Vinterferie
Sommerferie

Sommerferie med familien i Østrig byder på gode hoteller/boliger med plads til familien. Du finder masser af aktiviteter og muligheder for børnene. Naturen og alperne omkring er et vigtigt tema - derfor tages der mange steder udgangspunkt i dette.


Læs mere om Østrig

Hotel Stadt Wien i Zell am See

Det populære Hotel Stadt Wien i Zell am See er et familievenligt hotel med udendørs opvarmet pool, legeplads og aktivitetsprogram for børn. Desuden inkl. Zell am See/Kaprun Sommerkort. God service/venlighed giver dig helt sikkert en god ferie med familien.

Populært familiehotel inkl. Zell am See Sommerkort!

Hotel Stadt Wien - 2-8 personer

Hotel Sonngastein ved Bad Gastein

Populært og meget familievenligt hotel beliggende i rolige omgivelser tæt ved Bad Gastein. Hotellet har en stor indendørs legehal på 1.700 m2 fyldt med aktiviteter til børnene samt indendørs og opvarmet udendørs pool. Hele dagen gratis is til børnene.
Super familiehotel med aktiviteter for hele familien!

Hotel Sonngastein 2-4 personer

Hotel Zum Lamm i Tarrenz

Hotel Zum Lamm er et hyggeligt hotel i Tarrenz ved Imst - ikke langt fra Ötztal dalen. Et godt udgangspunkt for en aktivt familieferie med oplevelser. Inkl. i prisen er Holiday Pass med forskellige rabat muligheder. Prøv også det fantastiske aktivitetsområde Area 47, og kun 65 km fra hotellet finder du den flotte og spændende by Innsbruck.

Til den aktive familie inkl. Holiday Pass!

Hotel Zum Lamm - 2-4 personer

Hotel Erika i Wagrain

Erika er beliggende midt i den lille by Wagrain - som er velkendt blandt danskere. Et mindre men hyggeligt hotel med god service, hvor du føler dig hjemme - og med nem adgang til vandring i det flotte bjergområde. Inkl. i prisen har du Salzburger Sportwelt Card, som giver rabat til flere forskellige ting.

Prisbilligt hotel med god service - inkl. drikke til aftenmiddag!

Hotel Erika 2-4 personer

Crystl´s Aparthotel i Flachau

Lejligheder midt i hyggelige Flachau. Perfekt udgangspunkt for en aktiv ferie med de mange udendørs muligheder i området - og opholdet er inkl. Flachau Card med eks. 1 x tur med liften, guided vandretur og aktivitetsprogram samt diverse rabatter. Desuden mod betaling mulighed for benyttelse af indendørs- og udendørs swimmingpool og Fun Park på søsterhotellet Tauernhof.

Midt i den hyggelige by - inkl. Flachau Card!

Crystl´s Aparthotel 2-5 personer

Chalet-Resort Montafon ved St. Gallenkirch

Bo ved St. Gallenkirch på en lille top med smuk udsigt over dalen og bjergene. Ved hyttebyen er der reception, restaurant, minishop og legeplads. Området har gode muligheder for vandre- og cykelture samt udflugtsmuligheder.

Hytteferie for familien - med aktivitets- og udflugstmuligheder! 

Chalet-Resort Montafon - 2-8 personer

Hotel Post i Ischgl

Bo midt i Ischgl på det flotte Hotel Post. Et godt udgangspunkt for vandre- og cykelferie eller afslapning i den østrigske natur. Inkl. hotellets eget aktivitetsprogram samt Silvretta Card Premium med forskellige rabat muligheder. Dejlig inden- og udendørs poolområder og mulighed for 50% rabat på leje af Mountainbikes.

Østrigsk natur - afslapning eller aktiv ferie!

Hotel Post - 2-4 personer

Hotel Tauernhof i Flachau

Populært hotel for aktive familier - her kommer børnene og de unge helt sikkert ikke til at kede sig. Stort udvalg af aktiviteter er inkl. i prisen bl.a. daglige vandre- og mountainbike ture samt aktiviteter i den store Fun Park. Desuden mulighed for ekstrem sport.

Høj service, helpension, aktiviteter og udstyr inkl. i prisen!

Hotel Tauernhof 2-5 personer

Hotel Krimmlerfälle i Krimml

Bo på det flotte Hotel Krimmlerfälle i naturskønne omgivelser den lille landsby Krimml. Et godt udgangspunkt for vandre- og cykelferie eller afslapning i den østrigske natur. Dejlig udendørs poolområde og med ugeprogram med forskellige aktiviteter og muligheder. Kun 2 km fra Krimmler vandfaldene.

Flot hotel i dejlig natur - kun 2 km fra Krimmler vandfaldene!

Hotel Krimmlerfälle - 2-4 personer

Hotel Mallaun Erlebnis i See

Bo midt i den lille by See i Tyrol på det familieejede Hotel Mallaun Erlebnis - et dejligt familiehotel med personlig service. Du bor med et godt udgangspunkt for vandre- og cykelferie eller afslapning i den østrigske natur. Inkl. Silvretta Card Premium med forskellige rabat muligheder. Med indendørs poolområde på hotellet og dejlig badesø i byen.

Dejligt familiehotel med personlig service af familien Mallaun!

Hotel Mallaun Erlebnis - 2-4 personer

Sonnberg Ferienanlage ved Flachau

Sonnberg Ferienanlage er en dejlig familievenlig ferieby lidt uden for Flachau. Her er ingen bilkørsel, så børnene kan frit løbe rundt til aktiviteterne i feriebyen. Her bor man i dejlige lejligheder tæt på det hele og med et godt udgangspunkt for oplevelser og aktiviteter i Flachau/Wagrain og omegn.

Perfekt oase for børnefamilier med små børn!

Sonnberg Ferienanlage 2-12 personer

Harml´s Aparthotel i Flachau

Lejligheder med flot udsigt beliggende i Flachau. Gode aktiviteter til børnene og masser af plads de kan boltre sig på. Ud over Harml´s aktiviteter er der gratis adgang til indendørs- og udendørs swimmingpool og Fun Parken på Hotel Tauernhof i Flachau.

Bo minimum 7 døgn og få yderligere inkluderet i prisen!

Harml´s Aparthotel 2-6 personer

Holiday Village Obertraun ved Obertraun

Bo i hytteområde ved Obertraun - smukt beliggende ned til søen Hallstätter See. Du bor i flotte chalet hytter i et område med masser af muligheder for hele familien. Hyttebyen har bl.a. egen indendørs swimmingpool, legeplads og legerum, gratis wifi, børneaktiviteter og perfekte muligheder for vandre- og cykelture.

Chalet hytter i smukke omgivelser ved søen Hallstätter See!

Holiday Village Obertraun 4-6 personer

Hagan Lodge Resort ved Altaussee

Bo i dejlige hytter smukt beliggende ved bjerget Loser og tæt ved søen Altausseer See. Her er restaurant og legeplads, og mulighed for hele familien at teste "high rope" banen. Cykelleje og guidede cykelture og ved søen bade- og fiskemuligheder samt leje af båd. Inkl. Salzkammergut Adventure Card med mange rabatter.

Dejlige hytter i smukke omgivelser ved søen Altausseer See!

Hagan Lodge Resort 4-8 personer

Narzissendorf Zloam ved Grundlsee

Bo i det nye hytteområde - smukt beliggende ved søen Grundlsee. Du bor i dejlige boliger i et område med masser af muligheder for hele familien. Hyttebyen har bl.a. legeplads, bueskydning, ridning, skov med skattejagt, tennis, skydning og sportsbaner samt en træ og kreativ workshop børn og unge kan fordybe sig i.

Dejlig hytteby med mange aktiviteter for hele familien!

Narzissendorf Zloam 2-5 personer

Hotel Berghof ved Söll

Bo på dejligt hotel i flotte omgivelser ved Söll i Tyrol. Med gode muligheder udendørs for familien med mindre børn - bl.a. badesø, stort legeområde og ponyridning. Desuden inkl. i prisen er Wilder Kaiser Guestcard med bl.a. rabatter til forskellige bademuligheder, attraktioner, transport, koncerter m.m. Værelser med plads op til 6 pers.

Familievenligt hotel med god plads til børnene - inkl. Wilder Kaiser Guestcard!

Hotel Berghof - 2-6 personer

Activity Adventure Week

8 dage / 7 overnatninger i Bad Goisern i Østrig med masser af aktiviteter. Du bor på 3 stjernet hotel i Bad Goisern, og herfra er udgangspunktet for alle ugens oplevelser som f.eks. cykel- og vandretur, kanotur, klatring, guided tur i Koppenbrüller grotten og valgfri mulighed for 1 x overnatning i alpehytte.

Aktivitetsforslag hver dag - perfekt for familie- eller vennetur!

Activity Adventure Week 2-4 personer

Hotel Ferienwelt Kristall i Rauris

Familievenlige Hotel Ferienwelt Kristall er beliggende i den lille alpeby Rauris. Her får du bl.a. indendørs- og opvarmet udendørs swimmingpool, legeplads og et godt udgangspunkt for aktiviteter i naturen, udflugter eller vandring og cykling. God service/venlighed på dette traditionelle østrigske hotel, giver dig helt sikkert en god oplevelse med familien.

Traditionelt østrigsk familievenligt hotel - natur og udflugter!

Hotel Ferienwelt Kristall - 2-4 personer

Hotel Vaya Post i Saalbach

Bo midt på torvet i den hyggelige by Saalbach. Hotel Vaya Post er et lækkert moderne alpehotel, hvor du helt sikkert bliver forkælet. Du bor med et godt udgangspunkt for vandre- og cykelferie eller afslapning i den østrigske natur og hotellets wellness. Inkl. Joker Card med masser af gratis oplevelser og aktiviteter 

Bo ekstra godt på moderne alpehotel!

Hotel Vaya Post - 2-4 personer

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra