Vinterferie
Sommerferie

Her finder du sommerferie med vandreture, som på forhånd er planlagt til en samlet pakkepris. Dvs. en færdig pakke med en bestemt vandrerute, overnatninger forskellige steder, bagage transfer fra hotel til hotel, vandrekort m.m., service hotline tlf. og andre ting inkluderet. OBS! Selve vandreturen foregår dog stadig på egen hånd


Læs mere om Fastlagte vandreture

Vandretur i historiske Salzkammergut

5 dage / 4 overnatninger fra Ebensee til Hallstatt i Østrig eller omvendt. Du vandrer fra sted til sted, og overnatter på 3 stjernet hoteller. På turen har du vandrekort og diverse informationer samt 1 x bådtur, 1 x togtur, snack på lokal taverne, souvenir og bagagetransfer fra hotel til hotel.

Familievenlig vandretur!

Vandretur i historiske Salzkammergut - 2-4 personer

Vandretur langs Donau Floden - rute 4

5 dage / 4 overnatninger fra Grein via Bad Kreuzen og retur til Grein i Østrig. Du vandrer fra sted til sted og overnatter på 2 eller 3 stjernet hoteller. På turen har du vandrekort og diverse informationer samt 1 x snack på lokal taverne og bagagetransfer fra hotel til hotel.

Familievenlig vandretur!

Vandretur langs Donau Floden - rute 4 - 2-4 personer

S-Trail - bjerge og søer rute 5

5 dage / 4 overnatning fra Ebensee via Gmunden og retur til Ebensee i Østrig. Du vandrer fra sted til sted og overnatter på 3 stjernet hoteller. På turen har du vandrekort og diverse informationer samt Salzkammergut Adventure Card, 1 x togtur, 1 x "Steckerlfisch" måltid (grillet fisk på pind) og 3 x bagagetransfer fra hotel til hotel.

Familievenlig vandretur!

S-Trail - bjerge og søer rute 5 - 2-4 personer

World Heritage Vandretur

8 dage / 7 overnatninger fra Abersee til Bad Goisern i Østrig. Du vandrer fra sted til sted, og overnatter på 3 stjernet hoteller. På turen har du vandrekort og diverse info samt 4 x bådtur, 1 x togtur, entré til Kaiservilla og til saltminen og bagagetransfer fra hotel til hotel.

Familievenlig vandretur!

World Heritage Vandretur - 2-4 personer

Ennstal Valley Panorama Trail

8 dage / 7 overnatninger fra Schladming til Gröbming i Østrig. Du vandrer fra sted til sted, og overnatter på 3 og 4 stjernet hoteller. På turen har du vandrekort, diverse info og bagagetransfer fra hotel til hotel samt Schladming-Dachstein Summercard med bl.a. gratis lifte, offentlig transport og aktiviteter/attraktioner.

Familievenlig vandretur!

Ennstal Valley Panorama Trail - 2-4 personer

Salzkammer Trail

5 dage / 4 overnatninger fra Bad Goisern til Bad Aussee i Østrig. Du vandrer fra sted til sted, og overnatter på 3 stjernet hoteller. På turen har du vandrekort og diverse informationer samt adgang og guided tur i grotten Koppenbrüllerhöhle, 1 x souvenir og bagagetransfer fra hotel til hotel.

Familievenlig til medium niveau vandretur - kræver okay kondition!

Salzkammer Trail - 2-4 personer

S-Trail - bjerge og søer rute 2

5 dage / 4 overnatninger fra St. Gilgen via Fuschl am See og retur til St. Gilgen i Østrig. Du vandrer fra sted til sted og overnatter på 3 stjernet hoteller. På turen har du vandrekort og diverse informationer samt Salzkammergut Adventure Card, 1 x tur med togbjergbane, 1 x flaske likør og 3 x bagagetransfer fra hotel til hotel.

Familievenlig til medium niveau vandretur - kræver okay kondition!

S-Trail - bjerge og søer rute 2 - 2-4 personer

Wachau World Heritage Trail

8 dage / 7 overnatninger fra Krems til Melk i Østrig. Du vandrer fra sted til sted (nogle dage med samme hotel som udgangspunkt), og overnatter på 3 og 4 stjernet hoteller. Vandrekort og diverse informationer samt bus- og bådbilletter og bagagetransfer fra hotel til hotel. Mulighed for vinsmagning.

Begynder til medium niveau vandretur - kræver okay kondition!

Wachau World Heritage Trail - 2-4 personer

Salzkammergut - Roundhiking

8 dage / 7 overnatninger fra Bad Ischl til Bad Aussee i Østrig. Du vandrer fra sted til sted, og overnatter på 3 stjernet hoteller. På turen har du vandrekort og diverse informationer samt 1 x bustur, 1 x bådtur, 1 x souvenir fra Salzkammergut og bagagetransfer fra hotel til hotel.

Vandretur på medium niveau - kræver en okay kondition!

Salzkammergut - Roundhiking - 2-4 personer

Vandretur ved Feuerkogel

3 dage / 2 overnatninger i området ved Ebensee og Feuerkogel i Østrig. Du vandrer primært i bjergterræn, og overnatter i alpehytter. På turen har du vandrekort, diverse informationer og 1 x tur op og 1 x ned med kabinelift.

Vandretur på medium niveau - kræver en okay kondition!

Vandretur ved Feuerkogel - 2 personer

Hytte til hytte vandring i Dachstein

4 dage / 3 overnatninger i området ved Gosau i Østrig. Du vandrer fra hytte til hytte - primært i bjergterræn, og overnatter på 3 stjernet hotel og i alpehytter. På turen har du vandrekort, diverse informationer og 1 x tur med kabinelift. På første hotel kan bagage til sidste dagen opbevares, ellers medbringer I selv undervejs det nødvendige til turen.

Vandretur på medium niveau - kræver en okay kondition!

Hytte til hytte vandring i Dachstein - 2 personer

Vandretur langs Donau Floden - rute 1

7 dage / 6 overnatninger fra Passau til Linz i Østrig. Du vandrer fra sted til sted, og overnatter på 3 og 4 stjernet hoteller. På turen har du vandrekort og diverse informationer samt 1 x bustur, 3 x bådtur, 1 x tog- el. bådtur, Donau Card og bagagetransfer fra hotel til hotel.

Vandretur på medium niveau - kræver en okay kondition!

Vandretur langs Donau Floden - rute 1 - 2-4 personer

Vandretur langs Donau Floden - rute 2

8 dage / 7 overnatninger fra Linz til Grein i Østrig. Du vandrer fra sted til sted, og overnatter på 3 stjernet hoteller. På turen har du vandrekort og diverse informationer samt 2 x togtur, 1 x bådtur, 1 x snack på lokal taverne og bagagetransfer fra hotel til hotel.

Vandretur på medium niveau - kræver en okay kondition!

Vandretur langs Donau Floden - rute 2 - 2-4 personer

S-Trail - bjerge og søer rute 4

8 dage / 7 overnatninger fra Bad Aussee til Grundlsee i Østrig. Du vandrer fra sted til sted, og overnatter på 3 og 4 stjernet hoteller. På turen har du vandrekort og diverse informationer samt Salzkammergut Adventure Card, 1 x pause stop med en fiske snack og bagagetransfer fra hotel til hotel.

Vandretur på medium niveau - kræver en okay kondition!

S-Trail - bjerge og søer rute 4 - 2-4 personer

Salzalpensteig - rute 2

8 dage / 7 overnatninger fra Hallein til Hallstatt i Østrig. Du vandrer fra sted til sted, og overnatter på 3 stjernet hoteller og i alpehytte. På turen har du vandrekort og diverse informationer samt 1 x tur med lift, 1 x bustur og adgang til saltminerne samt bagagetransfer fra hotel til hotel.

Vandretur på medium niveau, MEN primært i bjergterræn - kræver god kondition!

Salzalpensteig - rute 2 - 2 personer

Vandring omkring Gosaukamm

4 dage / 3 overnatninger - vandring på toppen af Gosaukamm i Østrig. Du vandrer fra sted til sted, og overnatter på 3 stjernet Gasthof og alpehytte. På turen har du vandrekort og diverse informationer.

Vandretur for øvede og med god kondition!

Vandring omkring Gosaukamm - 2 personer

Højalpin vandring i Dachstein - 3 overnatninger

4 dage / 3 overnatninger fra Gosau til Obertaun i Østrig. Du vandrer fra sted til sted - primært i bjergterræn, og overnatter på 3 stjernet hotel og i alpehytter. På turen har du vandrekort og diverse informationer samt 1 x tur med kabinelift, Schladming-Dachstein Sommer Kort og busbillet eller transfer fra Obertraun til Gosau samt bagagetransfer.

Vandretur for øvede og med god kondition!

Højalpin vandring i Dachstein - 3 nætter - 2 personer

Hyttevandring ved Höllengebirge

5 dage / 4 overnatninger - vandring på toppen ved Höllengebirge ved Ebensee i Østrig. Du vandrer fra sted til sted, og overnatter på 3 stjernet hotel og alpehytter. På turen har du vandrekort og diverse informationer samt transfer og 1 x tur ned med kabineliften.

Vandretur for øvede og med god kondition!

Hyttevandring ved Höllengebirge - 2 personer

S-Trail - bjerge og søer rute 3

6 dage / 5 overnatninger fra Bad Goisern via Hallstatt og retur i Østrig. Du vandrer fra sted til sted - primært i bjergterræn, og overnatter på 3 stjernet hoteller og i alpehytte. På turen har du vandrekort og diverse informationer samt 1 x bådtur, 1 x vandre frokost, Salzkammergut Adventure Card og 3 x bagagetransfer.

Vandretur for øvede og med god kondition!

S-Trail - bjerge og søer rute 3 - 2 personer

Alm vandring i Gastein

6 dage / 5 overnatninger fra Dorfgastein og fra alm til alm og retur i Østrig. Du vandrer fra sted til sted - primært i bjergterræn, og overnatter på 3 stjernet hoteller og i alpehytter. På turen har du vandrekort, guide-bog og diverse informationer. Få en fantastisk flot oplevelse i den smukke natur i Gasteinerdalen.

Vandretur for øvede og med god kondition!

Alm vandring i Gastein - 2 personer

S-Trail - bjerge og søer rute 1

7 dage / 6 overnatninger fra Gmunden via Ebensee og retur i Østrig. Du vandrer fra sted til sted - primært i bjergterræn, og overnatter på 3 stjernet hoteller og i alpehytter. På turen har du vandrekort og diverse informationer samt 1 x bådtur, 1 x kabinelift, Salzkammergut Adventure Card, 1 x pause med "Kaiserschmarrn" og 3 x bagagetransfer.

Vandretur for øvede og med god kondition!

S-Trail - bjerge og søer rute 1 - 2 personer

Højalpin vandring i Dachstein - 6 overnatninger

7 dage / 6 overnatninger fra Ramsau via Hallstatt og retur i Østrig. Du vandrer fra sted til sted - primært i bjergterræn, og overnatter på 3 stjernet hoteller og i alpehytter. På turen har du vandrekort og diverse informationer samt 1 x bådtur, 1 x bjergbane, Schladming-Dachstein Kort og bagagetransfer fra hotel til hotel.

Vandretur for øvede og med god kondition!

Højalpin vandring i Dachstein - 6 nætter - 2 personer

Højalpin vandring i Dachstein - 9 overnatninger

10 dage / 9 overnatninger fra Gosau til Hallstatt og retur til Gosau i Østrig. Du vandrer fra sted til sted - primært i bjergterræn, og overnatter på 3 stjernet hoteller og i alpehytter. På turen har du vandrekort og diverse informationer samt 2 x tur med kabinelift, 1 x bådtur, 1 x bjergbane, Schladming-Dachstein Kort og bagagetransfer fra hotel til hotel.

Vandretur for øvede og med god kondition!

Højalpin vandring i Dachstein - 9 nætter - 2 personer

Højalpin vandring i Dachstein - 11 overnatninger

12 dage / 11 overnatninger fra Gosau til Hallstatt og retur til Gosau i Østrig. Du vandrer fra sted til sted - primært i bjergterræn, og overnatter på 3 stjernet hoteller og i alpehytter. På turen har du vandrekort og div. informationer samt 2 x liftture, 1 x bjergbane, 1 x bådtur, Schladming-Dachstein kort og All-inklusive kort til "Dachstein Eventyr Verden" og bagagetransfer fra hotel til hotel.

Vandretur for øvede og med god kondition!

Højalpin vandring i Dachstein 11 nætter - 2 personer

Gletscher vandring i Zell am See

3 x overnatninger i Østrig med 1/2 pension inkl. 1 x guidet vandretur og 1 x sejltur samt fri adgang til inden- og udendørs svømmeområder. Eller 7 x overnatninger med 1/2 pension inkl. 2-3 x guidede vandreture heraf en Gletscher vandring, 6-dages billet til alle åbne lifte, gratis bus samt fri adgang til inden- og udendørs svømmeområder.

Smuk natur, smuk by og et dejligt hotel med gastronomi i højsæde!

Hotel Zum Hirschen - 2-4 personer

Vandreferie på Hotel Tauernhof i Flachau

Ophold i Flachau med helpension og inklusiv gratis aktiviteter hver dag, som du tilmelder dig på stedet. F.eks. hver dag en guidet vandretur eller Nordic walking tur samt hver dag en guidet mountainbiketur. Desuden mange andre aktiviteter for store og små.

Høj service og masser af aktiviteter samt helpension!

Hotel Tauernhof - 2-5 personer

Activity Adventure Week

8 dage / 7 overnatninger i Bad Goisern i Østrig med masser af aktiviteter. Du bor på 3 stjernet hotel i Bad Goisern, og herfra er udgangspunktet for alle ugens oplevelser som f.eks. cykel- og vandretur, kanotur, klatring, guided tur i Koppenbrüller grotten og valgfri mulighed for 1 x overnatning i alpehytte.

Samme hotel - Aktivitetsforslag hver dag - perfekt for familie- eller vennetur!

Activity Adventure Week - 2-4 personer

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra