Vinterferie
Sommerferie

I Vemdalen finder du et af Sveriges største alpine skicentre. Skiområdet breder sig over de 3 områder Björnrike, Vemdalsskalet og Klövsjö/Storhogna, og byder på noget for alle lige fra de største udfordringer til de familievenlige områder - og du får charmerende fjeldhygge og et strejf af alpe stemning. Vemdalen har et stort udvalg af hytter og lejligheder. Rejs til Vemdalen med tog fra Malmø og nyd den afslappende rejseform. Webcam i Vemdalen

Se udvalget af hytter og lejligheder i Vemdalen her.
Se priser og info om tog til Vemdalen her.

Alpin i Vemdalen:
I alt 52 km alpinbakker, som er fordelt på 58 piste, hvoraf 81% er forsynet med snekanoner - og det hele betjenes med 42 lifte. Længste nedfart er 2 km og største faldhøjde er 470 m. De 3 områder er beliggende med Vemdalsskalet i midten, og herfra ca. 15 km den ene vej til Björnrike og 10 km den anden vej til Klövsjö/Storhogna. I løbet af dagen kører der skibus i fast rutefart mellem områderne - gratis med 6-8 dages liftkort. Der er fun parker ved alle 3 områder. Vemdalens fantastiske beliggenhed med stabile temp. giver en lang sæson med god snesikkerhed og gode sneforhold.
Björnrike 16 piste og 15 lifte - et rigtigt familieområde tilpasset noget for alle, og det i en fantastisk natur med 3 toppe.
Vemdalsskalet 21 piste og 12 lifte - Super hyggeligt torv og liv, skønt skiområde med 2 bjergtoppe og charmerende spisesteder. Udfordringer samt muligheder for børn.
Klövsjö/Storhogna 21 piste og 15 lifte - Her er også muligheder for børn, men specielt de gode skiløbere bliver tilgodeset med 3 fantastiske sorte piste.

Langrend i Vemdalen:
Vemdalen tilbyder 50 km præparerede langrendsløjper hvoraf i alt 7,5 km lysløjper. Sporerne hænger sammen og fordeler sig over de 3 områder med løjpe længder fra 2 til 10 km.

Skileje/skiskole i Vemdalen:
Ved Vemdalen finder du skiskole ved alle 3 områder, som kan hjælpe dig i gang eller afpudse dine færdigheder. Ønsker du at leje skiudstyr, kan du gøre det hjemmefra - her finder du også en butik i hvert af de 3 områder. Se mere om rabat på skileje og liftkort her.

For børn i Vemdalen:
I Vemdalen finder du et godt børneområde i alle de 3 områder
Björnrike - beliggende ved Björnvallen, hvor skiskolen også findes. Her er også læhegn med grillpladser, varmestue m.m.
Vemdalsskalet - beliggende ved Skalets Torg, ved bunden har du også varmestue, grillpladser, kælkebakke og Valles Stuga m.m.
Klövsjö - mindre område beliggende ved gästservice med varmestue og grillpladser - desuden flere muligheder rundt i området. 
I vemdalen møder børnene også snemanden Valle, som byder på musik, aktiviteter og leg. Under Valles vinteruger, som i 2024 er uge 2-5 og 15, er der gratis skileje og gruppeskiskole til børn under 7 år. Se mere om rabatten for børn her. Børn under 7 år, der bruger hjelm, kører gratis i alle lifte.

Aktiviteter i Vemdalen:
Ved Vemdalen findes mange aktiviteter udover skiløbet - bl.a. 15 restauranter og cafeteria, 6 barer og natklubber samt flere butikker. Ellers er der mulighed for at prøve snescooter, kælkning og hundeslæde. OBS! Vemdalen er en kontantfri destination - så husk betalingskort!

Afstand:
Fra Helsingborg 875 km, Göteborg 670 km, Oslo 500 km.

Kontakt os

For et uforpligtende tilbudClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra