Skirejser
Sommerrejser

Familieferie Østrig:

Østrig er en ideel feriedestination for jer, der gerne vil på kør-selv-ferie, da afstanden hertil fra Danmark ikke er så stor, men alligevel finder du her et land med en helt anden og storslået natur, end den vi kender herhjemme, og det er et fantastisk rejsemål for de eventyrlystne.

Udover de mange naturlige vidundere kan du glæde dig til en anderledes og charmerende arkitektur med smukke træudskæringer, farverige bindingsværkshuse og hyggelige bjergbyer med små hytter. Du vil opleve en festlig atmosfære og en særlig gæstfrihed, der får dig og din familie til at føle jer velkomne.

Når du holder sommerferie med familien i Østrig, får du gode hoteller og boliger, hvor der lægges vægt på gode forhold for hele familien.
Du finder masser af aktiviteter og oplevelser for både voksne og børn, og naturen og alperne omkring er også et vigtigt tema, som der også giver anledning til mindeværdige oplevelser. 
Landet byder på helt enestående muligheder for vandre- og cykelture med betagende udsigter eller sjove vandaktiviteter ved en af landets mange store søer omgivet af mægtige alper.

Bilferie i Østrig giver dig med andre ord rig mulighed for at være aktive sammen med dine børn.

Se udvalget af familieferie i Østrig her.

Kontakt os

For et uforpligtende tilbudClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra