Vinterferie
Sommerferie

Rejs til Bad Gastein og Bad Hofgastein og hold skiferie i smukke omgivelser ved den aflange Gasteinerdal. Sammen med de to andre skiområder i dalen - Dorfgastein og Sportgastein, danner området rammen om et af Østrigs absolut bedste skiferie steder. Prøv også den udfordrende 140 m lange hængebro ved top restauranten på Stubnerkogel - den første hængebro i 2.300 meters højde. Tag turen over hvis du tør!

Se udvalget af hoteller i Gastein her.

Alpin i Gastein:
Gastein byder på i alt 199 km piste, der betjenes med i alt 45 lifte. Det hele er domineret af lange røde piste, som kan udfordre enhver. Generelt er området ved Stubnerkogel (Bad Gastein) sværere end på Schlossalm (Bad Hofgastein), men snyd heller ikke jer selv for en tur til Sportgastein. I området finder du også gode muligheder for off pist under sikre og kontrollerede forhold, og for snowboardere er her selvfølgelig Funpark og half-pipe. 

Langrend i Gastein:
Er familien delt mellem alpin og langrend, ja så er området oplagt. Det er et af de bedste områder i Østrig for både alpin og langrend med 50 km præparerede langrendsløjper i fantastiske omgivelser, og så har man mulighed for at mødes med alpinløberne til frokost i dalen.

Skileje/skiskole i Gastein:
Alle kan blive ved med at lære, så en skiskole er måske et besøg værd. Se mere om skiskole her. OBS! Ny dansk skiskole i Gastein - grupper starter ud fra fantastiske områder i Sportgastein, mens der er mulighed for heldags privattimer i hele Gasteinerdalen. Bestil online og få 25% rabat frem til 30.09.21 - spørg efter rabat kupon hos FJÄLLFERIE og find mere info her.
Skal du leje ski i Gastein, kan du gøre det hjemmefra sammen med din bolig (OBS! Kun mulighed for afhentning i Bad Gastein). Du sparer tid, når du ankommer til din ferie, vi hjælper dig gerne med at vælge det rigtige skiudstyr, og så får du desuden op til 25% rabat. Se priserne her

For børn i Gastein:
Skizentrum Angertal som er beliggende mellem Bad Gastein og Bad Hofgastein, er et godt udgangspunkt. Her finder du de fleste faciliteter for hele familien, og specielt for børnene er her “KIDS Park” - Børnenes egen meget store skipark. Her er mulighed for at lege og lære, og rullebånd gør det nemt for børn at komme i gang. Ved toppen af Stubnerkogel liften er der med liftkort fri adgang til et Fun Center med bl.a. fri internet adgang, børnebiograf, bordfodbold, Playstation m.m. Børn født i 2016 og senere, kører gratis i alle lifte.

Aktiviteter i Gastein:
Udover skiløbet findes her aktiviteter som f.eks. paragliding, kaneture, snowbiking, kælkebaner og skøjtebane. Byernes gamle varemærke som kurby ser man også fortsat rundt omkring. Men især i den øvre del af Bad Gastein nær liften Stubnerkogel, er der en overvægt af barer og restauranter med liv om aftenen. Thermalbade er også en del af det gamle kurliv, og i Bad Hofgastein ligger “Alpen Therme” på 32.000 m2, med alt hvad hjertet begærer inden for afslapning, leg, sport og forkælelse. Tilsvarende finder du "Felsentherme" i Gastein. Der kører gratis skibus mellem områderne i Gasteindalen.

Afstand til Gastein:
Flensborg 1.150 km, Puttgarden 1.140 km, Rostock 990 km.

Kontakt os

For et uforpligtende tilbudClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra