Vinterferie
Sommerferie

Sölden modtager år efter år danske skiturister, der vælger at holde skiferie her. Sölden har et af Østrigs største gletscherområde, hvilket gør området til et af de mest snesikre i Østrig. På liftkort fra 3 dage har du opgså adgang til Obergurgl-Hochgurgl (20 km), hvilket giver adgang til hele 255 km piste i et perfekt beliggende område i Østrigs sneklædte alper.

Se udvalget af hoteller i Sölden her.

Alpin i Sölden:
Selve skiområdet i Sölden har 144 km piste, der betjenes med i alt 31 lifte med en kapacitet på 70.000 personer/time. Det er Østrigs eneste skiområde med 3 alpetoppe højere end 3.000 m - udsigten kan ikke beskrives, den skal opleves. Her bydes på et særdeles moderne og velfungerende liftsystem, der giver optimal skiløb og næsten ingen kødannelser. 2 store hovedlifter "Gaislachkogelbahn" og "Giggijoch" starter i byen og fører dig op i systemet, hvorfra man via "Golden Gate to the Glacier" liftene også kan komme direkte til gletcher områderne. Her er også gode muligheder for snowboardere samt for off-pist, og i terrænet finder du masser af hyggelige hytter, hvor du kan spise og måske nyde en "Glüwein" eller den østrigske snaps "Obstler".

Langrend i Sölden:
Der findes ca. 36 km langrendsløjper i området ved Sölden, og med skibus er det muligt at nå nogen af de andre løjper i dalen.

Skileje/skiskole i Sölden:
Har du brug for undervisning, så se evt. mere om skiskole her. Skal du leje ski, kan du gøre det hjemmefra sammen med din bolig. Du sparer tid, når du ankommer til din ferie, vi hjælper dig gerne med at vælge det rigtige skiudstyr, og så får du desuden op til 25% rabat. Se priserne her

For børn i Sölden:
For børn og nybegyndere er der det mindre område "Innerwald" nede ved byen samt et større område oppe på plateauet ved Giggijoch - her bør man dog tage kabineliften ned igen. Også området ved "Tiefenbach Gletcher" byder på gode og brede piste til nybegyndere. Børn født 2020 og senere, kører gratis i alle lifte, og børn født 2016 - 2019 betaler kun euro 2,- pr. dag.

Aktiviteter i Sölden:
Ønsker du andre aktiviteter, tilbydes f.eks. kanefart med hest, skøjteløb, vintervandring og kælkebaner samt "Freizeit Arena" med stort svømmebad og mange andre aktiviteter. Når liften lukker er byen klar med et stort udbud af restauranter og after-skiing. Med sang og musik bliver der festet igennem og danset i skistøvler på bordene. I dalen kører der gratis skibus bl.a. til skiområdet Obergurgl-Hochgurgl (110 km piste) lidt syd for Sölden - inkl. i liftkort fra 3 dage.

Afstand:
Flensborg 1.070 km, Puttgarden 1.055 km, Rostock 1.035 km.

Kontakt os

For et uforpligtende tilbudClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra