Skirejser
Sommerrejser

Jungfrau består af byerne Grindelwald, Wengen og Mürren, som ligger for foden af de kendte bjerge Eiger, Jungfrau og Mönch. Hyggelige bjergbyer i dejligt skiområde for alle niveauer - og du kommer nemt rundt med de moderne lifte samt togbanen, der kører mellem byerne. Webcam i Jungfrau

Se udvalget af hoteller i Jungfrau her.

Alpin i Jungfrau:
Skiområdet har 211 km piste, og det hele betjenes med i alt 41 lifte. Pistene er fordelt på området Grindelwald First, som er beliggende på den ene side af den hyggelige by Grindelwald (1.034 m) - og her får du det mest solrige område, som er domineret af blå og røde piste med muligheder for de fleste niveauer. På den anden side er området Kleine Scheidegg-Männlichen, som fortsætter over mod den lille bilfri by Wengen (1.274 m). Herefter kommer det sidste område Mürren-Schilthorn, som ikke er direkte sammenhængende med resten. Fra Grindelwald kan du bl.a. komme til toppen ved Kleine Scheidegg med den topmoderne Eiger Express lift på kun 15 min. - liften har 44 kabiner med hver 26 individuelle sæder med varme. Ved Grindelwald finder du også snowboard- og freeski paradis med park for både nybegyndere og eksperter bl.a. den 130 m lange halfpipe. 

Langrend i Jungfrau:
Her finder du ikke den største mængde af langrendsløjper - men der er dog muligheder. En 10 km løjpe finder du ved Grindelwald, og yderligere en løjpe på 12 km finder du ved Lauterbrunnen. Der findes desuden flere muligheder, når du bevæger dig videre rundt i dalen. 

Skileje/skiskole i Jungfrau:
Har du brug for skiskole, så se de mange muligheder her, eller spørg hotellet, som altid er behjælpelig med at guide dig. Skal du leje ski, kan du gøre det hjemmefra sammen med din bolig (afhentning i Grindelwald eller Wengen). Du sparer tid, når du ankommer til din ferie, vi hjælper dig gerne med at vælge det rigtige udstyr, og så får du desuden op til 20% rabat. Se priserne her.

For børn i Jungfrau:
For børn og nybegyndere er der flere gode områder ved Jungfrau. Centralt ved Grindelwald finder du startområdet BodmiArena, og centralt ved Wengen finder du startområdet Figeler. Desuden et begynder område ved Kleine Scheidegg, og ved toppen af gondolen ved Männlichen er et større område med diverse muligheder og en bjerghytte, så der kan holdes pause. Børn under 6 år kører gratis i alle lifte.

Aktiviteter i Jungfrau:
I skiområdet finder du et stort udvalg af barer og bjergrestauranter ligesom der i byerne findes shopping, restauranter og barer. Du har også mulighed for at benytte 100 km vintervandreruter og 50 km kælkeruter. Eller prøv den spetakulere attraktion ved Grindelwald First bjergstation - "First Cliff Walk", hvor du ikke skal være bange for højder. Du kan også prøve svævebanen "First Flyer", som går 800 m ned fra First til Schreckfeld med op til 84 km/t, og retur med "First Glider" med 70 km/t. 

Afstand til Jungfrau fra:
Flensborg 1.130 km, Puttgarden 1.115 km, Rostock 1.145 km.

Kontakt os

For et uforpligtende tilbudClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra