Skirejser
Sommerrejser

Isaberg er Sydsveriges største og mest komplette skisportssted og med den korte afstand til Danmark, også en oplagt mulighed for kortere skiferie for hele familien. Selvom Isaberg ligger i det vestlige Småland, får man alligevel en følelse af at være på fjeldet. Isaberg tilbyder slalom for både øvede og nybegyndere, og  hyttebyen ligger med kort afstand til skicentret. Webcam i Isaberg. OBS! Skicenteret holder lukket 24.12.24.

Se udvalget af hytter i Isaberg her.

Alpin i Isaberg:
Isaberg tilbyder 11 piste, alle forsynet med lys og snekanoner. Det hele betjenes med 8 lifte, hvoraf den ene er en 6-stols ekspreslift, som går fra bunden og helt til toppen. I alt 6 km præparerede nedfarter med største faldhøjde på 150 m. Enkelte aftener om ugen er der aften åbent. Desuden en mindre park med hop og rails.

Langrend i Isaberg:
Hvis der er natursne nok i området, så kan der findes langrendsspor ved Isaberg Golfbane - ca. 2 km samt ved Hestra ca. 6 km. Desuden er der yderligere langrendsløjper i 20-320 km afstand.

Skileje/skiskole i Isaberg:
Ved den store parkering oppe midt i skicentret ligger Roupéz skishop, der har et stort udbud af skiudstyr - her kan du trygt leje dit og familiens skiudstyr. Læs mere her www.skidshop.se  I skishoppen findes også et serviceværksted, hvor du har mulighed for at få dine egne ski efterset. Isaberg tilbyder også professionel skiskole for nybegyndere og dem, som ønsker at blive bedre. Der er også mulighed for skiskole til handicappede. Til grupper og virksomheder arrangeres forskellige aktiviteter som f.eks. parallelslalom og kælkerace.

For børn i Isaberg:
Ved den stor parkering oppe midt i skicenteret har børnene deres eget område med lette bakker og tallerkenlift og rullebånd, som ligger tæt ved varmestuer og serviceområde. Desuden kælkebakker og flere legepladser. 

Aktiviteter i Isaberg:
Du har også mulighed for skøjteløb og vinterfiskeri på søen. Fiskekort og udstyr kan købes i receptionen. Toppstugan, der ligger midt i skiområdet, har café og restaurant. Her kan du få alt fra clubsandwich til burger eller hygge dig med en kop varm chokolade. Har du din egen madpakke med, så findes der varmestuer både i bunden og på toppen. Har du lyst til selv at grille, findes flere grillpladser i området. I centralbygningen ved hytterne findes Restaurant Höganloft, der serverer forskellige middagsretter, med mulighed for at opleve den traditionelle smålandske madkultur. Der serveres også forskellige gourmet retter. I baren har du mulighed for at koble af efter en lang dag på ski. I centralbygningen findes også en lille dagligvarebutik. Supermarked og benzinstation findes i Hestra, 3 km fra Isaberg. OBS! Isaberg har flere steder, hvor der ikke kan benyttes kontanter - så husk betalingskort! 

Afstand:
Fra Malmö 240 km, Helsingborg 180 km, Halmstad 110 km, Varberg 120 km, Göteborg 125 km.

Kontakt os

For et uforpligtende tilbudClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra