 10 dage før ankomst.
 
Rejsegarantifonden
 
FJÄLLFERIE er medlem af Pakkerejse-Ankenævnet og er tilmeldt Rejsegarantifonden under registreringsnummer 1546. Rejsegarantifonden dækker, når der er tale om en pakkerejse. Ydermere har FJÄLLFERIE tegnet en udvidet ansvarsforsikring hos Europæiske Rejseforsikring under forsikringsbetingelser 600B

Restpladser

Find rejser med rabat her. FJÄLLFERIE’s restpladser og gode tilbud giver dig mulighed for at komme billigt afsted på ferie.Forhåndsreserver

Er du en af dem med specielle krav til området, boligen m.m., eller ønsker du blot den samme år efter år, så forhåndsbestil allerede nu din ferie til næste år.ClubXtra

Kunne du tænke dig ekstra fordele, så meld dig ind i FJÄLLFERIEs rejseklub ClubXtra. Så går du ikke glip af fordele og tilbud, som måske passer netop til dig.
Læs mere om ClubXtra.