Sommerferie
Vinterferie

Fastlagte cykelture

Fastlagte cykelture:
Her finder du sommerferie med cykelture, som på forhånd er planlagt til en samlet pakkepris. Dvs. en færdig pakke med en bestemt cykelrute, overnatninger forskellige steder, bagage transfer fra hotel til hotel, cykelkort, service hotline tlf. og andre ting inkluderet.
OBS! Selve cykelturen foregår dog stadig på egen hånd

Stemmer antallet af overnatninger ikke med det ønskede, er der altid mulighed for at tilføje ekstra overnatninger. Og du vælger selv, om det skal være cykelture for hele familien eller til mere erfarne, og om du selv medbringer cykler eller bestiller inkl. cykel leje.

OBS! 1 nyt træ for DIN booking - for hver booking af en fastlagt cykeltur, planter vores østrigske samarbejdspartner et træ i samarbejde med "the Austrian Federal Forest Authority". Dette gøres med respekt for naturen og med tanke på bæredygtighed.

Se udvalget af fastlagte cykelture her.

Restpladser

Find rejser med rabat her. FJÄLLFERIE’s restpladser og gode tilbud giver dig mulighed for at komme billigt afsted på ferie.Forhåndsreserver

Er du en af dem med specielle krav til området, boligen m.m., eller ønsker du blot den samme år efter år, så forhåndsbestil allerede nu din ferie til næste år.ClubXtra

Kunne du tænke dig ekstra fordele, så meld dig ind i FJÄLLFERIEs rejseklub ClubXtra. Så går du ikke glip af fordele og tilbud, som måske passer netop til dig.
Læs mere om ClubXtra.