Vinterferie
Sommerferie

St. Johann i Tyrol


St. Johann i Tyrol er et velkendt skiområde for danskere. Et snesikkert område for familien tæt ved hyggelig by. Med gode muligheder for begyndere og lettere øvede, men samtidig også muligheder for eksperten. 

Se udvalget af hoteller i St. Johann i Tyrol her.

Alpin i St. Johann:
Ved St. Johann i Tyrol får du 42 km piste, der betjenes med i alt 17 lifte. Længste nedfart er 3,5 km, og hele 38 km piste er forsynet med snekanoner. Her er noget for alle lige fra nybegyndere og lettere øvede skiløbere til eksperter. Der er 3 bundstationer - udover St. Johann by, er det Eichenhof (meget børnevenligt) og Penzing ved Oberndorf (mere udfordrende). Som snowboareder finder du også flere gode muligheder her.

Langrend i St. Johann:
I området ved St. Johann i Tyrol findes 250 km langrendsløjper forskellige varianter og længder.

Skileje/skiskole i St. Johann:
I St. Johann i Tyrol har du flere muligheder for skiundervisning. Du finder skiskole ved alle 3 bundstationer - se mere og book skiskole her. Skal du leje ski, kan du gøre det hjemmefra sammen med din bolig. Du sparer tid, når du ankommer til din ferie, vi hjælper dig gerne med at vælge det rigtige skiudstyr, og så får du desuden op til 25% rabat. Se priserne her

For børn i St. Johann:
I St. Johann i Tyrol er der 3 børneområder med børnetema og nemme piste og lifte. Deltag også i børneaktiviteter og børne after-ski. Desuden generelt et familie og børnevenligt område med brede blå og røde piste. Børn født i 2016 og senere kører gratis i liftene.

Aktiviteter i St. Johann:
Ud over at stå på ski, er der også andre aktiviteter som f.eks. kælkning, paragliding, Zipline, kanetur, Segway og skøjteløb samt shoppng i byen St. Johann. Desuden flere gode barer og restauranter. Der kører gratis skibus mellem bundstationerne og videre til nærliggende skiområder.

Afstand:
Flensborg 1.170 km, Puttgarden 1.165 km, Rostock 1.010 km.

Kontakt os

For et uforpligtende tilbudClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra