Vinterferie
Sommerferie

Högfjället i Sälen


Högfjället i Sälen er et mindre skianlæg, men sammenhængende med det store område Lindvallen, som er beliggende på den anden side af fjeldtoppen. Her tilbydes afvekslende skiløb både på fjeldet, med milevid udsigt over Dalarna, og ned i smuk skovnatur. OBS! Der indføres generelt mere betaling for parkering i Sverige, også i Högfjället - oftest på de store pladser foran reception eller skicenter. Webcam i Högfjället

Se udvalget af hytter og lejligheder i Högfjället her.
Se priser og tider på Bus til Högfjället her.

Alpin i Högfjället:
Högfjället har piste i alle sværhedsgrader og anbefales til hele familien. På Lindvallen/Högfjället, der er forbundet med piste og lifte, er der i alt 50 piste, der betjenes med 58 lifte med en kapacitet på ca. 45.000 personer i timen. 30 piste er forsynet med snekanoner. 13 piste er aftenbelyste og åbne flere dage i ugen til kl. 18.00. Ved Lindvallen findes også Snowpark for snowboardere samt 2 off-pist områder.

Langrend i Högfjället:
Ved Högfjället findes præparerede spor på 3, 5, 8 og 10 km. Flere spor ved Lindvallen bl.a. 2 og 3 km med lys. Desuden findes der endnu flere spor i nærheden.

Skileje/skiskole i Högfjället:
I området er der 4 skiudlejninger med alt nødvendig udstyr. 3 er beliggende ved Lindvallen og 1 ved Högfjället. Ved alle disse 4 steder, finder du også skiskole. I skiskolen er professionelle skilærere altid klar til at hjælpe nybegyndere eller øvede, der ønsker mere erfaring.
Se mere om rabat på skileje og liftkort her.

For børn i Högfjället:
I Lindvallen/Högfjället kan alle være med. Nordens største børne- og nybegynderområde i Lindvallen strækker sig fra Experiumtorget hele vejen til Gustavtorget. Her har børn og nybegyndere deres eget fjeld med ca. 15 bakker og 13 lethåndterlige lifte. Det er nemt at tage frem og tilbage på egen hånd, og undervejs står der flinke liftmedarbejdere parat til at hjælpe. I alt tilbydes 4 afgrænsede børneområder med bl.a. børnenes egen off-pist område. Snemanden Valle underholder børnene, og i løbet af ugen er der forskellige aktiviteter samt børnenes egen after-ski. Under Valles vinteruger, som i 2024 er uge 2-5 og 15, er der gratis skileje og gruppeskiskole til børn under 7 år. Se mere om rabatten for børn her
Børn u/7 år, der bruger hjelm, kører gratis i alle lifte.

Aktiviteter i Högfjället:
Ved Högfjället findes butik, restaurant, bar og after-ski. Desuden er der mulighed for at prøve hundeslæde eller snescooter. OBS! Högfjället er en kontantfri destination - så husk betalingskort!

Afstand:
Fra Helsingborg 700 km, Göteborg 480 km, Oslo 270 km.

Kontakt os

For et uforpligtende tilbudClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra