Skirejser
Sommerrejser

Lindvallen i Sälen


Lindvallen i Sälen er et stort moderne skianlæg med høj standard, som tilbyder afvekslende skiløb både på fjeldet, med milevid udsigt over Dalarna, og ned i smuk skovnatur. I Lindvallen findes mange aktiviteter for både børn og voksne - her handler det om at have det sjovt. Lindvallen er et efterspurgt område og deres hytter og lejligheder bookes i god tid. OBS! Der indføres generelt mere betaling for parkering i Sverige, også i Lindvallen - oftest på de store pladser foran reception eller skicenter. Webcam i Lindvallen

Se udvalget af hytter og lejligheder i Lindvallen her.
Se priser og tider på Bus til Lindvallen her.

Alpin i Lindvallen:
Lindvallen har piste i alle sværhedsgrader og anbefales til hele familien. På Lindvallen/Högfjället, der er forbundet med piste og lifte, er der i alt 50 piste, der betjenes med 58 lifte med en kapacitet på ca. 45.000 personer i timen. 30 piste er forsynet med snekanoner. 13 piste er aftenbelyste og åbne flere dage i ugen til kl. 18.00. I Lindvallen findes også Snowpark for snowboardere samt 2 off-pist områder. 

Langrend i Lindvallen:
Ved Lindvallen og Högfjället findes præparerede spor på 2, 3, 4, 5, 6, 8 og 10 km. Sporerne på 2 og 3 km ved Lindvallen er med lys. Desuden findes der endnu flere spor i nærheden.

Skileje/skiskole i Lindvallen:
Området har 4 skiudlejninger med alt nødvendig udstyr. 3 er beliggende ved Lindvallen og 1 ved Högfjället. Ved alle disse 4 steder, finder du også skiskole. I skiskolen er professionelle skilærere altid klar til at hjælpe nybegyndere eller øvede, der ønsker mere erfaring. Se mere om rabat på skileje og liftkort her.

For børn i Lindvallen:
I Lindvallen kan alle være med. Nordens største børne- og nybegynderområde strækker sig fra Experiumtorget hele vejen til Gustavtorget. Her har børn og nybegyndere deres eget fjeld med ca. 15 bakker og 13 lethåndterlige lifte. Det er nemt at tage frem og tilbage på egen hånd, og undervejs står der flinke liftmedarbejdere parat til at hjælpe. I alt tilbydes 4 afgrænsede børneområder med bl.a. børnenes egen off-pist område. Snemanden Valle underholder børnene, og i løbet af ugen er der forskellige aktiviteter samt børnenes egen after-ski. Under Valles vinteruger, som i 2024 er uge 2-5 og 15, er der gratis skileje og gruppeskiskole til børn under 7 år. Se mere om rabatten for børn her.
Børn u/7 år, der bruger hjelm, kører gratis i alle lifte.

Aktiviteter i Lindvallen:
Restauranter og caféer - på toppen, midt i bakken eller i bunden, hvor også McDonald’s findes. After-ski, bowling, og pool. Desuden findes bl.a. forretninger, pengeautomat og bageri. Ved Experiumtorget finder du også "Experium" - et stort oplevelsescenter med bl.a. stort eventyrbad, vandrutchebaner, badeland for de mindste, indendørs surfing med instruktør, spa-behandlinger, sauna, bowling, sportsbar, 3D-bio og stort legeland. OBS! Lindvallen er en kontantfri destination - så husk betalingskort!

Afstand:
Fra Helsingborg 700 km, Göteborg 480 km, Oslo 270 km.

Kontakt os

For et uforpligtende tilbudClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra