Vinterferie
Sommerferie

Silvretta Montafon


Silvretta Montafon er beliggende i Vorarlberg - og med nem kørevej hele vejen til byen St. Gallenkirch, som er centrum for området. Der bydes på et moderne liftanlæg med piste både for nybegyndere og familier, men også udfordringer og off-piste for de erfarne. Webcam i Silvretta Montafon

Se udvalget af hytter ved Silvretta Montafon her.

Alpin i Silvretta Montafon:
Fra byen St. Gallenkirch har du et godt udgangspunkt til skiområdet - enten op med liften Grasjoch Bahn på den ene side, eller Valisera Bahn på den anden side. Området byder på i alt 140 km piste (27 km er freeride) og 38 lifte. Længste nedfart er 4,5 km, og her er hele 500 snekanoner fordelt over området. Et varieret skiterræn med mere end 50% af pistene over 2.000 m. - passer både til begynder niveau og den mere øvede skiløber. Ved toppen Grasjoch finder du også Snowparken med mange muligheder, og ved siden af den en 800 m lang Skicross bane - desuden er her mange mange muligheder for kontrolleret off-piste.

Langrend i Silvretta Montafon: 
Her findes forskellige muligheder og længder - tilsammen ca. 100 km. 

Skileje/skiskole i Silvretta Montafon:
Skiskole for både børn, nybegyndere og erfarne finder du naturligvis også i området - find her mere om muligheden i St. Gallenkirch. Skal du leje ski, er der flere muligheder at vælge i mellem i St. Gallenkirch Find Sport 2000 muligheder her eller Find Intersport muligheder her

For børn i Silvretta Montafon:
Området har piste til alle, så det er muligt at komme med op og rundt og så eks. tage gondolliften ned igen. Bl.a. finder du ved mellemstationen af liften Valisera Bahn et lille område specielt til børnene, og der er Hugo's Bunte Bergwelt ved Hochjoch - beliggende lige ved topstationen af Hochjoch Bahn og Zamang Bahn. Silvretta Montafon er dog ikke det bedste af vores skiområder til de helt små børn eller første gangs skiløbere. Men har du eller børnene bare fået lidt styr på det, så får du et glimrende skiområde - også med masser af blå piste til de knap så erfarne. Børn født i 2018 og senere, kører gratis i alle lifte.

Aktiviteter i Silvretta Montafon:
Ud over at stå på ski er her også mulighed for kanetur med hest, vintervandring, lange kælkebaner - og i skiterrænnet finder du bl.a. 9 restauranter, en fantastisk vinbar i 2.000 m. og massder af wifi hotspots. Der kører gratis skibus i området.

Afstand:
Flensborg 1.030 km, Puttgarden 1.020 km, Rostock 990 km.

Kontakt os

For et uforpligtende tilbudClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra