Sommerferie
Vinterferie

Idre Fjäll - 1-2 personer

Pernille Wiberg Hotel er beliggende på Idre Fjäll, og er et rigtig flot fjeldhotel til sportsaktive gæster. Hotellet har en dejlig restaurant "PW kök och bar" samt "PW lounge" med bar og café med enkle retter. Desuden lille wellness afdeling med sauna med panorama udsigt, dampbad og koldtvandsbad samt mulighed mod betaling for massage behandlinger. Du kan også slappe af i "biblioteket" med en god bog, se TV eller tage et spil billard.

Du har 12 km til den flotte golfbane, og yderligere har du på Idre Fjäll også fine muligheder for andre aktiviteter f.eks. mountainbike, vandring, ridning, bade muligheder i inden- og udendørs swimmingpool samt en sportshal med bowling, bordtennis, badminton, tennis, billard og fitnessrum.

Pakken indeholder:

  • Ophold på 3 eller 5 døgn
  • 3 eller 5 x morgenbuffet
  • 3 eller 5 x green fee med start dagen efter ankomst - se mere om golfbanen her
  • Mulighed for at booke Tee tider hjemmefra.

Tillæg for værelse med balkon - pris pr. værelse: 3 døgn 220,- / 5 døgn 360,-. 
Tillæg for enkeltværelse: 3 døgn 620,- / 5 døgn 1.030,-.


Pernille Wiberg Hotel tilbyder følgende værelser alle med wc/douche og TV.
Dobbeltværelse 25m2: 2 personer. 


Ankomst: 3 eller 5 døgns pakke med valgfri ankomstdag. Ønskes anden ankomstdag forespørg FJÄLLFERIE ved bestilling.Prisoversigt for Idre Fjäll - 1-2 personer.
Dobbeltværelse til 2 personer

Restpladser

Find rejser med rabat her. FJÄLLFERIE’s restpladser og gode tilbud giver dig mulighed for at komme billigt afsted på ferie.Forhåndsreserver

Er du en af dem med specielle krav til området, boligen m.m., eller ønsker du blot den samme år efter år, så forhåndsbestil allerede nu din ferie til næste år.ClubXtra

Kunne du tænke dig ekstra fordele, så meld dig ind i FJÄLLFERIEs rejseklub ClubXtra. Så går du ikke glip af fordele og tilbud, som måske passer netop til dig.
Læs mere om ClubXtra.