Sommerferie
Vinterferie

Zell am See

Zell am See ligger i Europa Sportregion, som også omfatter Kaprun og den berømte gletscher Kitzsteinhorn, og det hele nås med et og samme liftkort. Her er det skiferie for enhver smag, med skovterræn ved Zell am See og skiløb i højder mellem 2.000 og 3.000 m ved Kitzsteinhorn. Zell am See er en charmerende by beliggende i storslåede omgivelser direkte ved foden af Schmittenhöhe. En typisk østrigsk by med masser af charme, restauranter og indkøbsmuligheder.

Se udvalget af hoteller og lejligheder i Zell am See her.

Alpin i Zell am See:
Området har i alt 138 km piste, der betjenes med i alt 48 lifte med en kapacitet på 86.500 personer i timen. Længste nedfart er 7 km, og alle piste er forsynet med snekanoner. Her bydes på brede piste og smukke sneplateauer. Gletscheren Kitzsteinhorn, som har nogle spændende off piste, giver god snesikkerhed, så her findes mulighed for skiløb året rundt. I terrænnet ved Zell am See giver de mange træer god sigtbarhed, selv ved tåge og snefald. Snowboardere har en Funpark på Kitzsteinhorn i 2.800 m højde. 

Langrend i Zell am See:
Europa Sportregion byder på 55 km langrendsløjper i fantastiske omgivelser - ved søen Zeller See, ved Kaprun og på toppen af Schmittenhöhe.

Skileje/skiskole i Zell am See:
I Zell am See er der flere muligheder for undervisning, se evt. mere om skiskole her. Skal du leje ski, kan du gøre det hjemmefra sammen med din bolig. Du sparer tid, når du ankommer til din ferie, vi hjælper dig gerne med at vælge det rigtige skiudstyr, og så får du desuden op til 25% rabat. Se priserne her

For børn i Zell am See:
De brede piste gør det muligt for alle at være med - også børnene, og de har deres eget "Kinderland" på Schmittenhöhe. Selvom der er en lille tur med skibus til Kitzsteinhorn ved Kaprun - så er det også en tur værd, når I når området ved toppen. I skiskolen kan børnene helt sikkert lære noget, så de engang bliver “mestre” indenfor kunsten at stå på ski. Børn født i 2014 og senere kører gratis i alle lifte.

Aktiviteter i Zell am See:
Zell am See er en rigtig aktiv by. Her er liv i og omkring byen både dag og nat. Udover godt skiløb findes her mange andre aktiviteter som f.eks. isklatring, vintervandring, kanetur med hest, skøjtebane, issejlads, ishockey, tennis og kælkebane. Er det after-ski og liv i gaden du søger, er du kommet til det rette sted. Her findes masser af restauranter, barer og diskoteker - og byen forstår at feste. Der kører gratis skibus mellem Zell am See og Kaprun, som du kan benytte for at nå hele skiområdet. 

Afstand:
Flensborg 1.140 km, Puttgarden 1.130 km, Rostock 980 km.

Restpladser

Find rejser med rabat her. FJÄLLFERIE’s restpladser og gode tilbud giver dig mulighed for at komme billigt afsted på ferie.Forhåndsreserver

Er du en af dem med specielle krav til området, boligen m.m., eller ønsker du blot den samme år efter år, så forhåndsbestil allerede nu din ferie til næste år.ClubXtra

Kunne du tænke dig ekstra fordele, så meld dig ind i FJÄLLFERIEs rejseklub ClubXtra. Så går du ikke glip af fordele og tilbud, som måske passer netop til dig.
Læs mere om ClubXtra.