Sommerferie
Vinterferie

Golfferie

Golfferie efter dit behov:
Er du til golf på din ferie - så er du kommet til det rette sted. Her kan du kombinere en afslappende ferie med din sport.
Eller er golfen det primære på din ferie, så kan du udnytte de fleste dage på de mange flotte baner.
Uanset hvad du vælger, vil det altid være med et dejligt hotel som udgangspunkt, hvor du efter en lang dag på golfbanen, kan nyde en øl i baren og efterfølgende dejlig mad i restauranten.

Prøv de mange fantastiske flotte golfbaner i Østrig, hvor flere er placeret i de smukke alper. Her er naturen en nydelse for øjnene, mens du går din runde. Du har også mulighed for golfferie i Sverige ved den flotte bane i Idre Fjäll.

OBS! Hvis du rejser i sommer højsæsonen juli til primo august, så vær opmærksom på at flere hoteller også henvender sig til børnefamilier i denne periode, hvorfor der i denne periode må påregnes flest af disse gæster.  

Se mulighederne her

Restpladser

Find rejser med rabat her. FJÄLLFERIE’s restpladser og gode tilbud giver dig mulighed for at komme billigt afsted på ferie.Forhåndsreserver

Er du en af dem med specielle krav til området, boligen m.m., eller ønsker du blot den samme år efter år, så forhåndsbestil allerede nu din ferie til næste år.ClubXtra

Kunne du tænke dig ekstra fordele, så meld dig ind i FJÄLLFERIEs rejseklub ClubXtra. Så går du ikke glip af fordele og tilbud, som måske passer netop til dig.
Læs mere om ClubXtra.