Sommerferie
Vinterferie

Åre

I Åre finder du nordens største alpine skicenter. Skiområdet breder sig over flere toppe fordelt over 4 områder fra Duved og Tegefjäll som er sammenhængende til Åre by og Åre Björnen som er sammenhængende. Skiområdet byder på noget for alle lige fra de største udfordringer til de familievenlige områder. Her er et stort udvalg af hytter og lejligheder. Rejs til Åre med tog fra Malmø og nyd den afslappende rejseform. 

Se udvalget af hytter og lejligheder i Åre her.
Se priser og info om tog til Åre her.

Alpin i Åre:
I alt 191 km alpinbakker, som er fordelt på 89 piste, hvoraf 21 er forsynet med snekanoner. Det hele betjenes med 46 lifte og har en samlet kapacitet på ca. 50.000 personer i timen. Længste nedfart er 7 km og største faldhøjde er 890 m. I Åre findes der, med flere Fun Parker, også et afvekslende område, for dig der vil på snowboard.

Skileje/skiskole i Åre:
Ved Åre finder du flere skiskoler, som kan hjælpe dig i gang eller afpudse dine færdigheder. Ønsker du at leje skiudstyr, kan du gøre det hjemmefra sammen med dit liftkort. Ved bestilling skal du blot oplyse højde, vægt og skostørrelse. Se mere om rabat på skileje og liftkort her. 

For børn i Åre:
I Åre´s store skiområde findes der op til flere børneområder, så de vil uden tvivl finde noget der passer lige til deres aldersgruppe. Ved Åre Björnen finder du lidt ekstra for børnene med egen Fun Park og et sjovt system af spor gennem skoven. Midt i det hele ligger Børnenes hus, som er en børnehave med personale. Her har du mulighed for at få børnene passet. Du kan tage et par ture på de mere skrappe piste mens børnene får afveksling med andre aktiviteter. Børnene har selvfølgelig også deres egen after-ski. Under snemanden Valles vinteruger, som i 2020 er uge 3-5 og 13-14, er der gratis skileje og gruppeskiskole til børn under 7 år.
Se mere om rabatten for børn her. Børn under 7 år, der bruger hjelm, kører gratis i alle lifte.

Aktiviteter i Åre:
Ved Åre findes mange aktiviteter udover skiløbet - og det meste foregår ved Åre by. Byen er hele tiden i bevægelse og ved Åre torv findes mere end 25 restauranter og barer, samt flere butikker. Torvet er ofte ramme om koncerter og andre events, og det er også her den populære after-ski foregår - med masser af gang i den. Ellers er der mulighed for at prøve snescooter, isfiskeri, bowling, spa, curling, kælkning og hundeslæde eller besøg en af de utallige restauranter, cafeteriaer, pizzariaer, barer og natklubber.

Afstand:
Fra Helsingborg 1.070 km, Göteborg 850 km, Oslo 660 km.

Snegaranti:
Fra 15.12.19 til sæsonafslutning garanteres totalt mindst 10 piste åbne i Åre/Duved/Björnen.

Restpladser

Find rejser med rabat her. FJÄLLFERIE’s restpladser og gode tilbud giver dig mulighed for at komme billigt afsted på ferie.Forhåndsreserver

Er du en af dem med specielle krav til området, boligen m.m., eller ønsker du blot den samme år efter år, så forhåndsbestil allerede nu din ferie til næste år.ClubXtra

Kunne du tænke dig ekstra fordele, så meld dig ind i FJÄLLFERIEs rejseklub ClubXtra. Så går du ikke glip af fordele og tilbud, som måske passer netop til dig.
Læs mere om ClubXtra.