Sommerferie
Vinterferie

Fastlagte vandreture

Fastlagte vandreture:
Her finder du sommerferie med vandreture, som på forhånd er planlagt til en samlet pakkepris. Dvs. en færdig pakke med en bestemt vandrerute, overnatninger forskellige steder, bagage transfer fra hotel til hotel, vandrekort m.m., service hotline tlf. og andre ting inkluderet.
OBS! Selve vandreturen foregår dog stadig på egen hånd

Stemmer antallet af overnatninger ikke med det ønskede, er der altid mulighed for at tilføje ekstra overnatninger. Og du vælger selv, om det skal være vandreture for hele familien eller til mere erfarne. På turene for de mere erfarne, er der også mulighed for at tilkøbe en guide eller overnatte i alpehytter. 

OBS! 1 nyt træ for DIN booking - For hver booking af en fastlagt vandretur, planter vores østrigske samarbejdspartner et træ i samarbejde med "the Austrian Federal Forest Authority". Dette gøres med respekt for naturen og med tanke på bæredygtighed.

Fastlagte vandreture byder dog også på pakker inkl. ophold på samme hotel og guidede vandreture indenfor dette område.

Se udvalget af fastlagte vandreture her.

Restpladser

Find rejser med rabat her. FJÄLLFERIE’s restpladser og gode tilbud giver dig mulighed for at komme billigt afsted på ferie.Forhåndsreserver

Er du en af dem med specielle krav til området, boligen m.m., eller ønsker du blot den samme år efter år, så forhåndsbestil allerede nu din ferie til næste år.ClubXtra

Kunne du tænke dig ekstra fordele, så meld dig ind i FJÄLLFERIEs rejseklub ClubXtra. Så går du ikke glip af fordele og tilbud, som måske passer netop til dig.
Læs mere om ClubXtra.