Sommerferie
Vinterferie

Tandådalen i Sälen

Tandådalen i Sälen byder på udfordringer for alle. Ved Tandådalen findes udfordringer for selv den bedste skiløber. Med flere stejle piste er der nok til at få pulsen i vejret. Skianlægget er forbundet med det mere familie- og børnevenlige Hundfjället, hvor alle kan finde en pist, der passer til eget tempo.

Se udvalget af hytter og lejligheder i Tandådalen her.
Se priser og tider på Bus til Tandådalen her.

Alpin i Tandådalen:
Området har piste i alle sværhedsgrader og anbefales til hele familien. På Tandådalen/Hundfjället, der er forbundet med forbindelseslift, er der i alt 51 piste, der betjenes med 48 lifte med en kapacitet på ca. 41.000 personer i timen. 32 piste er forsynet med snekanoner. 11 piste er aftenbelyste visse dage i ugen til kl. 18.00, og i Tandådalen er der aftenkørsel for alle - både svære og lette piste samt Dream Park og Pipe. I Tandådalen findes flere Fun Parks samt off-pist områder.

Langrend i Tandådalen:
I området ved Tandådalen og Hundfjället findes der 17 km præparerede langrendsspor med bl.a. en lysløjpe på 3 km, som er sammenkoblet med en lysløjpe i Hundfjället på 2 km.

Skileje/skiskole i Tandådalen:
Tandådalen har 4 skiudlejninger med alt nødvendig udstyr. I skiskolen er professionelle skilærere klar til at hjælpe nybegyndere eller øvede, der ønsker mere erfaring. Se mere om rabat på skileje og liftkort her.

For børn i Tandådalen:
I Tandådalen findes 3 børneområder med bl.a. eget offpist område og Fun Park. Ved Hundfjället kan man opleve “Trollskogen”. En skitur gennem skoven, hvor man hele tiden bliver mødt af nye trolde - grantræer og trætrolde bliver nærmest levende. Skituren fører også forbi troldenes sæterhytte, hvor der kan købes nybagte vafler. Generelt er der mest for børnene ved Hundfjället, hvor du også finder badelandet ved Hundfjällscenteret. Under Valles vinteruger, som i 2020 er uge 3-5 og 13-14, er der gratis skileje og gruppeskiskole til børn under 7 år. Se mere om rabatten for børn her.
Børn under 7 år, der bruger hjelm, kører gratis i alle lifte.

Aktiviteter i Tandådalen:
Hundeslæde eller scooter safari. Her er lidt for enhver smag, og får du også tid til at spise, så findes her flere muligheder. Ved Tandådalen kan f.eks nævnes Café Mezzo med italiensk mad som pizza og pasta. Også Tandådalens Wärdshus er populært og beliggende midt i bakken.

Ved Hundfjället er der også flere muligheder bl.a. Toprestaurant Lyktan, som har en betagende udsigt, Brødrene Ahléns med amerikansk inspireret mad og restauranten på Hundfjällscenteret. Ønsker du at fortsætte om aftenen med fest og dans, findes de bedste muligheder i Tandådalen, hvorimod Hundfjällets familier går lidt tidligere i seng for at være friske til næste dags skiløb.

Afstand:
Fra Helsingborg 720 km, Göteborg 500 km, Oslo 250 km, Langesund 420 km.

Snegaranti:
Fra 15.12.19 til sæsonafslutning garanteres i alt tilsammen mindst 15 piste, heraf 5 børnebakker, åbne i Tandådalen/Hundfjället og Lindvallen/Högfjället.

Restpladser

Find rejser med rabat her. FJÄLLFERIE’s restpladser og gode tilbud giver dig mulighed for at komme billigt afsted på ferie.Forhåndsreserver

Er du en af dem med specielle krav til området, boligen m.m., eller ønsker du blot den samme år efter år, så forhåndsbestil allerede nu din ferie til næste år.ClubXtra

Kunne du tænke dig ekstra fordele, så meld dig ind i FJÄLLFERIEs rejseklub ClubXtra. Så går du ikke glip af fordele og tilbud, som måske passer netop til dig.
Læs mere om ClubXtra.