Vinterferie
Sommerferie

Solferie og Badeferie i Kroatien


Kroatien byder i sommerhalvåret på flest solskinstimer i Europa, og med gode strande langs de 6.000 km kyststrækning ud mod Adriaterhavet, er der basis for en god sommerferie. Her kan du vælge mellem forskellige mobilhomes på Istrien.

Rabac - Oliva mobilhomes

Beliggende ved Maslinica bugten - måske Rabac´s smukkeste bugt - finder du disse mobilhomes lige ved siden af hotellerne Narcis, Hedera og Narcis. Her bor du tæt ved stranden og med et stort udbud af aktiviteter samt 3 udendørs swimmingpools. Desuden børneklub for de 6-12 årige.

Flot beliggende i den smukke bugt - meget velegnet til børnefamilier!

Oliva mobilhomes - 2-5 personer

Medulin - Kazela mobilhomes

Bo ved vandet i det dejlige område ved Medulin - et stort resort med mobilhomes og lejligheder. Området byder udover restauranter, barer og supermarked også på en lang strand, et nyrenoveret område mellem boligerne med 2 swimmingpools samt et stort udbud af sportsaktiviteter som f.eks. tennis, beachvolley, minigolf og vandaktiviteter.

Bo ved vandet - stort resort med masser af aktiviteter!

Kazela mobilhomes - 2-5 personer

Valbandon - Bi-Village mobilhomes

Mobilhomes tæt ved vandet på den store plads Bi-Village i Valbandon - tæt ved Fazana og 7 km fra Pula. Et stort område perfekt for børn og med masser af vandaktiviteter. Beliggende helt ned til vandet og lige overfor nationalparken Brioni Islands.

Masser af muligheder for børnene - lige overfor nationalparken Brioni Islands!

Bi-Village Mobilhomes - 4-5 personer

Umag - Park Umag mobilhomes

Stort og meget populært resort med mobilhomes - beliggende ved Umag. Bl.a. Superior mobilhomes med egen pool (som deles mellem 6 mobilhomes). Masser af faciliteter og et stort udbud af aktiviteter i resortet for hele familien - bl.a. swimmingpool med piratskib.

Flotte omgivelser med masser af aktiviteter - høj kvalitet af mobilhomes!

Park Umag mobilhomes - 2-6 personer

Novigrad - Aminess Maravea mobilhomes

Mobilhomes i dejligt familievenligt resort i skøn natur - tæt ved Novigrad. Her finder du et større område perfekt for familier og med masser af aktivitetsmuligheder. Beliggende ned til vandet og med kun 5 km Istralandia Waterpark.

Dejligt resort i skøn natur med masser af muligheder for familien!

Aminess Maravea Mobilhomes - 4-6 personer

Tar ved Novigrad - Lanterna Resort

Mobilhomes i et meget stort familievenligt resort på østsiden af Istrien - tæt ved Novigrad. Her får du masser af aktivitetsmuligheder for børn og voksne, og i området er der bl.a. flere strande med enten sand, rullesten eller klippe samt hele 16 små eller store poolområder, flere restauranter og 3 supermarkeder.

Stort resort med et væld af muligheder for børn og voksne!

Lanterna Resort - 4-6 personer

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra