Vinterferie
Sommerferie

Idre Himmelfjäll er et helt nyt skiområde i Sverige. Beliggende lige ved siden af det kendte Idre Fjäll - og med mulighed for fælles liftkort "Idre Passet", som giver mulighed for at benytte pistene i begge områder. Bygget i "Colorado" stil med svingende piste gennem skoven - og planer for yderligere udvidelse af det nye område, er allerede på plads. 

Se udvalget af hytter og lejligheder i Idre Himmelfjäll her.

Alpin på Idre Himmelfjäll:
Lige nu tilbydes 22 piste fordelt fra Himmelfjäll toppen og ned gennem skoven, og det hele bindes sammen af 9 lifte. Hele 3,2 km er den længste pist, og området er godt egnet til familier med børn - ved grøn pist 5 finder du også rullebånd. Desuden lidt hop og rails langs pist nr. 15 ved toppen af lift L.

Langrend på Idre Himmelfjäll:
I området tilbydes 84 km præparerede langrendsløjper hvoraf i alt 30 km lysløjper.

Skileje/skiskole på Idre Himmelfjäll:
Ved bunden af området finder du skiudlejningen, som tilbyder moderne udstyr uanset om du ønsker alpin, snowboard eller langrend. Ovenfor dette ved området omkring receptionen, starter skiskolen ud, og her tilbydes undervisning for alle aldersgrupper og niveauer - husk vi kan alle lære nyt hele tiden.

For børn på Idre Himmelfjäll:
Området er meget børnevenligt med brede piste gennem skoven, og en skiskole der har stor fokus på de mindste børn. Desuden arrangeres der masser af børneaktiviteter gennem sæsonen. Omkring pist 3 og 5 ved Skiboden findes børneområde og rullebånd. Børn under 8 år, der bruger hjelm, kører gratis i alle lifte. 

Aktiviteter på Idre Himmelfjäll:
Ved toppen af Jupiter liften finder du stedets restaurant. Her er inde og ude servering med god mad og take away. Desuden after-ski, underholdning og familieshow. Desuden mange grillpladser i området, hvor du kan hygge med medbragt grillmad.
I området er her også mulighed for at leje snescooter, eller tage på guidede snescooter safari, desuden mulighed for hundeslæde og aktiviteter omkring samer livet og deres rensdyr. 

Afstand:
Fra Helsingborg 800 km, Göteborg 580 km, Oslo 350 km, Langesund 520 km.

Snegaranti:
Fra 19.12.21 til 17.04.22 garanteres mindst 5 piste åbne på Idre Himmelfjäll.

Kontakt os

For et uforpligtende tilbudClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra