Sommerferie
Vinterferie

Hotel Zum Hirschen - 2-4 personer

Hotel Zum Hirschen ligger centralt midt i Zell am See ved gågaden, med 300 m til søen og kun 200 m til liften CityXpress. Du har også kun 100 m til busstop for skibus til Kitzsteinhorn.

Hotellet har bar, restaurant, terrasse ud til gågaden, bordtennis og wellnessområde med mindre pool, sauna og dampbad. Mod betaling er der også mulighed for massage. Selvom du bor midt i Zell am See er der mulighed for parkering. Hotellet har egen parkeringsgarage mod betaling.

Slap af på dette dejlige hotel med en østrigsk snaps i baren, eller nyd lidt after-ski på den hyggelige terrasse bar udenfor. Skulle vejret ikke vise sig fra sin bedste side, er der terrassevarmer og afskærmning mod vinden. I kælderen med udgang til gågaden (men også direkte fra hotellet) finder du den hyggelige cocktail bar "The Ginhouse", hvor I kan slutte efter en god middag i hotellets restaurant.


Hotel Zum Hirschen tilbyder følgende værelser alle røgfri og med wc/douche, kabel-TV og minibar samt gratis wifi:

Dobbeltværelse Economy: 2 personer
Dobbeltværelse Superior: 
2-4 personer


Prisen inkluderer: 1/2 pension med morgenmad og 5-retters middag. Desuden er turistskat inkluderet.

OBS! Traditionel 5-retters julemiddag juleaften er inkluderet i prisen.
OBS! 9-retters gallamiddag nytårsaften med live-musik, dans, midnatssnack og fyrværkeri er inkluderet  prisen.


Børnerabat i forældres værelse: 0-4 år gratis. 5-10 år 50% rabat. 11-14 år 25% rabat. 15-17 år 10% rabat.

Barneseng kan lånes gratis, men skal bestilles på forhånd.


Ankomst: Lørdag-lørdag. Dog 14/12-21/12 og 4/1-25/1 og 29/2-18/4 mulighed for valgfri ankomstdag og min. 3 døgn. Spørg for pris. Prisoversigt for Hotel Zum Hirschen - 2-4 personer.
Dobbeltværelse Economy

Dobbeltværelse Superior

Parkering: Parkering i hotellets garage koster euro 12,- pr. dag. 

Restpladser

Find rejser med rabat her. FJÄLLFERIE’s restpladser og gode tilbud giver dig mulighed for at komme billigt afsted på ferie.Forhåndsreserver

Er du en af dem med specielle krav til området, boligen m.m., eller ønsker du blot den samme år efter år, så forhåndsbestil allerede nu din ferie til næste år.ClubXtra

Kunne du tænke dig ekstra fordele, så meld dig ind i FJÄLLFERIEs rejseklub ClubXtra. Så går du ikke glip af fordele og tilbud, som måske passer netop til dig.
Læs mere om ClubXtra.