Vinterferie
Sommerferie

Når bilferien går til Kroatien står der sol, varme og vand på programmet. Vælg mellem forskellige resorts eller hoteller. Nyd en sommerferie med dejlige sol, der holder temperaturen lun lang tid efter, at den danske sommer har bevæget sig ind i efteråret.


Læs mere om Kroatien

Istrien - Umag - Resort Polynesia

Resort Polynesia ligger på strandpromenaden 3 kilometer fra centrum af Umag. Et resort med masser af plads og et væld af aktivitetsmuligheder.

Der er noget for enhver smag. Resort Polynesia - et væld af muligheder!

Resort Polynesia - 2-5 personer

Istrien - Umag - Resort Sol Stella Maris

Resort Sol Stella Maris i Umag har alt, hvad I behøver for en aktiv ferie. Kort afstand til stranden, poolområde, sportsaktiviteter til lands og vands samt aktiviteter for de små og lidt større børn.

Bo godt i dejlige lejligheder ved Umag!

Resort Sol Stella Maris - 2-4 personer

Istrien - Umag - Resort Sol Amfora

Resort Sol Amfora i Umag har alt, hvad I behøver for en aktiv ferie. Kort afstand til stranden, poolområde, sportsaktiviteter til lands og vands samt aktiviteter for de små og lidt større børn. Beliggende indenfor samme resort som Sol Stella Maris.

Centralt i familievenligt resort ved Umag - lejligheder med plads op til 7 pers.!

Resort Sol Amfora - 2-7 personer

Istrien - Umag - Resort Sol Katoro

Resort Sol Katoro ligger 3 kilometer fra centrum af Umag - fint område for familien med. masser af aktivitetsmuligheder og underholdning. Her får du et stort pool område med plads til forskellige aldre, og en beliggenhed ned til vandet.

Masser af aktiviteter og underholdning!

Resort Sol Katoro - 2-5 personer

Istrien - Umag - Park Umag mobilhomes

Stort og meget populært resort med mobilhomes - beliggende ved Umag. Bl.a. Superior mobilhomes med egen pool (som deles mellem 6 mobilhomes). Masser af faciliteter og et stort udbud af aktiviteter i resortet for hele familien - bl.a. swimmingpool med piratskib.

Flotte omgivelser med masser af aktiviteter - høj kvalitet af mobilhomes!

Park Umag mobilhomes - 2-6 personer

Istrien - Medulin - Kazela mobilhomes

Bo ved vandet i det dejlige område ved Medulin - et stort resort med mobilhomes og lejligheder. Området byder udover restauranter, barer og supermarked også på en lang strand, et nyrenoveret område mellem boligerne med 2 swimmingpools samt et stort udbud af sportsaktiviteter som f.eks. tennis, beachvolley, minigolf og vandaktiviteter.

Bo ved vandet - stort resort med masser af aktiviteter!

Kazela mobilhomes - 2-5 personer

Istrien - Medulin - Resort Kazela

Bo i det dejlige område ved Medulin - et stort resort med lejligheder og mobilhomes. Området byder udover restauranter, barer og supermarked også på en lang strand, et nyrenoveret område mellem boligerne med 2 swimmingpools samt et stort udbud af sportsaktiviteter som f.eks. tennis, beachvolley, minigolf og vandaktiviteter.

Bo i det populære område ved Medulin - stort resort med masser af aktiviteter!

Resort Kazela - 2-5 personer

Istrien - Pula - Park Plaza Verudela Resort

Familievenlig ferieby tæt ved Pula med stort poolområde og masser af aktiviteter. I feriebyen finder du også butikker, caféer og restauranter - og du har nem adgang til den spændende by Pula.

Lækkert poolområde med adgang til stranden!

Park Plaza Verudela Resort - 2-6 personer

Istrien - Pula - Park Plaza Verudela Beach Resort

Nyrenoverede lejligheder fra 2020 beliggende tæt på havet og lige ved Park Plaza Verudela ferieby, hvor faciliteterne kan benyttes - dejligt område for børnefamilier med lækkert poolområde og miniklub for børnene ved feriebyen.

Tæt på strand og pool!

Park Plaza Verudela Beach Resort - 2-4 personer

Istrien - Rabac - Hotel Hedera

Beliggende ved Maslinica bugten - måske Rabac´s smukkeste bugt - finder du Hotel Hedera lige ved siden af Hotel Mimosa. Her bor man tæt ved stranden og med et godt udbud af aktiviteter samt 3 udendørs swimmingpools. Desuden børneklub med aktiviteter for børn 6-12 år.

Prisbilligt og velegnet til børnefamilier!

Hotel Hedera - 2-4 personer

Istrien - Rabac - Hotel Mimosa

Beliggende ved Maslinica bugten - måske Rabac´s smukkeste bugt - finder du Hotel Mimosa lige ved siden af Hotel Hedera og Hotel Narcis. Her bor du tæt ved stranden og med et godt udbud af aktiviteter samt 3 udendørs swimmingpools. Desuden børneklub for børn 6-12 år.

Prisbilligt og velegnet til børnefamilier!

Hotel Mimosa - 2-4 personer

Istrien - Rabac - Oliva mobilhomes

Beliggende ved Maslinica bugten - måske Rabac´s smukkeste bugt - finder du disse mobilhomes lige ved siden af hotellerne Narcis, Hedera og Narcis. Her bor du tæt ved stranden og med et stort udbud af aktiviteter samt 3 udendørs swimmingpools. Desuden børneklub for de 6-12 årige.

Flot beliggende i den smukke bugt - meget velegnet til børnefamilier!

Oliva mobilhomes - 2-5 personer

Istrien - Vrsar - Resort Belvedere

Tæt på den gamle bydel i Vrsar og promenaden ligger Resort Belvedere. Da resortet ligger på en let skrånende grund, er der en smuk udsigt ud over marina, øer og havet. Børnene har mulighed for at deltage i aktiviteter og er man interesseret i at være aktiv, er der mange muligheder.

Bo tæt på den gamle bydel i Vrsar tæt på vandet!

Resort Belvedere - 2-4 personer

Dalmatien - Zadar - Zaton Holiday Resort

Zaton Holiday Resort er et populært familie resort beliggende lidt nord for Zadar. Vælg mellem standard lejlighedshuse eller større bungalows. I feriebyen har du alt, du har brug for, og 50-300 m fra boligen ligger den 1,5 km lange børnevenlige strand.

Populær ferieby med alt du har behov for!

Zaton Holiday Resort - 2-6 personer

Dalmatien - Zadar - Zaton Holiday Resort - Mobilhomes

Zaton Holiday Resort er et populært familie resort beliggende lidt nord for Zadar. Bo i mobilhomes og nyd de mange muligheder i området. I feriebyen har du alt, du har brug for, samt den 1,5 km lange børnevenlige strand med aktiviteter.

Populær ferieby med alt du har behov for!

Zaton Holiday Resort - mobilhomes - 2-6 personer

Kvarner Bugten - Novi Vinodolski - Wyndham Grand Novi Resort

Dejligt feriested for hele familien eller voksne uden børn. 4 poolområder, hvoraf et specielt til de små børn, flere restauranter, 2 fine strandområder og flot spa område med mange behandlingstilbud samt stort fitnessområde.

Dejlig ferieby - flere poolområder, strand, restauranter og dejlig spa!

Wyndham Grand Novi Resort - 2-6 personer

Istrien - Valbandon - Bi-Village mobilhomes

Mobilhomes tæt ved vandet på den store plads Bi-Village i Valbandon - tæt ved Fazana og 7 km fra Pula. Et stort område perfekt for børn og med masser af vandaktiviteter. Beliggende helt ned til vandet og lige overfor nationalparken Brioni Islands.

Masser af muligheder for børnene - lige overfor nationalparken Brioni Islands!

Bi-Village Mobilhomes - 4-5 personer

Istrien - Valbandon - Resort Bi-Village

Resort Bi-Village er en stor plads tæt ved vandet i Valbandon - tæt ved Fazana og 7 km fra Pula. Et stort område perfekt for børn og med masser af vandaktiviteter. Beliggende tæt ved vandet og lige overfor nationalparken Brioni Islands.

Masser af muligheder for børnene - lige overfor nationalparken Brioni Islands!

Resort Bi-Village - 2-6 personer

Istrien - Savudrija (Umag) - Resort Skiper

Resort Skiper ligger nord for Umag ud til vandet med udsigt mod Slovenien og Italien. Et resort med muligheder og aktiviteter for familien, og du bor i rummelige lejligheder med plads op til 6 pers.

Bo ned til vandet tæt ved grænsen til Slovenien - gode og rummelige lejligheder!

Resort Skiper - 2-6 personer

Istrien - Novigrad - Aminess Maravea mobilhomes

Mobilhomes i dejligt familievenligt resort i skøn natur - tæt ved Novigrad. Her finder du et større område perfekt for familier og med masser af aktivitetsmuligheder. Beliggende ned til vandet og med kun 5 km Istralandia Waterpark.

Dejligt resort i skøn natur med masser af muligheder for familien!

Aminess Maravea Mobilhomes - 4-6 personer

Istrien - Tar ved Novigrad - Lanterna Resort

Mobilhomes i et meget stort familievenligt resort på østsiden af Istrien - tæt ved Novigrad. Her får du masser af aktivitetsmuligheder for børn og voksne, og i området er der bl.a. flere strande med enten sand, rullesten eller klippe samt hele 16 små eller store poolområder, flere restauranter og 3 supermarkeder.

Stort resort med et væld af muligheder for børn og voksne!

Lanterna Resort - 4-6 personer

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra