Vinterferie
Sommerferie

Hundfjället i Sälen


Hundfjället i Sälen er en dejlig familievenlig destination med varieret skiløb der passer til hele familien. Her finder du piste i alle sværhedsgrader og for de yngste er "Trollskogen" et spændende eventyr. En skitur igennem skoven, hvor man hele tiden møder nye trolde - grantræer og trætrolde bliver nærmest levende - en oplevelse for de små. Hvis man vil have det stejlt, så finder man på Hundfjället Sälens stejleste pist "Väggen". For freestylere er der en funpark med diverse udfordringer. 

Se udvalget af hytter og lejligheder i Hundfjället her.
Se priser og tider på Bus til Hundfjället her.

Alpin Hundfjället:
Hundfjället har en forbindelseslift til Tandådalen, så du nemt udnytter hele området med i alt 45 piste, der betjenes med 48 lifte med en kapacitet på ca. 41.000 personer i timer. 32 piste er forsynes med snekanoner. 11 piste er aftenbelyste til kl. 18.00 visse dage i ugen. Med Trollskogen og Väggen findes der noget for hele familien på Hundfjället.

Langrend i Hundfjället:
I området ved Hundfjället og Tandådalen findes der 24 km præparerede langrendsspor med bl.a. lysløjper på 2 km i Hundfjället, som er sammenkoblet med en lysløjpe i Tandådalen på 3 km.


Skileje/skiskole i Hundfjället:
Hundfjället har skiudlejning som tilbyder alt det nødvendige udstyr. I skiskolen er der professionelle skilærere til at hjælpe børn, nybegyndere eller øvede der ønsker mere erfaring. Se mere om rabat på skileje og liftkort her

For børn i Hundfjället:
Børnene elsker Trollskogen og for de helt små findes der rullebånd og nybegynderbakker. Snemanden Valle underholder børnene, og i løbet af ugen er der forskellige børneaktiviteter - desuden en Valle skovsti til de små. Under Valles vinteruger, som i 2023 er uge 2-5 og 13, er der gratis skileje og gruppeskiskole til børn under 7 år. Se mere om rabatten for børn her.
Børn under 7 år, der bruger hjelm kører gratis i alle lifte.

Aktiviteter i Hundfjället:
Pool og spa område ved det nye Skistar Lodge. Hundeslæde eller scooter safari, her er lidt for enhver smag.
Hundfjället har også gode restauranter f.eks. Toprestaurant Lykten, som har en betagende udsigt. Brødrende Ahléns med amerikansk inspireret mad og restauranten ved Skistar Lodge. Ønsker du har fortsætte aftenen med fest og dans findes de bedste muligheder i Tandådalen, hvorimod Hundfjällets familier går tidligere i seng for at være friske til næste dags skiløb.

Afstand:
Fra Helsingborg 695 km, Göteborg 485 km, Oslo 250 km, Langesund 420 km.

Snegaranti:
Fra 12.12.22 til sæsonafslutning i 2023 garanteres i alt tilsammen mindst 15 piste åbne i Tandådalen/Hundfjället og Lindvallen/Högfjället. Læs om snegaranti her ved punkt 12.

Kontakt os

For et uforpligtende tilbudClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra