Vinterferie
Sommerferie

Skiferie i Trysil er for hele familien med sine grønne og blå piste til nybegyndere, røde og sorte piste til de mere erfarne, pukkelpiste til eksperterne og rails for snowboard og twintip. Trysil er et sikkert hit hos danskerne - Her får hele familien tilfredsstillet sine behov på ski

Se udvalget af hytter og lejligheder i Trysil her.

Alpin i Trysil:
Med sine 78 km alpinbakker fordelt på 68 piste, 41 lifte og en faldhøjde på 685 m tilbyder Trysil den mest varierende skikørsel i Skandinavien. Liftene har en kapacitet på 35.200 personer i timen.
I højsæsonen er der aftenkørsel flere dage om ugen til kl. 20.00. Aftenkørsel er inkl. i minimum 1 dages liftkort. Trysil har også 4 terrænparker i alle sværhedsgrader og fordelt på Trysil Høyfjellscenter og Trysil Turistcenter.

Langrend i Trysil:
I alt 100 km præparerede langrendsløjper, fordelt på skov- og højfjeldsløjper. 3 km lysløjpe.

Skileje/skiskole i Trysil:
Både ved Turistsenteret på sydsiden og Høyfjellssenteret på nordsiden findes skiudlejning og skiskole. Her undervises på flere forskellige niveauer og du vælger selv om det skal være gruppe eller privatlektioner. Se mere om rabat på liftkort her.

For børn i Trysil:
Når du er på skiferie i Trysil har du 3 gode børneområder med egne lifte og skiskole. Børnepasning gennem skiskolen. Specielt området ved Høyfjellssenteret er meget velegnet for familier både hvad angår pistene og aktiviteterne. Ved Trysil Turistsenter ligger børneområdet "Eventyr" - skovløjper med talende figurer, kælkebakke, rullebånd og varmestuer. Desuden kan børnene møde snemanden "Valle", som underholder i området. Under Valles vinteruger, som i 2023 er uge 2-5 og 13, er der gratis skileje og gruppeskiskole til børn under 7 år. Se mere om rabatten til børn her.
Børn under 7 år der bruger hjelm, kører gratis i alle lifte.

Aktiviteter i Trysil:
Her finder du det hele: Butikker, restauranter, cafeterier og after-ski. I alt 23 spisesteder i fjeldet. De to centrale punkter i Trysil er Turistsenteret i syd og Høyfjellssenteret i nord. Ved Turistsenteret finder du nærmest en lille by med flere boliger i gåafstand til liften, skiudlejning og skiskole samt skitorvet med forretninger, spisesteder og after-ski. Ved Høyfjellssenteret har du også det hele. Forretninger, sportsbutik, café, after-ski, restaurant, skileje og skiskole. Her ligger også et af børneområderne med mange aktiviteter. Et rigtig godt område for børnene at starte fra.

Afstand til Trysil fra:
Helsingborg 720 km, Göteborg 500 km, Oslo 210 km.

Snegaranti i Trysil:
Fra 12.12.22 til sæsonafslutning i 2023 garanteres mindst 17 piste åbne i Trysil.
Læs om snegaranti her ved punkt 12.

Kontakt os

For et uforpligtende tilbudClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra