Vinterferie
Sommerferie

Solferie og Badeferie i Kroatien


Kroatien byder i sommerhalvåret på flest solskinstimer i Europa, og med gode strande langs de 6.000 km kyststrækning ud mod Adriaterhavet, er der basis for en god sommerferie. Her kan du vælge mellem hotel eller lejlighedsresort i Dalmatien.


Læs mere om Kroatien - Dalmatien

Zadar - Zaton Holiday Resort

Zaton Holiday Resort er et populært familie resort beliggende lidt nord for Zadar. Vælg mellem standard lejlighedshuse eller større bungalows. I feriebyen har du alt, du har brug for, og 50-300 m fra boligen ligger den 1,5 km lange børnevenlige strand.

Populær ferieby med alt du har behov for!

Zaton Holiday Resort - 2-6 personer

Zadar - Zaton Holiday Resort - Mobilhomes

Zaton Holiday Resort er et populært familie resort beliggende lidt nord for Zadar. Bo i mobilhomes og nyd de mange muligheder i området. I feriebyen har du alt, du har brug for, samt den 1,5 km lange børnevenlige strand med aktiviteter.

Populær ferieby med alt du har behov for!

Zaton Holiday Resort - mobilhomes - 2-6 personer

Zadar - Hotel Funimation

I den nordlige del af Zadar ligger Hotel Funimation. Et familie venligt hotel med masser af valgmuligheder og aktiviteter for børnefamilier. Et hotel med gang i den og masser af plads til børnefamilier.

Bo med All Inclusive på et hotel med et væld af muligheder!

Hotel Funimation - 2-5 personer

Zadar - Sunnyside Apartments Petrcane

Tæt ved byen Zadar finder du det moderne Sunnyside Apartments Petrcane. Smukt beliggende helt ned til vandet. I området har du restaurant, bar, minimarked og lækkert poolområde helt ned til vandet / stranden samt masser af vandaktiviteter og udflugter.

Moderne ferieby med smuk beliggenhed!

Sunnyside Apartments Petrcane - 2-5 personer

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra