Vinterferie
Sommerferie

Davos er en højt beliggende ferie-, kur- og kongresby - beliggende i 1.560 m. højde tæt ved søen Davoser See. Her er tale om meget snesikkert skiløb - 80% af pistene er over 2.000 m. Med byens størrelse bydes der dog også på meget andet end skiløb - et charmerende bymiljø byder på masser af sportsfaciliteter, shopping og restauranter og barer. Webcam i Davos

Se udvalget af hoteller og lejligheder i Davos her.

Alpin i Davos:
Skiområdet har 269 km piste, og det hele betjenes med i alt 55 lifte med en kapacitet på 64.000 pers/time. 80% af pistene ligger over 2.000 meters højde, så her er meget snesikkert. Pistene er fordelt på de 5 områder Jakobshorn, Pischa og Rinerhorn (syd) samt Parsenn og Madrisa (nord). Når du bor i Davos har du nem adgang til de to største områder Jakobshorn på den ene side og Parsenn på den anden side. På nordsiden med Parsenn og Madrisa finder du det bedste udbud til familien med brede piste og børneområder samt den længste pist på 12 km. På sydsiden med Jakobshorn er der mere gang i den for de unge med musik på barerne masser af off-piste og et mekka for snowboardere. 

Langrend i Davos:
Der findes 110 km præparerede langrendsløjper i området ved Davos samt yderligere 44 km skatingløjper. Flere forskellige sværhedsgrader både oppe og nede i dalen. 

Skileje/skiskole i Davos:
Har du brug for skiskole, så se mulighederne her, eller spørg hotellet, som altid er behjælpelig med at guide dig. Skal du leje ski, kan du gøre det hjemmefra sammen med din bolig. Du sparer tid, når du ankommer til din ferie, vi hjælper dig gerne med at vælge det rigtige udstyr, og så får du desuden op til 20% rabat. Se priserne her.

For børn i Davos:
I Davos får du også gode muligheder for familier og børn. Området har fået kvalitetsmærket "Families welcome", som uddeles af den schweiziske turistorganisation. Mærket uddeles til områder, som gør særligt meget ud af, at være imødekommende i deres tilbud overfor familier og børn. Her tilbydes 3 børneområder - Ved Madrisa finder du et paradis for børn med rullebånd, børnelifte, karrusel, hoppeborg, trampolin, air-bag m.m., ved Pischa et mindre børneområde, som også tilbyder børnepasning og legemuligheder i "Fun House", og ved Rinerhorn et mindre område med bl.a. børne eventyr pist. Børn under 6 år kører gratis i alle lifte.

Aktiviteter i Davos:
I skiområdet finder du et stort udvalg af barer og solterrasser ligesom der i byen findes masser af shopping samt restauranter og barer. Du har også mulighed for at benytte 96 km vintervandreruter, kaneture, de mange skøjte muligheder (bl.a. europas største natur skøjtebane), oplevelsesbadet "Eau-là-là" med masser af bade- og wellnessmuligheder samt de gode kælkemuligheder både dag og aften f.eks. den 3,5 km lange bane på Rinerhorn (åben på hverdage samt onsdag og fredag aften). Når du står på ski i området, har du desuden gratis wifi over det meste. I dalen kører der gratis skibus mellem områderne.

Afstand til Davos fra:
Flensborg 1.080 km, Puttgarden 1.065 km, Rostock 1.040 km.

Kontakt os

For et uforpligtende tilbudClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra