Skirejser
Sommerrejser

Med kun 110 km fra Oslo, når du hurtigt Norefjell - et afvekslende og koncentreret område med skiløb for alle. Lange nedfarter, nordens største faldhøjde på 1.010 m. og du bor med Ski in - Ski out. Webcam i Norefjell

Se udvalget af lejligheder og hytter her.

Alpin i Norefjell:
Skicentret tilbyder ca. 30 km piste fordelt på 30 nedfarter i alle sværhedsgrader, hvoraf 56% er dækket af snekanoner. I Norefjell betjenes skiområdet med 14 lifte - længste nedfart er hele 6,5 km og med imponerende 1.010 m. har de nordens største faldhøjde. Norefjell byder også på terrænpark med mange forskellige muligheder. I højsæson er der aftenkørsel et par dage om ugen.

Langrend i Norefjell:
Her får du 120 km langrendsløjper fordelt både i dalen og på fjeldet. Så pak rygsækken og nyd den flotte natur og udsigt. 

Skileje/skiskole i Norefjell:
Flere muligheder for skiudlejning afhængig af hvor du bor  - så du får nemt hjælp til leje af alt udstyr. Det anbefales at forhåndsbestille, og det kan du gøre her
Oppe i terrænet ved Norefjell Ski og Spa og længere nede ved Skistua er der muligheder for skiskole. Det anbefales at booke skiskole på forhånd, og det kan du gøre via e-mail til Norefjell: skiskole@norefjell.com    
I 2025 er maskotten Nore Rein's Vinteruger 2-6 + 9-15. Her er der masser af aktiviteter med Nore Rein for børn u/7 år, og bor du i hyttelejligheder søn-fre, har du gratis skileje for børn u/7 år (link til bestilling tilsendes efter dep. betaling)

For børn i Norefjell:
Børneområdet er beliggende midt i området - og for nybegyndere og børn finder man de bedste muligheder her samt på toppen ved de blå piste. Skiskolen kan starte ud ved Bøeseter, som er lige ved boligerne omkring Norefjell Ski og Spa, eller ved Skistua længere nede. Børn under 7 år, der bruger hjelm, kører gratis i alle lifte.
OBS! Norefjell's maskot er et rensdyr ved navn Nore Rein hvis favorit hobby er at stå på ski og lege med børn. Nore Rein har lavet specielle vinteruger med masser af børneaktiviteter hele ugen for børn u/7 år. I 2025 er det ugerne 2-6 + 9-15. Her er også rabat på ophold søndag-fredag i typen Hyttelejlighed ved Norefjell Ski og Spa. Læs mere om ugerne her.

Aktiviteter i Norefjell:
I Norefjell er der flere muligheder for at spise eller gå på after-ski rundt om i terrænnet - så du klarer det med ski in - ski out. Bor du ved Norefjell Ski og Spa har du også nem adgang til deres aktiviteter som en 16 m høj klatrevæg, swimmingpool, sauna og træningsrum samt legerum, spaafdeling og restauranter og bar. OBS! Norefjell har flere steder, hvor du ikke kan benytte kontanter - så husk betalingskort!

Afstand til Norefjell fra:
Helsingborg 615 km, Göteborg 400 km, Oslo 110 km.

Kontakt os

For et uforpligtende tilbudClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra