Sommerferie
Vinterferie

Solferie og Badeferie i Kroatien

Solferie og Badeferie på Istrien i Kroatien:
Kroatien byder i sommerhalvåret på flest solskinstimer i Europa, og med gode strande langs de 6.000 km kyststrækning ud mod Adriaterhavet, er der basis for en god sommerferie. Her kan du vælge mellem forskellige hoteller på Istrien.

Dog har Kroatien meget mere at byde på, især for historieinteresserede - ingen andre steder i verden, finder du så mange middelalderbyer på så lille et areal, som man gør på den kroatiske halvø Istrien.

Langs de mange kystbyer finder du små hyggelige og gamle byer, imponerende bjerge, store frodige områder og ikke mindst det klareste azurblå vand. Middelhavsklimaet ved kystbyerne giver en lang sommersæson, med fine temperature fra april til oktober.

Se udvalget af sol- og badeferie hoteller på Istrien i Kroatien

Restpladser

Find rejser med rabat her. FJÄLLFERIE’s restpladser og gode tilbud giver dig mulighed for at komme billigt afsted på ferie.Forhåndsreserver

Er du en af dem med specielle krav til området, boligen m.m., eller ønsker du blot den samme år efter år, så forhåndsbestil allerede nu din ferie til næste år.ClubXtra

Kunne du tænke dig ekstra fordele, så meld dig ind i FJÄLLFERIEs rejseklub ClubXtra. Så går du ikke glip af fordele og tilbud, som måske passer netop til dig.
Læs mere om ClubXtra.