Vinterferie
Sommerferie

Familieferie for store og små:
Her finder du en række hoteller og andre ferieboliger som er specielt godt egnet til sommerferie for familien. De er specielt valgt ud efter følgende kriterier:

  • Gode muligheder for familier på ferie med børn.
  • Masser af aktiviteter.
  • Større værelser/lejligheder passende til familier.
  • Gode børnerabatter.

Flere hoteller tilbyder All Inclusive, hvor drikkevarer er inkluderet i løbet af dagen. Penge til dette i løbet af ferien, til både voksne og børn, kan hurtigt løbe op - men på All Inclusive hotellerne er det som sagt inkluderet i prisen, og derfor en bekymring mindre for børnefamilien på ferie. Du finder familiehotellerne med All-Inklusive i en kategori for sig.

Vi tilbyder familieferie i landene Østrig, SchweizTyskland, Sverige, Norge, Kroatien og Italien samt All inclusive.


All Inclusive
Her finder du sommerferie med All Inclusive hoteller, der egner sig godt til bilferie for hele familien. Synes du hurtigt, at lommepengene i løbet af ferien bliver brugt, og måske endda lidt for mange - så udnyt de gode tilbud på de billige All Inclusive hoteller, hvor du har styr på udgiften hjemmefra, og derfor slipper for at hive penge op ad lommen i løbet af ferien.
Læs mere
Østrig
Når du holder sommerferie med familien i Østrig, får du gode hoteller/boliger, hvor der lægges vægt på gode forhold for hele familien - så du finder masser af aktiviteter og muligheder for børnene. Naturen og alperne omkring er også et vigtigt tema - derfor tages der mange steder udgangspunkt i dette.
Læs mere
Schweiz
Når du holder sommerferie med familien i Schweiz, kan du bo i dejlige og moderne lejligheder i det flotte Rocksresort i LAAX, eller på lækkert hotel i Davos, hvor der begge steder lægges vægt på gode forhold for hele familien. Så du finder gode aktiviteter og muligheder for børnene. Naturen og alperne omkring er også et vigtigt tema - hvorfor der tages udgangspunkt i netop dette.
Læs mere
Tyskland
Vælger du at holde sommerferien i Tyskland, har du en kortere transport afstand. En bilferie i Tyskland giver dig dermed større mulighed for at være mere impulsiv, og tage flere kortere ferie med din familie og børn, lige når det passer jer bedst.
Læs mere
Kroatien
Når bilferien går til Kroatien står der mest sol, varme og vand på programmet. Her kan du vælge mellem forskellige resorts langs kysten enten hotel eller lejlighed. Nyd en sommerferie med den dejlige sol, der holder temperaturen lun lang tid efter, at den danske sommer har bevæget sig ind i efteråret. Og nyd en ekstra fordel i Kroatien - her er stadig meget billigt at leve som turist.
Læs mere
Italien
Når bilferien går til Italien står der mest sol, varme og vand på programmet. Du vælger mellem forskellige lejligheder eller hoteller langs de børnevenlige strande ved Adriaterhavet, ved Gardasøen eller i bjergene. Nyd en sommerferie med den dejlige sol, der giver lange lune sommeraftener.
Læs mere
Sverige
I Sverige får du sommerferie tæt på Danmark. Her er naturen og de svenske fjelde i centrum. Bilferie i Sverige er lig med stilhed når du kommer ud i naturen, og nyd den sammen med hele familien i et afstressende miljø. Hold sommerferie hvor naturen er udgangspunkt for mange aktiviteter som mountainbike, fiskeri, dyreliv m.m.
Læs mere
Norge
Rejs på sommerferie i Norge, hvor du får familieferie tæt på Danmark. Her er naturen og de norske fjelde i centrum. Nyd stilheden i naturen, og nyd den sammen med hele familien i et afstressende miljø. Naturen er udgangspunkt for mange aktiviteter som mountainbike, fiskeri, dyreliv m.m.
Læs mere

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra