Vinterferie
Sommerferie

Zaton Holiday Resort - mobilhomes 2-6 personer


Zaton Holiday Resort - mobilhomes 2-6 personer

Zaton Holiday Resort er et populært familie resort beliggende lidt nord for Zadar. Bo i mobilhomes og nyd de mange muligheder i det store område.

Fra boligen har du 350-750 m til sandstranden, som er ca. 1,5 km lang, og det er en lavvandet strand perfekt til familier med børn (evt. solstol og parasol koster). Ved det store poolområde (renoveret i 2017) er der flere swimmingpool og legeområder (evt. solstol og parasol koster), desuden er der underholdning for alle aldre, mulighed for forskellige sport som f.eks. vandsport, beach-volley, tennis, minigolf, ridning, leje af cykler/scooter m.m. Desuden flere kunstgræsbaner til fodbold, basketbane og fin løberute i skovområde. I resortet finder du alt, du har brug for f.eks. også et godt udbud af spisesteder, supermarked, bar, souvenir shop m.m.

TIP: Prøv den store populære hoppelegeborg i vandet, den er et sikkert hit for børn OG voksne. Armbånd der giver adgang, kan købes på stranden, for kortere perioder eller mod ca. Kuna 450,- pr. barn for en hel uge (gratis adgang for forældre). 


Alle mobilhomes har sat-TV, 2 x wc/douche, køkkenkrog med køleskab, 4 kogeplader og mikroovn, aircondition samt overdækket terrasse.

Mobilhome Comfort: 3-vær. på 30-32m2 til 4-6 pers. (FJÄLLFERIE anbefaler max. 4-5 pers.)
1 soverum med dobbeltseng. 1 soverum med 2 enkeltsenge. Sidste to pladser er enten 1 overkøje i soverum med enkeltsenge + opredning i opholdsrum, eller 2 x opredning i opholdsrum
Mobilhome Superior: 3-vær. på 34m2 til 5-7 pers. (FJÄLLFERIE anbefaler max. 5 pers.)
1 soverum med dobbeltseng. 1 soverum med 2 enkeltsenge og en overkøje. Opholdsrum med 2 opredninger
Mobilhome Premium: 4-vær. på 34m2 til 6-7 pers. (FJÄLLFERIE anbefaler max. 6 pers.)
1 soverum med dobbeltseng. 2 soverum hver med 2 enkeltsenge. Opholdsrum med opredning


Prisen inkluderer: Linned og håndklæder samt turistskat og registreringsafgift. Mulighed for wifi, men ikke altid god forbindelse.

Evt. slutrengøring koster euro 50,-. Kan bestilles på forhånd, men betales på stedet.
Barneseng koster 50,- pr. døgn. Skal bestilles på forhånd.


Ankomst: Lørdag - lørdag. Ønskes længere ophold - spørg på mulighed og pris.


Priser

Vi vender tilbage med din pris.

Send forespørgsel

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra