Vinterferie
Sommerferie

Prøv en ægte World Cup alpin pist - det finder du i Kvitfjell. Men Kvitfjell er meget mere, og især familier vil nyde det dejlige skiområde med noget for alle. Og så er Kvitfjell kendt for rigtig god sne. Prøv Kvitfjell og du vil blive forelsket! Desuden kan du på samme liftkort benytte Hafjell skiområde - kun 30 min. kørsel. Og et ekstra plus - du har kun ca. 2,5 times kørsel fra Oslo. OBS! World Cup 2024 afholdes for herrer i uge 7 og for kvinder i uge 9 - nogle løjper på Østsiden vil være spærret, derfor arrangeres der ekstra aktiviteter for børnefamilier i uge 7 og der er GRATIS adgang til løbene, hvor man kan opleve verdenseliten på ski. Webcam i Kvitfjell

Se udvalget af hytter og lejligheder i Kvitfjell her.

Alpin i Kvitfjell (liftkort dækker også Hafjell - ca. 30 min.):
Her tilbydes 34 km piste fordelt på 33 nedfarter i alle sværhedsgrader, hvoraf 85% er dækket af snekanoner. I Kvitfjell betjenes skiområdet med 14 lifte, der bringer dig rundt i det smukke område. Længste nedfart er 4 km og største faldhøjde er 854 m. Udover den velkendte World Cup pist, som hvert år besøges af den alpine World Cup elite, findes der også ekstra udfordringer i den store Fun Park på østsiden, eller den mindre KIDS park på vestsiden hvor børnene også kan være med. Området har 3 sider med østsiden ved Mellemstationen samt Vestsiden og Varden. Ved siden af Varden finder du "Pudderskoven", som er indrettet til skiløb i puddersne. Aftenkørsel 2 gange i nogle højsæsons uger. 

Langrend i Kvitfjell:
I området tæt ved Kvitfjell er her 60 km langrendsløjper i forskellige længder. Men det hele hænger sammen med yderligere områder, som tilsammen giver 600 km løjper. Så pak rygsækken og nyd den flotte natur og udsigt.

Skileje/skiskole i Kvitfjell:
Ved mellemstationen på østsiden er der sportsbutik med skiudlejning - og ligeledes ved skitorget på vestsiden. Her får du det bedste udstyr lige fra slalomski og snowboard til telemarkski og snowblades.
I skiskolen står de klar til at lære fra sig til både nybegyndere og erfarne skiløbere - om det så er alpin, snowboard eller telemark, så hjælper de.

For børn i Kvitfjell:
I Kvitfjell er der både børneområdet Kids GudbrandsGard ved mellemstationen på østsiden og Kids Skitorget ved skitorget på vestsiden. Her finder du gode muligheder til børn og nybegyndere på alle niveauer. Desuden har du også børnenes egen world cup bakke, Fun Park på østsiden samt KIDS park på vestsiden hvor børnene kan være med. Børn under 7 år, der bruger hjelm, kører gratis i alle lifte.
"Jøkul's Eventyruger 2022/2023 i uge 2-5 og 9-13!
I disse uger er der ekstra aktiviteter for børnene samme med figuren Jøkul.

Aktiviteter i Kvitfjell:
I Kvitfjell er der flere muligheder for at spise eller gå på after-ski. Her ligger restauranter, cafér og after-ski ved Skitorget på Vestsiden og ved mellemstationen på østsiden. Tæt ved mellemstationen på østsiden finder du også en mindre dagligvare butik. Hvert år er der alpin World Cup i Kvitfjell, og i 2023 er det d. 3.-5. marts, du kan følge verdens bedste på alpin ski. OBS! Kvitfjell har flere steder, hvor der ikke kan benyttes kontanter - så husk betalingskort!

Afstand til Kvitfjell fra:
Helsingborg 730 km, Göteborg 520 km, Oslo 235 km.

Kontakt os

For et uforpligtende tilbudClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra