Sommerferie
Vinterferie

Golfferie inkl. green fee

Golfferie inkl. green fee:
Her bor du på dejlige hoteller med god mad og service, og så har du, afhængig af feriens længde, et antal green fees inkluderet i prisen. Hotellerne er placeret tæt ved golfbane(r), hvor du kan benytte de inkluderede green fees.

Vælg mellem flere muligheder og lande eller kombiner en bilferie med flere hoteller. Du har også muligheden for at booke green fee tider hjemmefra.

OBS! Hvis du rejser i sommer højsæsonen juli til primo august, så vær opmærksom på at flere hoteller også henvender sig til børnefamilier i denne periode, hvorfor der i denne periode må påregnes flest af disse gæster.

Hoteller til din golfrejse - Se dem her.

Du kan læse mere om golfbanerne under golffakta!

Restpladser

Find rejser med rabat her. FJÄLLFERIE’s restpladser og gode tilbud giver dig mulighed for at komme billigt afsted på ferie.Forhåndsreserver

Er du en af dem med specielle krav til området, boligen m.m., eller ønsker du blot den samme år efter år, så forhåndsbestil allerede nu din ferie til næste år.ClubXtra

Kunne du tænke dig ekstra fordele, så meld dig ind i FJÄLLFERIEs rejseklub ClubXtra. Så går du ikke glip af fordele og tilbud, som måske passer netop til dig.
Læs mere om ClubXtra.