Vinterferie
Sommerferie

Skiområdet ved Zell am See omfatter også Kaprun og den berømte gletscher Kitzsteinhorn. Her er det skiferie for enhver smag, med skovterræn ved Zell am See og skiløb i højder mellem 2.000 og 3.000 m ved Kitzsteinhorn. Zell am See er en charmerende by beliggende i storslåede omgivelser direkte ved foden af Schmittenhöhe. En typisk østrigsk by med masser af charme, restauranter og indkøbsmuligheder.

Se udvalget af hoteller og lejligheder i Zell am See her.

Alpin i Zell am See:
Området har i alt 138 km piste, der betjenes med i alt 51 lifte. Længste nedfart er 7 km, og alle piste er forsynet med snekanoner. Her bydes på brede piste og smukke sneplateauer. Gletscheren Kitzsteinhorn, som har nogle spændende off piste, giver god snesikkerhed, så her findes mulighed for skiløb året rundt. Snowboardere har en Funpark på Kitzsteinhorn i 2.800 m højde. OBS! Nyere lift på bagsiden helt ned til Viehofen, giver adgang til Saalbach/Hinterglemm og Fieberbrunn på ét og samme liftkort - i alt 408 km piste og 121 lifte!

Langrend i Zell am See:
Området byder på 55 km langrendsløjper i fantastiske omgivelser - ved søen Zeller See, ved Kaprun og på toppen af Schmittenhöhe.

Skileje/skiskole i Zell am See:
I Zell am See er der flere muligheder for undervisning, se evt. mere om skiskole her. Skal du leje ski, kan du gøre det hjemmefra sammen med din bolig. Du sparer tid, når du ankommer til din ferie, vi hjælper dig gerne med at vælge det rigtige skiudstyr, og så får du desuden op til 25% rabat. Se priserne her

For børn i Zell am See:
De brede piste gør det muligt for alle at være med - også børnene, og de har deres eget "Kinderland" på Schmittenhöhe. Selvom der er en lille tur med skibus til Kitzsteinhorn ved Kaprun - så er det også en tur værd, når I når området ved toppen. I skiskolen kan børnene helt sikkert lære noget, så de engang bliver “mestre” indenfor kunsten at stå på ski. Børn født i 2016 og senere kører gratis i alle lifte.

Aktiviteter i Zell am See:
Zell am See er en rigtig aktiv by. Her er liv i og omkring byen både dag og nat. Udover godt skiløb findes her mange andre aktiviteter som f.eks. isklatring, vintervandring, kanetur med hest, skøjtebane, issejlads, ishockey, tennis og kælkebane. Er det after-ski og liv i gaden du søger, er du kommet til det rette sted. Her findes masser af restauranter, barer og diskoteker - og byen forstår at feste. Der kører gratis skibus mellem Zell am See og Kaprun, som du kan benytte for at nå hele skiområdet. 

Afstand:
Flensborg 1.140 km, Puttgarden 1.130 km, Rostock 980 km.

Kontakt os

For et uforpligtende tilbudClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra