Skirejser
Sommerrejser

Familieferie for store og små:
Her finder du en række hoteller og andre ferieboliger specielt egnet til sommerferie for familien. Alle ferier er nøje udvalgte ud efter følgende kriterier: Masser af aktiviteter for børn og voksne. Større værelser/lejligheder med plads til familien. Gode børnerabatter. Gode muligheder for børnefamilier på ferien.

Du finder hoteller, der tilbyder All Inclusive i en kategori for sig. - Selvom vores familieferie egner sig fantastisk til børnefamilier, finder du også gode muligheder her til en parferie eller venneferie. 

Vi tilbyder familieferie i landene Østrig, SchweizTyskland, Sverige, Norge og Kroatien samt All inclusive.


All Inclusive
Find sommerferier med All Inclusive hoteller, der egner sig godt til bilferie for hele familien. Udnyt de gode tilbud på de billige All Inclusive hoteller, hvor du har styr på udgiften hjemmefra, og derfor slipper for at hive penge op ad lommen i løbet af ferien.
Læs mere
Kroatien
Når bilferien går til Kroatien står der sol, varme og vand på programmet - og sommersæsonen er lang her. Vælg mellem forskellige resorts eller hoteller, der egner sig perfekt til børnefamilien med masser af sjove aktiviteter.
Læs mere
Tyskland
Vælger du at holde sommerferien i Tyskland, har du en kortere transport afstand, og derfor kan du nemt tage en mere impulsiv og kortere kør-selv-ferie hertil med din familie og børn, lige når det passer jer bedst. Tyskland er særligt populær for deres sjove vandparker.
Læs mere
Østrig
Sommerferie med familien i Østrig byder på gode hoteller/boliger med plads til familien. Du finder masser af aktiviteter og muligheder for børnene. Naturen og alperne omkring er et vigtigt tema - derfor tages der mange steder udgangspunkt i dette.
Læs mere
Schweiz
Ferie med familien i Schweiz byder på dejlige og moderne lejligheder i de flotte Rocksresort eller Peaks Place i LAAX, eller på lækkert hotel i Davos. I år har vi også tilføjet området Jungfrau (Top of Europe) til listen. Der lægges vægt på gode forhold og oplevelser for familien, hvor naturen og alperne er et vigtigt tema.
Læs mere
Sverige
Her får du en sommerferie tæt på Danmark med naturen og de svenske fjelde i centrum. En hytteferie i Sverige er lig med stilhed i naturen, der nydes med familien i et afstressende miljø, hvor naturen er udgangspunkt for aktiviteter som mountainbike, fiskeri, dyreliv m.m.
Læs mere
Norge
Rejs på sommerferie i Norge, hvor du får familieferie tæt på Danmark. Her er natur og de norske fjelde i centrum. Nyd stilheden i naturen sammen med hele familien i et afstressende miljø. Natur er udgangspunkt for mange aktiviteter som mountainbike, fiskeri, dyreliv m.m.
Læs mere

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra