Vinterferie
Sommerferie

Når du holder sommerferie med familien i Østrig, får du gode hoteller/boliger, hvor der lægges vægt på gode forhold for hele familien - så du finder masser af aktiviteter og muligheder for børnene. Naturen og alperne omkring er også et vigtigt tema - derfor tages der mange steder udgangspunkt i dette.


Læs mere om Østrig

Hotel Sonngastein ved Bad Gastein

Populært og meget familie venligt hotel beliggende i rolig omgivelser tæt ved Bad Gastein. Hotellet har en stor indendørs legehal på 1.700 m2 fyldt med aktiviteter til børnene samt indendørs og opvarmet udendørs pool. Hele dagen gratis is til børnene.

Super familiehotel med aktiviteter for hele familien!

Hotel Sonngastein - 2-4 personer

Wahaha Paradise Resort i Kärnten

Et børnevenligt område i det sydlige Kärnten. Flot beliggenhed lige ned til floden Drau og med masser af aktiviteter til børnene. Bo i store værelser med masser af plads og nyd de mange muligheder på stedet.

Stor legehal, legeplads, naturbadesø - super til børnefamilier!

Wahaha Paradise Resort - 2-6 personer

Hotel Erika i Wagrain

Erika er beliggende midt i den lille by Wagrain - som er velkendt blandt danskere. Et mindre men hyggeligt hotel med god service, hvor du føler dig hjemme - og med nem adgang til vandring i det flotte bjergområde. Inkl. i prisen har du Salzburger Sportwelt Card, som giver rabat til flere forskellige ting. Hotellet er nyrenoveret i 2018.

Prisbilligt hotel med god service - inkl. drikke til aftenmiddag!

Hotel Erika - 2-4 personer

Hotel Alpine Resort i Zell am See

Bo på toppen lige ved liften Schmittenhöhebahn - i den hyggelige sommer by Zell am See. Nyd hotellets og byens mange muligheder. Med indendørs swimmingpool og dejlig have med legeplads og mulighed for afslapning. GRATIS drikkevarer kl. 11.30 - 18.00!

Bo på hotel på toppen lige ved liften - inkl. Zell am Zee/Kaprun sommer kort!

Hotel Alpine Resort - 2-5 personer

Feriendorf Kirchleitn - Dorf Grosswild ved Bad Kleinkirchheim

Hytteområde i den sydlige del af Østrig ved Bad Kleinkirchheim. I hyttebyen er der gode muligheder for familien og masser af plads til børnene. Inkl. er også Kärnten Card med bl.a. gratis adgang til en dyrvildt park, 1 x gratis tur med liften ved Bad Kleinkirchheim samt andre gratis adgange og rabatter.

Hytteby med plads til børnene - inkl. kort med gode rabatter!

Feriendorf Kirchleitn - Dorf Grosswild - 2-6 personer

Apartment Tara i Wagrain

Apartment Tara er beliggende i den dejlig familie- og danskervenlige by Wagrain. Bo i lejlighedshus fra 2010 - en 4-værelses lejl. på 81 m2 med plads til 6 pers. Bo midt i byen med nem adgang til aktiviteter, lifte og selvfølgelig Waterworld Amadé.

Dejlig familielejlighed med 3 soverum inkl. gratis adgang til Waterworld Amadé!

Apartment Tara - 6 personer

Hotel Tauernhof i Flachau

Populært hotel for aktive familier - her kommer børnene og de unge helt sikkert ikke til at kede sig. Stort udvalg af aktiviteter er inkl. i prisen bl.a. daglige vandre- og mountainbike ture samt aktiviteter i den store Fun Park. Desuden mulighed for ekstrem sport.

Høj service, helpension og masser af aktiviteter samt udstyr inkl. i prisen!

Hotel Tauernhof - 2-5 personer

Harml´s Aparthotel i Flachau

Lejligheder med flot udsigt beliggende i Flachau. Gode aktiviteter til børnene og masser af plads de kan boltre sig på. Ud over Harml´s aktiviteter er der gratis adgang til indendørs- og udendørs swimmingpool og Fun Parken på Hotel Tauernhof i Flachau.

Bo minimum 7 døgn og få yderligere inkluderet i prisen!

Harml´s Aparthotel - 2-6 personer

Hotel & Apartment Alpina i Wagrain

Hotel Alpina har en super beliggenhed lige ved siden af vandlandet Waterworld Amadé. Du får gratis adgang til vandlandet hver dag, og desuden har hotellet bl.a. wellness med swimmingpool, gode råd og guides til cykel- og vandreture samt mulighed for cykelleje.

Super beliggenhed som nabo til vandlandet Waterworld Amadé!

Hotel & Apartment Alpina - 2-6 personers

Sonnberg Ferienanlage ved Flachau

Sonnberg Ferienanlage er en dejlig familievenlig ferieby lidt uden for Flachau. Her er ingen bilkørsel, så børnene kan frit løbe rundt til aktiviteterne i feriebyen. Her bor man i dejlige lejligheder tæt på det hele og med f.eks. Salzburgerland Card får du gratis entré til mange af aktiviteterne i Flachau/Wagrain og omegn (gratis kort til børnene).

Perfekt oase for børnefamilierne med små børn!

Sonnberg Ferienanlage - 2-8 personer

Hotel Stadt Wien i Zell am See

Det populære Hotel Stadt Wien i Zell am See er et familievenligt hotel med udendørs opvarmet pool, legeplads og aktivitetsprogram for børn. Desuden inkl. Zell am See/Kaprun Sommerkort. God service/venlighed giver dig helt sikkert en god ferie.

Populært familiehotel med gode børnerabatter - inkl. Zell am See Sommerkort!

Hotel Stadt Wien - 2-8 personer

Hotel Fliana i Ischgl

Bo på det flotte Hotel Fliana i Ischgl. Her får du både indendørs swimmingpool, og et stort flot udendørs poolområde. Bordtennis, bordfodbold, cykelleje og masser af vandre- og cykelruter. Inkl. i prisen er Silvretta Card med mange gratis muligheder som liftene, transport, Silvretta High Alpine Road, guidede vandreture, familie klatring m.m.

Flot hotel - lækkert poolområde - inkl. Silvretta Card!

Hotel Fliana - 2-5 personers

Holiday Village Obertraun ved Obertraun

Bo i hytteområde ved Obertraun - smukt beliggende ned til søen Hallstätter See. Du bor i flotte chalet hytter i et område med masser af muligheder for hele familien. Hyttebyen har bl.a. egen indendørs swimmingpool, legeplads og legerum, gratis Wi-Fi i hele området, børneaktiviteter samt perfekte muligheder for vandre- og cykelture.

Familieferie i chalet hytter i smukke omgivelser ved søen Hallstätter See!

Holiday Village Obertraun - 4-6 personer

Aparthotel Panorama i Flachau

Du bor midt i Flachau i dejligt lejlighedshus. Nem adgang til alt og kun 100 m. til en af områdets lifte. Masser af aktiviteter for hele familien er inkluderet i prisen, og mod ekstra betaling er der mulighed for f.eks. high rope, rafting, zorbing, canyoning, klatring m.m.

Midt i Flachau med aktiviteter for hele familien!

Aparthotel Panorama - 3-6 personer

Hagan Lodge Resort ved Altaussee

Bo i dejlige hytter i Hagan Lodge Resort - smukt beliggende ved bjerget Loser og tæt ved søen Altausseer See. Her er restaurant og legeplads, og mulighed for hele familien at teste "high rope" banen. Cykelleje og guidede cykelture samt ved søen bade- og fiskemuligheder samt leje af båd. Inkl. Salzkammergut Adventure Card med mange rabatter.

Familieferie i dejlige hytter i smukke omgivelser tæt ved søen Altausseer See!

Hagan Lodge Resort - 4-8 personer

Activity Adventure Week

8 dage / 7 overnatninger i Bad Goisern i Østrig med masser af aktiviteter. Du bor på 3 stjernet hotel i Bad Goisern, og herfra er udgangspunktet for alle ugens oplevelser som f.eks. cykel- og vandretur, kanotur, klatring, guided tur i Koppenbrüller grotten og valgfri mulighed for 1 x overnatning i alpehytte.

Samme hotel - Aktivitetsforslag hver dag - perfekt for familie- eller vennetur!

Activity Adventure Week - 2-4 personer

Familotel Sailer & Stefan i Wenns

Hoteller der virkelig satser på familien med børn - perfekte muligheder og god service. Beliggende i Tyrol ved byen Wenns. Pitz Park med badesø, beachvolley og fodbold, flere legerum og legepladser samt teen rum med spille muligheder. Desuden Pitztal Sommer Kort med gratis lifte, gratis transport, gratis vandreture, gratis "high rope" bane m.m.

Hotellet til familien - masser af aktiviteter og gratis muligheder!

Familotel Sailer & Stefan - 2-4 personer

Hotel Zum Lamm i Tarrenz

Hotel Zum Lamm er et hyggeligt hotel i Tarrenz ved Imst - ikke langt fra Ötztal dalen. Et godt udgangspunkt for en aktivt familieferie med oplevelser. Inkl. i prisen er entré til det fantastiske aktivitetsområde Area 47, og kun 65 km fra hotellet finder du den flotte og spændende by Innsbruck.

Til den aktive familie inkl. entré til Area 47 - kun 15 km væk!

Hotel Zum Lamm - 2-4 personer

Hotel AlpenSchlössl i Alpendorf ved St. Johann

Bo på toppen ved St. Johann i Pongau - i området Alpendorf lige ved liften. Nyd hotellets og den nærliggende bys mange muligheder. Med indendørs swimmingpool, legeplads og mulighed for afslapning. Kun 150 m til liften med legeområdet Geisterberg på toppen. Værelser med mulighed for op til 6 personer.

Hotel på toppen med fantastisk udsigt - lige ved liften!

Hotel AlpenSchlössl - 2-6 personer

Hotel Kertess i St. Anton

Hotel Kertess er beliggende i St. Anton i Tyrol - et godt udgangspunkt for at nyde sommeren i Østrig. Hotellet har indendørs swimmingpool, og beliggende kun 300 m fra liften Galzig Bahn. Desuden St. Anton Summer Card med forskellige fordele og rabatter.

Bo ved de flotte alper i Tyrol - inkl. St. Anton Summer Card!

Hotel Kertess - 2-4 personer

Hotel Berghof ved Söll

Bo på dejligt hotel i flotte omgivelser ved Söll i Tyrol. Med gode muligheder udendørs for familien med mindre børn - bl.a. badesø, stort legeområde og ponyridning. Desuden inkl. i prisen er Wilder Kaiser Guestcard med bl.a. rabatter til forskellige bademuligheder, attraktioner, transport, koncerter m.m. Værelser med plads op til 6 pers.

Familievenligt hotel med god plads til børnene - inkl. Wilder Kaiser Guestcard!

Hotel Berghof - 2-6 personer

Hotel Schwarzer Adler i Nauders

Bo på det dejlige Hotel Schwarzer Adler i Nauders. Nyd hotellets mange faciliteter for familien - bl.a. wellness med indendørs swimmingpool, guidede vandreture, legerum, bueskydning, bordtennis og børne og ungdoms aktivitetsprogram. Desuden inkl. Nauders Summercard Basic med diverse fordele og rabatter.

Flot hotel med facailiteter for hele familien - inkl. guidede vandreture!

Hotel Schwarzer Adler - 2-4 personer

Resort Achensee i Achenkirch

Resort Achensee er beliggende i dejlige omgivelser ved Achenkirch - med plads og luft til familien med børn. Her er bl.a. wellness med swimmmingpool, legerum og legeplads, bordtennis og rigtig gode muligheder for at vandre og cykle. Inkl. i prisen er også Achensee Regio-Card med fordele og rabatter på diverse attraktioner, transport, aktiviteter m.m.

Familievenligt resort med værelser op til 6 pers. - inkl. Achensee Regio-Card!

Resort Achensee - 2-6 personer

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra