Sommerferie
Vinterferie

Hundfjället i Sälen

Hundfjället i Sälen er en dejlig familievenlig destination med varieret skiløb der passer til hele familien. Her finder du piste i alle sværhedsgrader og for de yngste er "Trollskogen" et spændende eventyr. En skitur igennem skoven, hvor man hele tiden møder nye trolde - grantræer og trætrolde bliver nærmest levende - en oplevelse for de små. Hvis man vil have det stejlt, så finder man på Hundfjället Sälens stejleste pist "Väggen". For freestylere er der en funpark med diverse udfordringer. 

Se udvalget af hytter og lejligheder i Hundfjället her.
Se priser og tider på Bus til Hundfjället her.

Alpin Hundfjället:
Hundfjället har en forbindelseslift til Tandådalen, så du nemt udnytter hele området med i alt 51 piste, der betjenes med 48 lifte med en kapacitet på ca. 41.000 personer i timer. 32 piste er forsynes med snekanoner. 11 piste er aftenbelyste til kl. 18.00 visse dage i ugen. Med Trollskogen og Väggen findes der noget for hele familien på Hundfjället.

Langrend i Hundfjället:
I området ved Hundfjället og Tandådalen findes der 17 km præparerede langrendsspor med bl.a. en lysløjpe på 2 km i Hundfjället, som er sammenkoblet med en lysløjpe i Tandådalen på 3 km.


Skileje/skiskole i Hundfjället:
Hundfjället har skiudlejning som tilbyder alt det nødvendige udstyr. I skiskolen er der professionelle skilærere til at hjælpe børn, nybegyndere eller øvede der ønsker mere erfaring. Se mere om rabat på skileje og liftkort her

For børn i Hundfjället:
Børnene elsker Trollskogen og for de helt små findes der rullebånd og nybegynderbakker. Man kan også tage en tur i badelandet ved Hundfjällcenteret. Snemanden Valle underholder børnene, og i løbet af ugen er der forskellige børneaktiviteter - desuden en ny Valleskov sti til de små. Under Valles vinteruger, som i 2020 er uge 3-5 og 13-14, er der gratis skileje og gruppeskiskole til børn under 7 år. Se mere om rabatten for børn her.
Børn under 7 år, der bruger hjelm kører gratis i alle lifte.

Aktiviteter i Hundfjället:
Badeland med eventyrbad og sauna. Hundeslæde eller scooter safari, her er lidt for enhver smag.
Hundfjället har også gode restauranter f.eks. Toprestaurant Lykten, som har en betagende udsigt. Brødrende Ahléns med amerikansk inspireret mad og restauranten på Hundfjällscenteret. Ønsker du har fortsætte aftenen med fest og dans findes de bedste muligheder i Tandådalen, hvorimod Hundfjällets familier går tidligere i seng for at være friske til næste dags skiløb.

Afstand:
Fra Helsingborg 695 km, Göteborg 485 km, Oslo 250 km, Langesund 420 km.

Snegaranti:
Fra 15.12.19 til sæsonafslutning garanteres i alt tilsammen mindst 15 piste, heraf 5 børnebakker, åbne i Tandådalen/Hundfjället og Lindvallen/Högfjället.

Restpladser

Find rejser med rabat her. FJÄLLFERIE’s restpladser og gode tilbud giver dig mulighed for at komme billigt afsted på ferie.Forhåndsreserver

Er du en af dem med specielle krav til området, boligen m.m., eller ønsker du blot den samme år efter år, så forhåndsbestil allerede nu din ferie til næste år.ClubXtra

Kunne du tænke dig ekstra fordele, så meld dig ind i FJÄLLFERIEs rejseklub ClubXtra. Så går du ikke glip af fordele og tilbud, som måske passer netop til dig.
Læs mere om ClubXtra.