Vinterferie
Sommerferie

Saalbach-Hinterglemm


I Saalbach-Hinterglemm får du noget af det fornemmeste og mest varierede skiløb, som Østrig kan prale af. Saalbach-Hinterglemm ligger meget kompakt, så du kan nå hele vejen rundt. Skicirkus kalder de det selv - og det er både om dagen på pisten og om aftenen i byen. Skiløbet strækker sig over begge sider af dalen, så du kan stå på ski, hvor sneen er bedst - i solsiden eller skyggesiden. Et moderne liftsystem, som samtidig er forbundet med Fieberbrunn, så du får et af de størst sammenhængende skiområder i Østrig! Webcam i Saalbach/Hinterglemm/Fieberbrunn

Se udvalget af hoteller i Saalbach og Hinterglemm her.

Alpin i Saalbach-Hinterglemm:
Området har sammen med Fieberbrunn i alt 270 km piste, betjent med i alt 70 lifte med en kapacitet på ca. 120.000 personer i timen. Saalbach har været værtsby for VM i skiløb, hvilket ikke er uden grund, da det betragtes som et af Østrigs absolut bedste skisportssteder. De sportslige højdepunkter finder du på den venstre side af dalen - her udfordres selv de erfarne skiløbere. Men her er noget for alle, og de fleste let øvede skiløbere kan komme hele vejen rundt i dalen. For snowboardere findes her også gode forhold med bl.a. Funpark.

Langrend i Saalbach-Hinterglemm:
Saalbach-Hinterglemm har sammen med Fieberbrunn 107 km løjper og dermed også muligheder for langrend. I området omkring findes der yderligere løjper, især ved Saalfelden.

Skileje/skiskole i Saalbach-Hinterglemm:
I Saalbach-Hinterglemm går du ikke forgæves, hvis du søger skiskole. Her er flere at vælge imellem - se evt. mere om skiskole her. Skal du leje ski, kan du gøre det hjemmefra sammen med din bolig. Du sparer tid, når du ankommer til din ferie, vi hjælper dig gerne med at vælge det rigtige skiudstyr, og så får du desuden op til 25% rabat. Se priserne her

For børn i Saalbach-Hinterglemm:
Skimæssigt er området meget varieret, så her findes piste for alle aldersgrupper, uanset erfaring. Fra alle bjergtoppe er der forholdsvis lette piste ned, og begge byer har lette øvebakker helt ned til byen. Børn født i 2018 og senere kører gratis i alle lifte.

Aktiviteter i Saalbach-Hinterglemm:
I Saalbach-Hinterglemm er der usædvanlig meget liv, også efter dagens skiløb er slut. Her findes aktiviteter som f.eks. isklatring, kaneture, snowbiking, hundeslæder, skøjtebane og oplyste kælkebaner. Men især fest og farver om aftenen præger byerne.
Indbyggertallet 6 dobles i vintermånederne, hvor hele dalen forvandles til et stort “cirkus”. Om aftenen foregår det ved en af de utroligt mange restauranter, caféer, barer og diskoteker i det bilfri centrum. Der kører gratis skibus mellem Saalbach og Hinterglemm.

Afstand:
Flensborg 1.150 km, Puttgarden 1.140 km, Rostock 990 km.

Kontakt os

For et uforpligtende tilbudClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra