Vinterferie
Sommerferie

Idre Fjäll er et af Sveriges største skiområder. Her er børnene altid i centrum, men samtidig udfordringer for selv den bedste skiløber. Pistene er fordelt rundt om én fjeldtop, men med god forbindelse, så man let kommer fra den ene ende til den anden. Et stort udvalg af hytter og lejligheder er fordelt rundt på fjeldet. World Cup i Ski Cross 2024 i Idre Fjäll er i slutningen af uge 12.
OBS! Ny gondollift i Idre Fjäll - Start lige under Skicenter Syd, med mellemstation ovenfor Pernille Wiberg Hotel, og videre helt til toppen på 10 min. og en kapacitet på 3.000 pers./time. Webcam i Idre Fjäll

Se udvalget af hytter og lejligheder i Idre Fjäll her.
Se priser og tider på Bus til Idre Fjäll her.

Alpin på Idre Fjäll:
I alt 28 km alpinbakker. Østbakkerne har stejle piste med bl.a. Nordens stejleste pist “Chocken” med 46 graders hældning. Nordbakkerne er mere blandede, mens pistene på syd- og vestbakkerne er lette, lange og ideelle for nybegyndere. I den store snowboardpark findes big-jump, pukler, raviner og funboxe. Alle 41 piste ligger samlet rundt om én og samme fjeldtop, hvor 25 lifte binder det hele sammen. Med god aftenbelysning ved hele Västbacken og 2 piste i nord, er der disse steder åbent hver dag til kl. 18.00.

Langrend på Idre Fjäll:
Idre Fjäll kan tilbyde 82 km præparerede langrendsløjper hvoraf i alt 30 km lysløjper.

Skileje/skiskole på Idre Fjäll:
Skiudlejningen tilbyder udlejning af top moderne udstyr, og Idre Fjäll er berømt for sine skiskoler, hvor der tilbydes undervisning for alle aldersgrupper. Selv de bedste skiløbere, kan skilærerne gøre bedre. OBS! Ved forhåndsbestilling i Idre Fjäll af skileje henvis da til bolig fra FJÄLLFERIE - så leveres udstyret til boligen!

For børn på Idre Fjäll:
Der er flere gode børneområder på Idre Fjäll. "Askes Skiområde" ved Restaurant Dantes og midtstationen på Västliften og "Skicenter Syd" midt i hytteområdet langs pisten "Dalarnas längste" - Her er afgrænsede områder med specielle børnelifte, rullebånd, skiundervisning, leg og underholdning. Prøv også Askestien ved Askeland - børnene vil elske turen igennem skoven med figurer og lyde, eller hold pause fra skiene og leg på legeplads og i kælkebakken beliggende lige ovenover Västliftens midtstation. Desuden findes der lette piste og lifte i hele systemet, så børnene lærer hurtigt at komme rundt på egen hånd. Børn under 8 år, der bruger hjelm, kører gratis i alle lifte. 

Aktiviteter på Idre Fjäll:
I området er der flere restauranter og muligheder for after-ski. Ved Centrumbygningen finder du f.eks. "Värdshuset", som bl.a. har café og restaurant, "Understället" med eks. pizza og burger samt også en ICA dagligvarebutik og sportsbutik. Øverst i Västbacken med dejlig udsigt ligger "Charlies", som tilbyder frokost og after-ski. På toppen ved østbakkerne har du Restaurant "Utsikten", og ved midtstationen af Västliften har du "Störröset Rotisserie" med fransk bistrostil. Husk også at besøge "Fäbodcaféet", som er en hyggelig vaffelstue.
Sportshallen som ligger bag centrumbygningen, har swimmingpool med eget børneområde, boblepool og saunaer (OBS! Lukket vinter 23/24 for renovering) - Desuden bowlinghal, bordtennis, tennis- og badmintonbaner, floorball m.m. Tag børnene med når der er aktivitetsaften i hallen på øverste etage - her er klatrevæg, trampolin, mulighed for at cykle, fodbold, floorball og badminton.
Udnyt også "Fjälltåget" som kører hele tiden mellem de forskellige muligheder på Idre Fjäll og hytterne - det er gratis, I springer bare på. Og er der pause i skiløbet, så kan I f.eks. prøve en kanetur med hest eller en tur på snescooter.
Gratis wifi kan du finde flere steder i området - bl.a. ved aktivitetscentret, lobby i Centrumhuset, Restaurant Utsikten, Restaurant Värdshuset og Restaurant Charlies. OBS! Idre Fjäll har flere steder, hvor der ikke kan benyttes kontanter - så husk betalingskort! 

Afstand:
Fra Helsingborg 800 km, Göteborg 580 km, Oslo 350 km.

Kontakt os

For et uforpligtende tilbudClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra