Skirejser
Sommerrejser

Laax skiområde er et af de mest solrige skiområder i Europa, og sneen er der så godt som garanti for. Området med de små byer Flims, Laax og Falera danner tilsammen et af alpernes største sammenhængende skiområder, som er velegnet for især letøvede og øvede skiløbere. Og så er de meget ressource bevidste med deres koncept "Greenstyle", hvor de bl.a. de seneste år har sænket deres energi behov med 15%. Deres mål er at blive det første selvforsynende skiområde i alperne. Webcam i Laax

Se udvalget af hotel og lejligheder i Laax her.

Alpin i Laax:
Skiområdet har 224 km piste, hvoraf de 32 km er specielt til off-piste. Det hele betjenes med i alt 28 lifte med en kapacitet på 44.190 pers/time. 70% af pistene ligger over 2.000 meters højde, så her er meget snesikkert, og da området stadig er lidt overset udenfor Schweiz, så er der i hverdagene masser af plads på pistene og ingen kø ved liftene. Området ligger tæt på Zürich og Chur, og benyttes i stedet mest som weekend-destination af de lokale.

Her er også fantastiske forhold for snowboardere. Området refereres ofte til som Europas freestyle mekka. Her er bl.a. den mindste og den største halfpipe i Europa, funparks, boardercross og meget mere. Desuden er her en indendørs hal med masser af faciliteter til træning af free style. I området finder du også masser af off-piste - hele 43 km, og med et underlag under sneen, der primært består af græs, behøver du ikke frygte skienes tilstand efter en omgang off-piste. I terrænet finder du masser af muligheder for mad og drikke og i flere forskellige prislag.

Langrend i Laax:
Der findes 62 km langrendsløjper i området ved LAAX, og de fordeler sig over 14 løjper med distancer fra 1 - 10 km.

Skileje/skiskole i Laax:
Har du brug for skiskole, så se mulighederne her, eller spørg på stedet, hvor de altid er behjælpelig med at guide dig. Skal du leje ski, kan du nemt gøre det på stedet. Lige ved Rocksresort og liftene ved bundstationen i LAAX ligger den store skiudlejning "LAAX Rental" i underetagen af skishoppen. Her har de også et stort depotrum til opbevaring af udstyret om natten.

For børn i Laax:
Med 3 børneområder kaldet ”Schneewunderland” med alt for børnene, lange og meget bredde piste samt mange blå piste er her gode muligheder for børn. Her er desuden mulighed for pasning af små børn. Børn under 6 år kører gratis i alle lifte.

Aktiviteter i Laax:
Ønsker du andre aktiviteter, tilbydes f.eks. paragliding, skøjteløb, slædetur med hest, kælkebaner, swimmingpool, tennis og squash. I området finder du desuden et godt udvalg af restauranter, barer og diskoteker. After-ski er ikke vildt, men meget tilfredsstillende. Spisemulighederne findes også i alle prislag lige fra det fineste gourmet til fast food.
Indkvarteringerne ved bunden ligger i LAAX ved bundstationen ved liftene Crap Sogn Gion og Larnags - herfra er der ca. 4 km den ene vej til Falera og 4 km den anden vej til Flims. Desuden er der bjerghoteller ved topstationen. I dalen kører der gratis skibus mellem Falera, LAAX og Flims.

Afstand til Laax fra:
Flensborg 1.070 km, Puttgarden 1.055 km, Rostock 1.030 km.

Kontakt os

For et uforpligtende tilbudClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra