Vinterferie
Sommerferie

Sonnberg Ferienanlage 2-8 personer


Sonnberg Ferienanlage 2-8 personer

2 km udenfor Flachau finder du denne herlige ferieby. Flere huse med forskellige lejligheder samlet på et område, der er skabt til familier. Sonnberg Ferienanlage er perfekt til børnene, som frit kan gå på opdagelse i feriebyen. Her er løbende aktiviteter og show for børnene f.eks. klovne-show og vandballonkampe. Skulle vejret være dårligt, er der mulighed for leg i det 200m2 store legerum - her er det ikke de moderne elektroniske spil, men derimod fokus på leg og kontakt med andre børn.

Ved feriebyen starter både vandre- og cykelture. Du kan låne udstyr og få gode råd til flotte ture. Er du til mere action, har du også mulighed for at melde dig til River Rafting, Paragliding m.m. Her er selvfølgelig også mulighed for bare at slappe af, evt. grille ved bålpladsen eller svømme en tur i den lille badesø.

Inklusiv ved 7 døgns ophold - Gratis 6-dages Salzburgerland Card til børnene med masser af gratis adgange og rabatter på attraktioner, vandlande, transport, lifte og m.m. Kort til voksne kan købes på stedet.


Sonnberg Ferienanlage tilbyder følgende lejligheder alle røgfri med køkkenkrog med køleskab, frostboks, elkomfur og opvaskemaskine samt wc/douche, stue med kabel-TV og balkon eller terrasse samt gratis wifi.

Type A1: 2-vær. lejl. 25m2 til 2-4 pers. 1 rum med dobbeltseng. Dbl. sovesofa i stue (ingen elkomfur kun kogeplader).
Type B: 2-vær. lejl. 38m2 til 2-4 pers. 1 rum med dobbeltseng. Dbl. sovesofa i stue. 
Type C1: 3-vær. lejl. 55m2 til 4-6 pers. 1 rum med dobbeltseng. 1 rum med dobbeltseng el. 2 køjer. Dbl. sovesofa i stue.
Type D1: 4-vær. lejl. 75m2 til 6-8 pers. 2 rum hver med dobbeltseng. 1 rum med dobbeltseng eller 2 køjer. Dbl. sovesofa i stue.


Prisen inkluderer: Linned/håndklæder og slutrengøring. Desuden gratis cykelleje, fri benyttelse af sauna og dampbad, fri benyttelse af badesøen, gratis guidede vandreture, bordtennis, trampolin, børnepasning man-fre.

Obligatorisk betaling for affaldshåndtering euro 19,- pr. pers./ophold betales på stedet.
Turistskat udgør euro 2,10,- pr. dag/pers. fra 15 år. Betales på stedet.


Ankomst: Lørdag-lørdag. 


Priser

1) Vælg indkvartering

Type A1, 2-4 personer
Type B, 2-4 personer
Type C1, 4-6 personer
Type D1, 6-8 personer

2) Vælg periode

XX Ledigt XX Måske ledigt
u. 40, 2021 7 døgn Lør-Lør fra 2.847 kr./bolig
u. 41, 2021 7 døgn Lør-Lør fra 2.847 kr./bolig
u. 42, 2021 7 døgn Lør-Lør fra 2.847 kr./bolig

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra