Vinterferie
Sommerferie

Solferie og Byferie i Kroatien


Kroatien byder i sommerhalvåret på flest solskinstimer i Europa. Med spændende byer, kultur og natur får du her byferie for voksne, som udover sommerperioden, egner sig perfekt til april og maj samt september og oktober.


Læs mere om Kroatien - By & Kultur

Dubrovnik - Villa Orabelle

Bo med den smukkeste beliggenhed på skønne Villa Orabelle - kun 1500 m til den populære gamle by. Du bor centralt i forhold til byens muligheder, og kun 100 m ned af trapper til den hyggelige og flotte lille strand i bugten bag Villa Orabelle. I området har du restauranter, bar, minimarked og på stedet er der 2 mindre poolområder med flot udsigt over vandet.

Voksen ferie med lidt ekstra luksus - smuk beliggenhed!

Villa Orabelle - 2 personer

Dubrovnik - Hotel Lero

Bo på dejligt hotel med udendørs swimmingpool - 1700 m til den populære gamle by. Du bor centralt i forhold til byens muligheder, og har hotellets faciliteter og restaurant til rådighed. I området er der yderligere restauranter, barer og minimarked og på hotellet swimmingpool og wellness muligheder.

Hotel med swimmingpool og wellness!

Hotel Lero - 2 personer

Dubrovnik - 4 stjernet hotel

5 døgns pakkeophold på Hotel Lapad eller lignende 4 stjernet hotel i Dubrovnik - inkl. transfer T/R til lufthavnen, guided rundtur i byen og entré til bymurerne ved den gamle by, Franziskaner klostret med apotek samt tur med kabineliften op over byen. Du booker selv fly, som passer dig - resten af pakken venter i Dubrovnik.

Samlet pakkeophold - mulighed for at booke ekstra oplevelser!

4 stjernet Hotel i Dubrovnik - 2 personer

Split - 4 stjernet hotel

5 døgns pakkeophold på Hotel Marvie eller lignende 4 stjernet hotel i Split - inkl. transfer T/R til lufthavnen, guided rundtur i byen og den gamle by "Dioclectians Palace" med entré til kælder rummene i den gamle by. Du booker selv fly, som passer dig - resten af pakken venter i Split.

Samlet pakkeophold - mulighed for at booke ekstra oplevelser!

4 stjernet Hotel i Split - 2 personer

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra