Vinterferie
Sommerferie

Stella Maris mobilhomes 2-6 personer


Stella Maris mobilhomes 2-6 personer

Camping resort Stella Maris har alt du behøver i gåafstand enten i selve camping resortet, eller i lejlighedsresortet Sol Stella. Beliggende ved Umag tæt på det berømte tennis stadion, hvor ATP turneringen Croatian Open Umag afholdes hver sommer - i år i uge 29. 

Med kort afstand til stranden, er der naturligvis mulighed for en række forskellige vandsportsaktiviteter, såsom dykning, sejlads, parasailing, gummiringe eller "banan" efter speedbåd, jetski m.m. Derudover er det muligt at leje cykler, og jogging stier er der også i området. Dertil kommer muligheden for fodbold, basketball, fitness og volleyball m.m.

Dejligt poolområde lige ved mobilhomes og i Resort Sol Stella er der supermarked, lounge bar, flere restauranter, dejligt poolområde, eget lille pirat vandområde for de mindste, familiestrand med sand, lagune strand, underholdning om aftenen for voksne og børn samt et fint børneområde i midten af resortet, hvor børn i forskellige alderskategorier kan deltage i miniklubber og teenklubber med aktiviteter. 

Fra Sol Stella er der ca. 3,5 km gåvej eller 2 km med bil ind til den lille by Umag, som dog har et hyggeligt havneområde med restauranter og shopping. Fra resortet kører der et lille minitog frem og tilbage (koster ca. Kuna 20,- pr. vej/pers.) - en nem måde at komme ind til byen på.


Mobilhomes med sat-TV, 2 x wc/douche, køkkenkrog med køleskab, 2 kogeplader, mikroovn og opvaskemaskine samt terrasse, aircondition og gratis wifi.

Mobilhome Superior: 3-vær. på 32m2 til 4-6 pers. 1 soverum med dobbeltseng. 1 soverum med 2 senge. Dobbelt sovesofa i stue til max. 2 børn u/12 år


Prisen inkluderer: Linned og håndklæder samt turistskat.

Obligatorisk slutrengøring koster euro 35,-, og betales på stedet.


Ankomst: Valgfri ankomstdag med minimum 5 døgn. Ønskes anden ankomstdag forespørges ved bestilling.


Priser

Vi vender tilbage med din pris.

Send forespørgsel
Information

- Strand 300 m
- Restaurant 300 m
- Centrum 2 km.
- Renoveret i 2018

 Parkering: Parkering koster euro 1,- pr. dag, som betales på stedet. 

Andre muligheder

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra