Vinterferie
Sommerferie

I Åre finder du nordens største alpine skicenter. Skiområdet breder sig over flere toppe fordelt over 4 områder fra Duved og Tegefjäll som er sammenhængende til Åre by og Åre Björnen som er sammenhængende. Skiområdet byder på noget for alle lige fra de største udfordringer til de familievenlige områder. Her er et stort udvalg af hytter og lejligheder. Rejs til Åre med tog fra Malmø og nyd den afslappende rejseform. 

Se udvalget af hytter og lejligheder i Åre her.
Se priser og info om tog til Åre her.

Alpin i Åre:
I alt 192 km alpinbakker, som er fordelt på 89 piste, hvoraf 21 er forsynet med snekanoner. Det hele betjenes med 46 lifte og har en samlet kapacitet på ca. 50.000 personer i timen. Længste nedfart er 7 km og største faldhøjde er 890 m. I Åre findes der, med flere Fun Parker, også et afvekslende område, for dig der vil på snowboard.

Skileje/skiskole i Åre:
Ved Åre finder du flere skiskoler, som kan hjælpe dig i gang eller afpudse dine færdigheder. Ønsker du at leje skiudstyr, kan du gøre det hjemmefra sammen med dit liftkort. Ved bestilling skal du blot oplyse højde, vægt og skostørrelse. Se mere om rabat på skileje og liftkort her. 

For børn i Åre:
I Åre´s store skiområde findes der op til flere børneområder, så de vil uden tvivl finde noget der passer lige til deres aldersgruppe. Ved Åre Björnen finder du lidt ekstra for børnene med egen Fun Park og et sjovt system af spor gennem skoven. Midt i det hele ligger Børnenes hus, som er en børnehave med personale. Her har du mulighed for at få børnene passet. Du kan tage et par ture på de mere skrappe piste mens børnene får afveksling med andre aktiviteter. Børnene har selvfølgelig også deres egen after-ski. Under snemanden Valles vinteruger, som i 2023 er uge 2-5 og 13, er der gratis skileje og gruppeskiskole til børn under 7 år.
Se mere om rabatten for børn her. Børn under 7 år, der bruger hjelm, kører gratis i alle lifte.

Aktiviteter i Åre:
Ved Åre findes mange aktiviteter udover skiløbet - og det meste foregår ved Åre by. Byen er hele tiden i bevægelse og ved Åre torv findes mere end 25 restauranter og barer, samt flere butikker. Torvet er ofte ramme om koncerter og andre events, og det er også her den populære after-ski foregår - med masser af gang i den. Ellers er der mulighed for at prøve snescooter, isfiskeri, bowling, spa, curling, kælkning og hundeslæde eller besøg en af de utallige restauranter, cafeteriaer, pizzariaer, barer og natklubber.

Afstand:
Fra Helsingborg 1.070 km, Göteborg 850 km, Oslo 660 km.

Snegaranti:
Fra 12.12.22 til sæsonafslutning i 2023 garanteres totalt mindst 10 piste åbne i Åre/Duved/Björnen. Læs om snegaranti her ved punkt 12.

Kontakt os

For et uforpligtende tilbudClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra