Vinterferie
Sommerferie

Stöten er et af de hyggeligste skiområder i Sälen. Stöten tilbyder den største faldhøjde på 370 m samt piste i alle sværhedsgrader. I Stöten ligger hytter og lejligheder godt placeret i forhold til skiløbet. Her er det muligt at få en billig skiferie med gå afstand til liften. Kort og godt - med skiferie i Stöten fås et varieret skiløb med udfordringer til alle.

Se udvalget af hytter og lejligheder i Stöten her.
Se priser og tider på Bus til Stöten her.

Alpin i Stöten:
Skicentret har i alt 49 piste. Det hele betjenes med 22 lifte og har en samlet kapacitet på 18.000 personer i timen. Længste nedfart er 3.060 m og største faldhøjde er 370 m. Oplyste piste er åben et par aftener om ugen. I Stöten har de 8 arenaer med mange forskellige aktiviteter for skiløbere og snowboardere i alle aldersgrupper f.eks. "Speed Freak" - en speedskibane, hvor du kan teste din fart og "Side by Side" - en dobbelt slalom bane, hvor du kan udfordre en fra familien. 

Langrend i Stöten:
Uberørte vidder og smukt vinterlandskab finder du på toppen af fjeldet. Her ligger også de 200 km afmærkede langrendsløjper. Både på toppen og ved bunden af fjeldet starter de præparerede løjper - i alt 45 km.

Skileje/skiskole i Stöten:
I skiudlejningen udlejes alt i skiudstyr. Moderne værksted hvor du kan få slebet og poleret egne ski. Skiskolen er klar til at hjælpe med de første sving eller at forbedre teknikken fra sidste år. Skiskolen er fra 3 år og opefter, på alle niveauer og holder åben alle dage.

For børn i Stöten:
Stöten gør rigtig meget for børnene. Mød bl.a. “Vargy” verdens sødeste ulv med sin helt egen børneklub Varg Klubben. Her arrangeres bl.a. børnenes egen after-ski, skattejagt, konkurrencer m.m. Det store børneområde er beliggende ved Soltorget, og her finder du bl.a. "Vargys Äventyrbane", som løber gennem skoven samt "Ben 10 Park", som er børnenes egen Funpark.
Børn under 7 år, der bruger hjelm, kører gratis i alle lifte.
OBS! Junior Weeks 2022/2023 i ugerne 50, 2-6 og 10-13!
Her får 1 barn u/7 år følgende gratis pr. voksen der betaler: Gratis frokost eller middag på Brasseriet, gratis gruppeskiskole og gratis skileje (OBS! skiskole og skileje skal forbookes - begrænset antal pladser). Desuden gratis adgang til alle Vargklubbens (børneklubben) aktiviteter - også en god idé at forhåndsbestille, hvilket gøres på stedet.

Aktiviteter i Stöten:
I Stöten er der mulighed for f.eks. snescooter-safari eller hundeslæde som en bekvem måde at opleve det smukke vinterlandskab, der omkranser Stöten. Cafeteria og restauranter tilbyder alt lige fra pølser, burger, pizza til saftige bøffer. Hver uge er der også after-ski og natklub/ disko med live-band. Stort supermarked i området. I Vattufjäll-bygningen på Stötentorget findes indendørs swimmingpool, børnepool, boblebad, saunaer, solarier (OBS! Bade og wellness muligheder er lukket p.g.a. renovering - forventes klar igen i uge 6), café samt 4 bowlingbaner, kropsmassage og forskellige former for træningsprogrammer.

Afstand:
Fra Helsingborg 760 km, Göteborg 530 km, Oslo 245 km, Langesund 415 km.

Snegaranti:
I perioden 08.12.22 til 16.04.23 garanteres mindst 3 piste åbne i Stöten, inkl. mindst 1 fra toppen (World Cup pisten). Læs om snegaranti her ved punkt 12.

Kontakt os

For et uforpligtende tilbudClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra