Skirejser
Sommerrejser

Resort Sol Amfora 2-7 personer


Resort Sol Amfora 2-7 personer

Resort Sol Amfora har alt, du behøver for en dejlig sol- og familieferie. Området ligger tæt på det berømte tennis stadion, hvor ATP turneringen Croatian Open Umag afholdes hver sommer - i år i uge 30. 

Beliggenheden er i samme resort som Sol Stella Maris, og med kort afstand til stranden, er der naturligvis forskellige vandsportsaktiviteter, såsom dykning, sejlads, gummiringe eller "banan" efter speedbåd, jetski m.m. Derudover er det muligt at leje cykler, og jogging stier er der også i området. Dertil kommer muligheden for fodbold, basketball, fitness og volleyball m.m.

Området har supermarked, lounge bar, flere restauranter, dejligt poolområde (her betales for solstole), eget lille pirat vandområde for de mindste, familiestrand med sand, lagune strand, underholdning om aftenen for voksne og børn samt et fint børneområde i midten af resortet, hvor børn i forskellige alderskategorier kan deltage i miniklubber og teenklubber med aktiviteter.

Fra Sol Amfora er der ca. 2 km ind til den lille by Umag, som dog har et hyggeligt havneområde med masser af restauranter og shopping. Fra resortet kører der et lille minitog hver 20. minut frem og tilbage (koster ca. Kuna 20,- pr. vej/pers.) - en nem måde at komme ind til byen på.


Lejligheder med sat-TV, wc/douche, køkkenkrog med det nødvendige, aircondition og balkon eller terrasse samt gratis wifi.

Classic: 42m2 til 2-4 pers. 1 rum med dobbeltseng. Dobbelt sovesofa i stue. Balkon
Classic: 42m2 til 3-5 pers. 1 rum med dobbeltseng. 1 rum med enkeltseng. Dobbelt sovesofa i stue. Balkon
Superior: 51m2 til 4-6 pers. 1 rum med dobbeltseng. 1 rum med 2 enkeltsenge. Dobbelt sovesofa i stue. Terrasse eller balkon 
Premium: 61m2 til 5-7 pers. 1 rum med dobbeltseng og enkeltseng. 1 rum med 2 enkeltsenge. Dobbelt sovesofa i stue. Terrasse


Prisen inkluderer: Linned/håndklæder og slutrengøring samt turistskat.

Barneseng er gratis, men skal bestilles på forhånd. 


Ankomst: Valgfri ankomstdag min. 5 døgn. Spørg på mulighed og pris.


Priser

1) Vælg indkvartering

Classic 42m2 til 2-4 pers.
Classic 42m2 til 3-5 pers.
Superior 51m2 til 4-6 pers.
Premium 61m2 til 5-7 pers.

2) Vælg periode

XX Ledigt XX Måske ledigt
u. 38, 2024 7 døgn Ons-Ons fra 3.512 kr./bolig
u. 39, 2024 7 døgn Lør-Lør fra 3.512 kr./bolig

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra