Skirejser
Sommerrejser

Skiferie i Hemsedal er eftertragtet for danskerne, når de bestiller skirejser til Norge, og her kan både børn og voksne tilfredsstilles Hemsedal er et dejligt område med hytter og lejligheder placeret ved fjeldet. Rigtig gode muligheder for alpin, men i Hemsedal er der også perfekt til langrend. OBS! Der indføres generelt mere betaling for parkering i Norge, også i Hemsedal - oftest på de store pladser foran reception eller skicenter. Webcam i Hemsedal

Se udvalget af hytter og lejligheder i Hemsedal her.

Alpin i Hemsedal:
Hemsedal Skicenter har 47 km alpinbakker, som er fordelt på 51 piste, der betjenes med i alt 20 lifte med en kapacitet på 28.500 personer i timen. Længste nedfart er 6 km og største faldhøjde er 830 m. 25 km piste er forsynet med snekanoner og de 12 belyste piste holder flere dage i ugen åbent helt til kl. 19.00. Hemsedal tilbyder 3 Snowparker med forskellige muligheder og til forskellige niveauer. Flere uberørte fjeldsider med gode muligheder for off-pist.
OBS! 4 km pist fra skicentret og ned til Hemsedal by.

Langrend i Hemsedal:
I Hemsedal kan der løbes på langrendsski fra december til maj. Der findes 210 km præparerede løjper gennem dal- og skovterræn. På fjeldet, op til 1.900 m.o.h., er der 80 km mærkede løjper, der præpareres, når vejret tillader det. Højfjeldsløjperne er bedst fra slutningen af januar. Desuden findes 2 og 3 km lysløjpe.

Skileje/skiskole i Hemsedal:
Hemsedal Skicenter byder på 3 skiudlejninger med professionelle medarbejdere, der sørger for at du får det helt rigtige skiudstyr. På skiskolen ydes kvalificeret undervisning for alle aldersgrupper og niveauer: Alpin, telemark, snowboard og langrend. Her kan vælges mellem privat- eller gruppeundervisning. Se mere om rabat på liftkort her.

For børn i Hemsedal:
Hemsedal har et af Norges største børneområder på i alt 70 000 m2 med 9 bakker, 9 lifte og rullebånd samt m.m. Snemanden "Valle" underholder og hygger om børnene og i løbet af ugen er der forskellige aktiviteter. Under Valles vinteruger, som i 2025 er uge 3-5 og 13-15, er der gratis skileje og gruppeskiskole til børn under 7 år. Se mere om rabatten for børn her.
Børn u/7 år med hjelm, kører gratis i hele Hemsedal- og Solheisen Skicenter. Hjelm kan lånes gratis.

Aktiviteter i Hemsedal:
Ud over at stå på ski, tilbydes mange andre aktiviteter på din Hemsedal skiferie. F.eks. tilbydes kaneture, snescooter, hundeslæde, rumperally, paragliding, isklatring, skattejagt, bowling og billard. Skal du ikke på ski om aftenen, er der flere diskoteker, pubber og restauranter at vælge mellem. OBS! Hemsedal er en kontantfri destination - så husk betalingskort!

Afstand til Hemsedal fra:
Helsingborg 710 km, Göteborg 495 km, Oslo 205 km.

Kontakt os

For et uforpligtende tilbudClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra