Vinterferie
Sommerferie

Skiferie i Kläppen er ideelt og særdeles populært blandt de danske børnefamilier, når de rejser på skitur til Sälen i Sverige. En væsentlig faktor er Kläppens godt beliggende hytter og lejligheder samt dertil indrettede piste, som gør det nemt at komme ud på ski, og så har Kläppen et børnevenligt og overskueligt skiområde med piste i alle sværhedsgrader samt stor populær Fun Park og yderligere mindre Fun Park til børn. Det hele beliggende i skovområder, der giver beskyttelse mod vind og tåge. Webcam i Kläppen

Se udvalget af hytter og lejligheder i Kläppen her.
Se priser og tider på Bus til Kläppen her. 

Alpin i Kläppen:
De 37 nedfarter med i alt 35 km, betjenes af 21 lifte (bl.a. en gondollift), og tilbyder et varieret skiløb med piste i alle sværhedsgrader. 8 piste har belysning og er åbne alle dage 9.00 - 18.00. Kläppen er kendt for sin gode præparering og 240 snekanoner sørger for perfekte nedfarter. Længste pist er 3 km og største faldhøjde er 315 m. Kläppen har et stort populært Fun Park område med halfpipe, quarterpipe m.m., som flere gange er kåret som Sveriges bedste Fun Park. Desuden er der flere gratis wifi punkter i skiområdet.

Langrend i Kläppen:
I Kläppen findes et afvekslende terræn for langrend med i alt 64 km præparerede langrendsløjper. Flere løjpe længder på mellem 5 og 24 km. I bunden findes en 13 km lysløjpe.

Skileje/skiskole i Kläppen:
Kläppen har sportsbutik både ved Velkomstcenteret på Kläppentorget og ved Tranentorget - med udlejning af alt i moderne skiudstyr. Skiskolen har undervisning for alle aldersgrupper og på alle niveauer. Kläppen er ikke kun for de, som ønsker udfordringer i bakken.

For børn i Kläppen:
Kläppen har valgt specielt at satse på børnefamilierne. Veluddannet personale sørger for, at hele familien trives og har det sjovt i bakken. Børnene har deres eget skiområde med lift, skiskole, skilegeplads og “Trolla” arrangerer konkurrencer, lege, skattejagt m.m. Børn u/8 år, der bruger hjelm, kører gratis i alle lifte.

Aktiviteter i Kläppen:
På familiebakken er der flere dage kælkeaften, hvor liften kører gratis for kælke. Prøv også en snescooter-safari med oplevelser for hele familien, eller børnene kan prøve egen mini scooter. Kläppen har flere restauranter, caféer m.m., der ugen igennem byder på forskellige muligheder. F.eks. I Café Tranen er der i ugens løb after-ski fra kl. 15.00. På fjeldtoppen ligger Topstugan med sin flotte udsigt, hvor man fra den store solterrasse kan nyde en vaffel, varm chokolade eller noget fra udegrillen og visse aftener om ugen er der familie fondue. d. 30.01.23 åbner en stor ICA dagligvareforretning ved Kläppen - beliggende lige ved Gondolliften - allerede fra 15.12.22 kan du handle online, og efterfølgende hente indkøbet i et skab ved butikken. OBS! Kläppen er en kontantfri destination - så husk betalingskort!

Afstand:
Fra Helsingborg 665 km, Göteborg 450 km, Oslo 300 km.

Kontakt os

For et uforpligtende tilbudClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra