Vinterferie
Sommerferie

Cykelferie for alle:
Oplev naturen fra sin smukkeste side - tag på cykelferie og hold aktiv ferie med naturrige oplevelser. Det kan foregå på alle niveauer - området ved Salzkammergut i Østrig er f.eks. kendt for gode cykelture/ruter til både børn og voksne.
Cykelruten er familievenlig og byder bl.a. på søer, floder, idylliske byer samt mangfoldig natur fra de smukke bjerge. Her findes også cykelture for mere erfarne.

Du vælger selv, om det skal være fastlagte cykelture, eller om du ønsker at bo på samme hotel, og cykle i området på egen hånd.

Vi tilbyder cykelferie i landene Østrig og Italien.Se udvalget af fastlagte cykelture
og cykelferie på egen hånd her.


Fastlagte cykelture
Her finder du sommerferie med cykelture, som på forhånd er planlagt til en samlet pakkepris. Dvs. en færdig pakke med en bestemt cykelrute, overnatninger forskellige steder, bagage transfer fra hotel til hotel, cykelkort, service hotline tlf. og andre ting inkluderet. OBS! Selve cykelturen foregår dog stadig på egen hånd
Læs mere
Cykelferie på egen hånd
Her får du mulighed for at bestille sommerferie med ophold på hoteller i naturomgivelser med gode cykelruter. Dvs. at du kun bor på dette ene hotel, eller flere hvis dette ønskes, og herfra selv benytter områdets cykel muligheder. Personalet på hotellerne er selvfølgelig altid behjælpelig med at forslå de bedste ruter ud fra dine krav.
Læs mere

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra