Sommerferie
Vinterferie

Transport sommerferie

Sommerrejserne på FJÄLLFERIE's hjemmeside er Kør-selv ferie. Det vil sige, at du her kun bestiller selve opholdet, hvorefter du selv kører i egen bil til dit feriemål. Under "Transport" ved de enkelte områder, kan du læse mere om km afstand og tid, for dig som kører i egen bil.

Du kan også vælge at benytte de forskellige fly- eller tog muligheder, som findes til f.eks. områderne i Kroatien, Italien og Østrig. Her står du dog selv for bestilling, men i flere tilfælde, kan vi være behjælpelig med transfer ved ankomsten, hvis dette ønskes.
F.eks. kan vi arrangere transfer eller billeje fra lufthavne i Kroatien, hvis du ankommer med fly - kontakt FJÄLLFERIE for en pris! 

Restpladser

Find rejser med rabat her. FJÄLLFERIE’s restpladser og gode tilbud giver dig mulighed for at komme billigt afsted på ferie.Forhåndsreserver

Er du en af dem med specielle krav til området, boligen m.m., eller ønsker du blot den samme år efter år, så forhåndsbestil allerede nu din ferie til næste år.ClubXtra

Kunne du tænke dig ekstra fordele, så meld dig ind i FJÄLLFERIEs rejseklub ClubXtra. Så går du ikke glip af fordele og tilbud, som måske passer netop til dig.
Læs mere om ClubXtra.