Sommerferie
Vinterferie

Hotel Sonngastein - 2-4 personer

Det populære og meget familievenlige Hotel Sonngastein er beliggende få km fra Bad Gastein, og tilbyder restaurant, bar og wellness-område med indendørs swimmingpool, opvarmet udendørs pool, sauna, dampbad m.m. samt fitnessrum, bordtennis, beachvolley, beach fodbold og stor legeplads. Desuden hyggelig biograf for hele familien, samt børne- og teenageklub med aktiviteter i hverdagene mandag-fredag.

Hotel Sonngastein tilbyder også en stor indendørs legehal på 1.700 m2 med forskellige aktiviteter bl.a.:

  • Fodbold, basketball og hockey
  • Trampolin og lille svævebane 
  • Go-carts
  • Hoppeborg
  • Lille 1. sal for teenagere med billard, bordtennis, loungestole og gratis wifi
  • Og meget mere

Til fri afbenyttelse og beliggende lige op af restauranten med glasparti, så forældrene kan spise færdig, mens børnene leger.

OBS! Gratis drikke fra børnekortet under middagen for børn u/19 år samt gratis is i løbet af dagen til børn!

Hotel Sonngastein har også tennisbaner, som ligger i flotte omgivelser - ingen vej, larm eller andet til at forstyrre, så under disse betingelser kan du kun spille godt. Ved dårligt vejr kan du mod betaling spille på den indendørs tennisbane.
Området som byder på flot natur med bjergsøer og almhytter med lokale specialiteter, er også ideelt til vandring og cykelture - hotellet arrangerer bl.a. guidede vandreture. Skal du i stedet på cykeltur, tilbyder hotellet en professionel cykelpark, hvor du udover gode råd har gratis leje af cykler og udstyr. Du har kun 500 m til en populær badesø, og midt i byen findes Felsentherme Gastein med badeaktiviteter for alle samt wellness, fitness og restaurant.


Hotel Sonngastein tilbyder følgende værelser alle røgfri med wc/douche, TV, balkon og gratis wi-fi.

Dobbeltværelse Superior: 2-4 personer. Med dobbeltseng samt sovesofa for 1-2 børn.
Max. 2 voksne + 1 barn u/19 år eller 2 børn u/13 år.

OBS! Mulighed for større værelser med seperat soverum og til 5-6 pers. - forhør om ledighed og pris.


Prisen inkluderer: 1/2 pension med morgenbuffet, let frokostbuffet og 4-retters middag. Desuden gratis ikke-alkoholiske drikke til middagen for børn u/19 år samt gratis is i løbet af dagen til børn. Yderligere er der gratis cykelleje. 

Turistskat udgør euro 2,70,- pr. dag for personer fra 15 år og opefter, og skal betales direkte til hotellet.


Ankomst: Lørdag - lørdag. 


TILBUD: Drikkevarer på hotellet til voksne med 50% rabat - det får du i ugerne 25, 26, 27, 36, 37 og 38.Prisoversigt for Hotel Sonngastein - 2-4 personer.
Dobbeltværelse til 2 voksne + 2 børn u/13 år. OBS! Prisen er totalpris for alle 4 personer
XX Ledigt XX Måske ledigt
Dobbeltværelse til 2 voksne + 1 barn u/19 år. OBS! Prisen er totalpris for alle 3 personer
XX Ledigt XX Måske ledigt
Hotellets faciliteter
Restaurant Wellnessområde
Bar Indendørs pool
Udendørs opvarmet pool Sauna
Dampbad Fitnessrum
1.700 m2 legehal Legeplads
Bordtennis Tennis

Parkering: Parkering ved hotellet er gratis. Mulighed for carport til euro 7,- pr. dag eller lukket garage euro 9,- pr. dag.

Restpladser

Find rejser med rabat her. FJÄLLFERIE’s restpladser og gode tilbud giver dig mulighed for at komme billigt afsted på ferie.Forhåndsreserver

Er du en af dem med specielle krav til området, boligen m.m., eller ønsker du blot den samme år efter år, så forhåndsbestil allerede nu din ferie til næste år.ClubXtra

Kunne du tænke dig ekstra fordele, så meld dig ind i FJÄLLFERIEs rejseklub ClubXtra. Så går du ikke glip af fordele og tilbud, som måske passer netop til dig.
Læs mere om ClubXtra.