Skirejser
Sommerrejser

Stöten er et af de hyggeligste skiområder i Sälen, og her tilbydes den største faldhøjde på 398 m i Sälenområdet samt piste i alle sværhedsgrader. I Stöten får du prisbillig skiferie med et varieret skiløb med udfordringer til alle. Udnyt mulighederne for aftenski og morgenski (7.30 - 9.00 evt. med efterfølgende morgenbuffet i Brasseriet) med liftkort PLUS. Webcam i Stöten

Se udvalget af hytter og lejligheder i Stöten her.
Se priser og tider på Bus til Stöten her.

Alpin i Stöten:
Skicentret har i alt 51 piste. Det hele betjenes med 24 lifte og har en samlet kapacitet på 18.000 personer i timen. Længste nedfart er 3.060 m og største faldhøjde er 398 m. Oplyste piste er åben et par aftener om ugen. I Stöten har de 8 arenaer med mange forskellige aktiviteter for skiløbere og snowboardere i alle aldersgrupper f.eks. "Speed Freak" - en speedskibane, hvor du kan teste din fart og "Side by Side" - en dobbelt slalom bane, hvor du kan udfordre en fra familien. 

Langrend i Stöten:
Uberørte vidder og smukt vinterlandskab finder du på toppen af fjeldet. Her ligger også de 200 km afmærkede langrendsløjper. Både på toppen og ved bunden af fjeldet starter de præparerede løjper - i alt 45 km.

Skileje/skiskole i Stöten:
Skiudlejning findes både ved Stötentorget og Soltorget, og her udlejes alt i skiudstyr. Desuden finder du værksted, hvor du kan få slebet og vokset egne ski. Skiskolen ved Soltorget er klar til at hjælpe med de første sving eller at forbedre teknikken fra sidste år. Skiskolen er fra 3 år og opefter, på alle niveauer og holder åben alle dage.

For børn i Stöten:
Stöten gør rigtig meget for børnene. Mød bl.a. “Vargy” verdens sødeste ulv med sin helt egen børneklub Varg Klubben. Her arrangeres bl.a. børnenes egen after-ski, skattejagt, konkurrencer m.m. Det store børneområde er beliggende ved Soltorget, og her finder du bl.a. "Vargys Äventyrbane", som løber gennem skoven samt "Ben 10 Park", som er børnenes egen Funpark.
Børn under 7 år, der bruger hjelm, kører gratis i alle lifte.
OBS! Junior Weeks 2023/2024 i ugerne 2-6 og 10-12!
Her får 1 barn u/7 år følgende gratis pr. voksen der betaler: Gratis frokost eller middag på Brasseriet, gratis gruppeskiskole og gratis skileje (OBS! skiskole og skileje skal forbookes - begrænset antal pladser). Desuden gratis adgang til alle Vargklubbens (børneklubben) aktiviteter - også en god idé at forhåndsbestille, hvilket gøres på stedet.

Aktiviteter i Stöten:
I Stöten er der mulighed for f.eks. snescooter-safari eller hundeslæde som en bekvem måde at opleve det smukke vinterlandskab, der omkranser Stöten. Cafeteria og restauranter tilbyder alt lige fra pølser, burger, pizza til saftige bøffer. Hver uge er der også after-ski og natklub/disko med live-band. Stort supermarked ved Stötentorget, hvor du også har Vattufjäll-bygningen med indendørs swimmingpool, børnepool, boblebad, saunaer, solarier, café samt 4 bowlingbaner og fitnessrum. OBS! Stöten er en kontantfri destination - så husk betalingskort!

Afstand:
Fra Helsingborg 760 km, Göteborg 530 km, Oslo 245 km.

Kontakt os

For et uforpligtende tilbudClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra