Vinterferie
Sommerferie

Tandådalen i Sälen


Tandådalen i Sälen byder på udfordringer for alle. Ved Tandådalen findes udfordringer for selv den bedste skiløber. Med flere stejle piste er der nok til at få pulsen i vejret. Skianlægget er forbundet med det mere familie- og børnevenlige Hundfjället, hvor alle kan finde en pist, der passer til eget tempo.

Se udvalget af hytter og lejligheder i Tandådalen her.
Se priser og tider på Bus til Tandådalen her.

Alpin i Tandådalen:
Området har piste i alle sværhedsgrader og anbefales til hele familien. På Tandådalen/Hundfjället, der er forbundet med forbindelseslift, er der i alt 45 piste, der betjenes med 48 lifte med en kapacitet på ca. 41.000 personer i timen. 32 piste er forsynet med snekanoner. 11 piste er aftenbelyste visse dage i ugen til kl. 18.00, og i Tandådalen er der aftenkørsel for alle - både svære og lette piste samt Dream Park og Pipe. I Tandådalen findes flere Fun Parks samt off-pist områder.

Langrend i Tandådalen:
I området ved Tandådalen og Hundfjället findes der 24 km præparerede langrendsspor med bl.a. en lysløjpe på 3 km, som er sammenkoblet med en lysløjpe i Hundfjället på 2 km.

Skileje/skiskole i Tandådalen:
Tandådalen har 4 skiudlejninger med alt nødvendig udstyr. I skiskolen er professionelle skilærere klar til at hjælpe nybegyndere eller øvede, der ønsker mere erfaring. Se mere om rabat på skileje og liftkort her.

For børn i Tandådalen:
I Tandådalen findes 3 børneområder med bl.a. eget offpist område og Fun Park. Ved Hundfjället kan man opleve “Trollskogen”. En skitur gennem skoven, hvor man hele tiden bliver mødt af nye trolde - grantræer og trætrolde bliver nærmest levende. Skituren fører også forbi troldenes sæterhytte, hvor der kan købes nybagte vafler. Generelt er der mest for børnene ved Hundfjället, hvor du også finder badelandet ved Hundfjällscenteret. Under Valles vinteruger, som i 2023 er uge 2-5 og 13, er der gratis skileje og gruppeskiskole til børn under 7 år. Se mere om rabatten for børn her.
Børn under 7 år, der bruger hjelm, kører gratis i alle lifte.

Aktiviteter i Tandådalen:
Hundeslæde eller scooter safari. Her er lidt for enhver smag, og får du også tid til at spise, så findes her flere muligheder. Ved Tandådalen kan f.eks nævnes Café Mezzo med italiensk mad som pizza og pasta. Også Tandådalens Wärdshus er populært og beliggende midt i bakken.

Ved Hundfjället er der også flere muligheder bl.a. Toprestaurant Lyktan, som har en betagende udsigt, Brødrene Ahléns med amerikansk inspireret mad og restauranten ved Skistar Lodge. Ønsker du at fortsætte om aftenen med fest og dans, findes de bedste muligheder i Tandådalen, hvorimod Hundfjällets familier går lidt tidligere i seng for at være friske til næste dags skiløb.

Afstand:
Fra Helsingborg 720 km, Göteborg 500 km, Oslo 250 km.

Snegaranti:
Fra 12.12.22 til sæsonafslutning i 2023 garanteres i alt tilsammen mindst 15 piste åbne i Tandådalen/Hundfjället og Lindvallen/Högfjället. Læs om snegaranti her ved punkt 12.

Kontakt os

For et uforpligtende tilbudClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra