Skirejser
Sommerrejser

Familieferie for store og små:
Her finder du en række hoteller og andre ferieboliger specielt egnet til sommerferie for familien. Valgt ud efter følgende kriterier:
Gode muligheder for familier med børn. Masser af aktiviteter. Større værelser/lejligheder til familier. Gode børnerabatter.


Flere hoteller tilbyder All Inclusive, hvor drikkevarer er inkluderet i løbet af dagen. Penge til dette i løbet af ferien, til både voksne og børn, kan hurtigt løbe op - men på All Inclusive hotellerne er det som sagt inkluderet i prisen, og derfor en bekymring mindre for børnefamilien på ferie. Du finder familiehotellerne med All-Inklusive i en kategori for sig.

Vi tilbyder familieferie i landene Østrig, SchweizTyskland, Sverige, Norge og Kroatien samt All inclusive.


All Inclusive
Find sommerferie med All Inclusive hoteller, der egner sig godt til bilferie for hele familien. Udnyt de gode tilbud på de billige All Inclusive hoteller, hvor du har styr på udgiften hjemmefra, og derfor slipper for at hive penge op ad lommen i løbet af ferien.
Læs mere
Kroatien
Når bilferien går til Kroatien står der sol, varme og vand på programmet. Vælg mellem forskellige resorts eller hoteller. Nyd en sommerferie med dejlige sol, der holder temperaturen lun lang tid efter, at den danske sommer har bevæget sig ind i efteråret.
Læs mere
Tyskland
Vælger du at holde sommerferien i Tyskland, har du en kortere transport afstand. En bilferie i Tyskland giver dig dermed større mulighed for at være mere impulsiv, og tage flere kortere ferie med din familie og børn, lige når det passer jer bedst.
Læs mere
Østrig
Sommerferie med familien i Østrig byder på gode hoteller/boliger med plads til familien. Du finder masser af aktiviteter og muligheder for børnene. Naturen og alperne omkring er et vigtigt tema - derfor tages der mange steder udgangspunkt i dette.
Læs mere
Schweiz
Ferie med familien i Schweiz byder på dejlige og moderne lejligheder i de flotte Rocksresort eller Peaks Place i LAAX, eller på lækkert hotel i Davos. I år har vi også tilføjet området Jungfrau (Top of Europe) til listen. Der lægges vægt på gode forhold og oplevelser for familien, hvor naturen og alperne er et vigtigt tema.
Læs mere
Sverige
Her får du en sommerferie tæt på Danmark med naturen og de svenske fjelde i centrum. En hytteferie i Sverige er lig med stilhed i naturen, der nydes med familien i et afstressende miljø, hvor naturen er udgangspunkt for aktiviteter som mountainbike, fiskeri, dyreliv m.m.
Læs mere
Norge
Rejs på sommerferie i Norge, hvor du får familieferie tæt på Danmark. Her er natur og de norske fjelde i centrum. Nyd stilheden i naturen sammen med hele familien i et afstressende miljø. Natur er udgangspunkt for mange aktiviteter som mountainbike, fiskeri, dyreliv m.m.
Læs mere

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra