Skirejser
Sommerrejser

Salzburger Sportwelt kaldes det populære område som bl.a. tæller Wagrain, Flachau og St. Johann. Det er en del af det store skiområde Ski Amadé, som dækker hele 760 km piste og 270 lifte - alt sammen på ét og samme liftkort. Webcam i Wagrain

Se udvalget af hoteller og lejligheder i Wagrain her.

Wagrain i Østrig er også et af de mest populære skiferie områder blandt danskere - Den venlige stemning og de mange blå og røde piste, der gør at hele familien sagtens kan være med på ski, lokker danskerne på skirejser til Wagrain år efter år.

Alpin i Wagrain:
Salzburger Sportwelt har 350 km piste og 98 lifte. Længste nedfart er 6 km, og hele 280 km piste er forsynet med snekanoner. Et og samme liftkort dækker dette samt de øvrige områder i Ski Amadé (for kun Wagrain, Flachau, St. Johann, Kleinarl, Flachauwinkel og Zauchensee får du 205 km piste og 75 lifte). Her er noget for alle lige fra nybegyndere og til øvede skiløbere. Tager du Mozart-liften får du adgang til området ved Wagrain/Flachau, og tager du Grafenberg-liften, kan du udfolde dig på området ved Wagrain/St. Johann. Udbygning de senere år med liften G-Link henover Wagrain (forbinder midtstationen på Mozartliften med midtstationen på Grafenbergbahn) samt den nye lift Panorama-Link (forbinder Wagrain/Flachau med Kleinarl/Flachauwinkel), gør det muligt at stå på ski fra St. Johann via Wagrain/Flachau til Kleinarl/Flachauwinkel og videre til Zauchensee ved at krydse vejen.

Langrend i Wagrain:
I Salzburger Sportwelt findes langrendsløjper af mange forskellige varianter og længder, der tilsammen giver dig et løjpenet på hele 220 km.

Skileje/skiskole i Wagrain:
I Wagrain har du flere muligheder for skiundervisning, ofte med danske skilærer, men læs evt. mere om skiskole her. Skal du leje ski, kan du gøre det hjemmefra sammen med din bolig. Du sparer tid, når du ankommer til din ferie, vi hjælper dig gerne med at vælge det rigtige skiudstyr, og så får du desuden op til 20% rabat. Se priserne her

For børn i Wagrain:
Wagrain er meget børnevenligt, og med flere aktiviteter for børnene. Et klart overtal af brede afdæmpede piste med god plads til alle, gør det ideelt for børnene. Her findes også gode muligheder, hvis børnene skal lære det rigtigt fra starten. Flere skiskoler har gode tilbud for børn, og normalt er der mulighed for dansk talende lærere. Børn født i 2018 og senere kører gratis i liftene.

Aktiviteter i Wagrain:
Ud over at stå på ski, er der også andre aktiviteter som f.eks. paragliding, skøjteløb, kælkning og ikke mindst det berømte vandland Waterworld Amadé med masser af vandaktiviteter for hele familien. Ønsker du at fortsætte aktiviteterne om aftenen, finder du i Wagrain flere barer, restauranter og diskoteker. Der kører gratis skibus mellem områderne i Salzburger Sportwelt.

Afstand:
Flensborg 1.160 km, Puttgarden 1.155 km, Rostock 1.000 km.

Kontakt os

For et uforpligtende tilbudClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra