Skirejser
Sommerrejser

Solferie og Byferie i Kroatien


Kroatien byder i sommerhalvåret på flest solskinstimer i Europa. Med spændende byer, kultur og natur får du her en spændende byferie for voksne. Med sine lune temperaturer egner Kroatien sig perfekt til ferie allerede fra april og helt frem til oktober.


Læs mere om Kroatien - By & Kultur

Dubrovnik - 4 stjernet hotel

5 døgns pakkeophold på Hotel Lapad eller lignende 4 stjernet hotel i Dubrovnik - inkl. transfer T/R til lufthavnen, guided rundtur i byen og entré til bymurerne ved den gamle by, Franziskaner klostret med apotek samt tur med kabineliften op over byen. Du booker selv fly, som passer dig - resten af pakken venter i Dubrovnik.

Samlet pakkeophold - mulighed for at booke ekstra oplevelser!

4 stjernet Hotel i Dubrovnik - 2 personer

Split - 4 stjernet hotel

5 døgns pakkeophold på Hotel Marvie eller lignende 4 stjernet hotel i Split - inkl. transfer T/R til lufthavnen, guided rundtur i byen og den gamle by "Dioclectians Palace" med entré til kælder rummene i den gamle by samt entré til "Cathedral of St. Duje" og "Temple of Jupiter". Du booker selv fly, som passer dig - resten af pakken venter i Split.

Samlet pakkeophold - mulighed for at booke ekstra oplevelser!

4 stjernet Hotel i Split - 2 personer

Dubrovnik - Villa Orabelle

Bo med den smukkeste beliggenhed på skønne Villa Orabelle - kun 1500 m til den populære gamle by. Du bor centralt i forhold til byens muligheder, og kun 100 m ned af trapper til den hyggelige og flotte lille strand i bugten bag Villa Orabelle. I området har du restauranter, bar, minimarked og på stedet er der 2 mindre poolområder med flot udsigt over vandet.

Voksen ferie med lidt ekstra luksus - smuk beliggenhed!

Villa Orabelle - 2 personer

Dubrovnik - Hotel Lero

Bo på dejligt hotel med udendørs swimmingpool - 1700 m til den populære gamle by. Du bor centralt i forhold til byens muligheder, og har hotellets faciliteter og restaurant til rådighed. I området er der yderligere restauranter, barer og minimarked og på hotellet swimmingpool og wellness muligheder.

Hotel med swimmingpool og wellness!

Hotel Lero - 2 personer

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra