Sommerferie
Vinterferie

Vandreferie på egen hånd

Vandreferie på egen hånd:
Her får du mulighed for at bestille sommerferie med ophold på hoteller, beliggende i naturomgivelser med gode vandreruter. Dvs. at du kun bor på dette ene hotel, eller flere hvis dette ønskes, og herfra selv benytter områdets vandre muligheder. Personalet på hotellerne er selvfølgelig altid behjælpelig med at forslå de bedste ruter ud fra dine krav.

Så her vælger du selv, hvor meget der skal vandres, og om det skal være hver dag, eller du heller vil tage en afslappende dag og nyde hotellets faciliteter. Bilferie med aktive sommermuligheder.

Se udvalget af vandreferie på egen hånd her.

Restpladser

Find rejser med rabat her. FJÄLLFERIE’s restpladser og gode tilbud giver dig mulighed for at komme billigt afsted på ferie.Forhåndsreserver

Er du en af dem med specielle krav til området, boligen m.m., eller ønsker du blot den samme år efter år, så forhåndsbestil allerede nu din ferie til næste år.ClubXtra

Kunne du tænke dig ekstra fordele, så meld dig ind i FJÄLLFERIEs rejseklub ClubXtra. Så går du ikke glip af fordele og tilbud, som måske passer netop til dig.
Læs mere om ClubXtra.