Vinterferie
Sommerferie

Idre Fjäll er et af Sveriges største vintersportssteder. Her er børnene altid i centrum, men samtidig er der udfordringer for selv den bedste skiløber. De mange piste er fordelt rundt om én fjeldtop, men med god forbindelse, så man let kommer fra den ene ende til den anden. Idre Fjäll har et stort udvalg af hytter og lejligheder fordelt rundt på fjeldet.  
OBS! World Cup i Ski Cross 2022 finder sted i Idre Fjäll i slutningen af uge 3!

Se udvalget af hytter og lejligheder i Idre Fjäll her.
Se priser og tider på Bus til Idre Fjäll her.

Alpin på Idre Fjäll:
I alt 28 km alpinbakker. Østbakkerne har stejle piste med bl.a. Nordens stejleste pist “Chocken” med 46 graders hældning. Nordbakkerne er mere blandede, mens pistene på syd- og vestbakkerne er lette, lange og ideelle for nybegyndere. I den store snowboardpark findes big-jump, pukler, raviner og funboxe. Alle 45 piste ligger samlet rundt om én og samme fjeldtop, hvor 25 lifte binder det hele sammen. Med god aftenbelysning ved hele Västbacken og 2 piste i nord, er der disse steder åbent hver dag til kl. 18.00.

Langrend på Idre Fjäll:
Idre Fjäll kan tilbyde 82 km præparerede langrendsløjper hvoraf i alt 30 km lysløjper.

Skileje/skiskole på Idre Fjäll:
Skiudlejningen tilbyder udlejning af top moderne udstyr, og Idre Fjäll er berømt for sine skiskoler, hvor der tilbydes undervisning for alle aldersgrupper. Selv de bedste skiløbere, kan skilærerne gøre bedre. OBS! Ved forhåndsbestilling i Idre Fjäll af skileje henvis da til bolig fra FJÄLLFERIE - så leveres udstyret til boligen!

For børn på Idre Fjäll:
Der er flere gode børneområder på Idre Fjäll. "Askes Skiområde" ved Restaurant Dantes og midtstationen på Västliften og "Skicenter Syd" midt i hytteområdet langs pisten "Dalarnas längste" - Her er afgrænsede områder med specielle børnelifte, rullebånd, skiundervisning, leg og underholdning. Prøv også Askestien ved Askeland - børnene vil elske turen igennem skoven med figurer og lyde, eller hold pause fra skiene og leg på legeplads og i kælkebakken beliggende lige ovenover Västliftens midtstation. Desuden findes der lette piste og lifte i hele systemet, så børnene lærer hurtigt at komme rundt på egen hånd. Børn under 8 år, der bruger hjelm, kører gratis i alle lifte. 

Aktiviteter på Idre Fjäll:
I området er der flere restauranter og muligheder for after-ski. Ved Centrumbygningen finder du f.eks. "Värdshuset", som bl.a. har café og restaurant, "Askes Pizzeria" samt også en ICA dagligvarebutik og sportsbutik. Øverst i Västbacken med dejlig udsigt ligger "Charlies", som tilbyder frokost og after-ski samt fondue-aften torsdag. På toppen ved østbakkerne har du Restaurant "Utsikten", og ved midtstationen af Västliften får du italiensk frokost hos "Dantes". Husk også at besøge "Fäbodcaféet", som er en hyggelig vaffelstue.
Sportshallen på 3.200 m2 i 2 plan som ligger bag centrumbygningen, har swimmingpool med eget børneområde, boblepool og saunaer - OBS! I øjeblikket skal der p.g.a. Covid-19 bookes tid for adgang - det kan gøres her eller du kan gøre det på stedet. Desuden bowlinghal, bordtennis, tennis- og badmintonbaner, floorball m.m. Tag børnene med når der er aktivitetsaften i hallen på øverste etage - her er klatrevæg, trampolin, mulighed for at cykle, fodbold, floorball og badminton.
Udnyt også "Fjälltåget" som kører hele tiden mellem de forskellige muligheder på Idre Fjäll og hytterne - det er gratis, I springer bare på. Og er der pause i skiløbet, så kan I f.eks. prøve en kanetur med hest eller en tur på snescooter.
Gratis Wifi kan du finde flere steder i området - bl.a. ved aktivitetscentret, lobby i Centrumhuset, Restaurant Utsikten, Restaurant Värdshuset og Restaurant Charlies. 

Afstand:
Fra Helsingborg 800 km, Göteborg 580 km, Oslo 350 km, Langesund 520 km.

Snegaranti:
Fra 20.12.21 til 24.04.22 garanteres mindst 10 piste - og 2,5 km langrendsløjper åbne på Idre Fjäll.

Kontakt os

For et uforpligtende tilbudClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra